Prodej - jak na to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Začala bych např. přes facebook, tam je spousta skupin, kde by ses mohla chytnout. Jinak je k tomu potřeba i živnostenské oprávnění, pokud to bude soustavná/pravidelná činnost, ale to asi víš. Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej se na fler. Nevím, jaké jsou tam podmínky, ale uděláš si obrázek, jaká je konkurence.
A věz, že ta je tvrdá, musíš mít živnosťák a platit daně, pokud to bude soustavnější.
Zkusila bych spíš nabízet úklid, žehlení, hlídání dětí v odpoledních hodinách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba nabízet na fléru? či si dát inzerát, že třeba vyrobíš výrobek na zakázku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzes to zkusit i na fler.cz nebo pripadne nejaky dalsi podobne servery…podle me se spolehnout ciste jen e-shop neni uplne dostacujici. Nabizela bych vyrobky vsude, kde to jde, treba s odkazem na e-shop.
Drzim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee Na druhou stranu, já jsem nebyla schopna sehnat přesně to, co jsem chtěla.
Ale tam byl problém asi v mé příliš přesné představě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s Tenhle pocit mám dost často… naposled, když jsem vybíral nový pracovní noťas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Já naštěstí u noťasu problém neměla, asi proto, že jsem neměla příliš přesnou představu a vytvořila jsem si ji až podle toho, co bylo k dispozici.
Ale kdykoli si tu představu utvořím sama, tak narazím.
U mě to naposled byl „obyčejný“ květináč
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky můžeš to zkusit na Fleru, ale tam chtějí za prodej docela dost a je tam toho tolik, že se to rychle ztratí, ale nedávno jsem narazila na nový web, který se mi moc líbil a kde se právě prodávají ruční výrobky http://www.handmadeforsell.com/ tak zkus mrknout a registrovat se i tam a uvidíš třeba se zadaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eshop bych nedoporučovala- dokud nemáš velkou vlastní klientelua na FB musíš být hodně dravá a dokázat se prosadit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po shrnutí bilance minulého roku jsem došla k názoru, že se u nás doma nevyžije. Ubrat výdaje není kde, změna práce taky nic moc. Práce není. U nás a v širokém okolí ne. Úklid kanceláří nepřipadá v úvahu, zabírají si to zaměstnanci, protože každý shání koruny. U soukromé agentury se nechytám, chtějí úklid spíš dopoledne.
Napadlo mě, že bych začala vyrábět věci do domácnosti - např. květníky. Mohla bych to dělat ve svém volnu. Jak ale na prodej? Máte někdo zkušenost? Když budu mít eshop, jak ho dostanu, aby si ho někdo všimnul? Reklama za desítky tisíc nepřipadá v úvahu. Kde nabízet? Máte někdo zkušenost nebo radu, jak na to? Jak oslovit prodejce? Mailem?
Prosím o vynechání komentů typu - sniž doma náklady. Není kde! Beru cca 10,5 tis., nájem a veškeré poplatky 6609Kč. Na měsíc máme cca 3891 pro dospělou osobu a dítě. Nájem se nám má o 700Kč zvyšovat a to už si nedovedu představit, jak vyjít. Děkuji za rady. Bydlení mám jedno z nejlevnějších v okolí. A rozhodně neplýtvám, netopíme a s vodou zacházíme šetrně, prostě žádné vyhazování peněz z okna.
Z výše uvedených důvodů prosím o respektování anonymity. Děkuji.