Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, nejsem troll, myslím otázku vážně. Prodávají v Chorvatsku čokolády? Jsem mlsna a v srpnu jedu do Chorvatska.Tak jestli budu mít možnost ochutnat čokoládu i z tama. ![]()
@Jennyna806 píše: Více
Ne, na čokoládu je letních měsících v Chorvatsku prohibice. ![]()
Klíííd, čokoládu můžeš ochutnat i z tama. ![]()
Prodávají. Neměj obavu. Manžel teda dělal v jiné části, než je moře. Dětem i v Chorvatsku vždy něco koupil a dovezl.
@Plmo jo? Takže koupím tam někde čokoládu. Jsem ráda
jedu poprvni do zahraničí a ráda bych z tama přivezla čokoládu
@Kelsey1 paráda,to se mi líbí.
jsem mlsna a chtěla bych i z tama čokoládu, jestli narazim na obchod tak si nakoupím balík sladkostí
Jo, já myslela, že jí tam chceš pouze ochutnat. Jestli jí chceš převážet v tašce/ kufru, tak asi raději v nějakém chladícím boxíku, nebo tak něco. Jinak toho po té dlouhé cestě asi moc nezbude.
@Plmo píše: Více
Aha, tak nic.Jedu busem 10-12 hodin.Tak ji tam asi jenom ochutnam, škoda. ![]()
Můžeš si koupit chladící igelitku (bývá u mrazáků i u nás v Tescu). Manžel normálně v kufru i bez chladící tašky převáží. Většinou je vozil/vozí firmou najatý řidič autobusem. Všechny dobroty dovezl bez ztráty kytiček. Jezdil pracovně do Chorvatska, do Itálie. Itálie byla blíž moři. Nikdy žádný problém.
Existuje chladící taška, do ktere dáš zmrzlou nádobu a určitě čokoláda vydrzi. Svagrova bydlí v Itálii a vždycky do toho dávala jidlo na výlety a na plaz ![]()
@Plmo No tak třeba Mon cheri nebo Ferrero rocher v létě nekoupíš ![]()
@Jennyna806 hele, jen abys nebyla zklamaná. V obchodech tam najdeš skoro totožný sortiment jako tady. Chorvatsko není v této oblasti žádná exotika.
@Kelsey1 píše: Více
Chladící igelitka. Dekuji 🙂 ❤️ dobre, jsem ráda 🙂