Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo se zabývá prodejem svých erotických fotek a videí, nebo rovnou sexem.
Nikam na privát nebo do klubu nechci.
Je tu někdo, kdo by mi poradil třeba nějaké stránky, kde mohu toto nabídnout. Popřípadě mi poradit jak a kde začít.
Děkuji
@Zuzka2865 píše:
Ahoj.
Chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo se zabývá prodejem svých erotických fotek a videí, nebo rovnou sexem.
Je tu někdo, kdo by mi poradil třeba nějaké stránky, kde mohu toto nabídnout. Popřípadě mi poradit jak a kde začít.
Děkuji
A kde ten sex chces provozovat, kdyz ne v eskortu nebo v klubu. Ve vlastnim bydleni snad ne..jinak prodej vlastnich fotek, drive nebo pozdeji te nekdo pozna a muze te vydirat he to dost o hubu, potahne se to s tebou cely zivot.
Myslis, ze by si někdo kupoval zrovna tvé fotky, když na Amaterech jich má zadarmo tolik, ze to nemá všechno za cely život šanci promasturbovat? ![]()
@Zuzka2865 píše:
Ahoj.
Děkuji
On tohle ještě někdo koupí???
Když je hezká tak koupi ano livejasmin.com můžeš tam vydělávat za videa i shlédnute fotky, a nebo i live chat. Ale vypni si Česko, ať tě někdo nevidí a nepozná, stejně bys s chudých Čechů měla prd chodí tam anglicani a Němci atd.
Onlyfans?
Ale bez komunity to bude asi slabata. Většina holek začíná na Twitchi u nějakých her nebo pokecu, popřípadě TikTok. Pokud budeš pořádní bizar jako je ShopaholicAdel tak se ani nemusíš svlékat. Stačí jen plácat blbosti.
@Lykaon píše:
Onlyfans?
Ale bez komunity to bude asi slabata. Většina holek začíná na Twitchi u nějakých her nebo pokecu, popřípadě TikTok. Pokud budeš pořádní bizar jako je ShopaholicAdel tak se ani nemusíš svlékat. Stačí jen plácat blbosti.
OnlyFans je především o tom nahoře bez.
@Rotha Kamarád říkal že tam jde domluvit i spodek. Ne že bych o tom něco věděl.