Kde se dá prodat kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
29.6.12 21:51

Všechny kočáry jsem prodala na Bazoši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.6.12 21:52

Vylepit letáky po nástěnkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.6.12 21:53
@Fassatka píše:
Nosnost 20 kg.

aha trak to nic, skoda :?

• Citovat
  • Upravit
5278
29.6.12 21:58

Já prodala díky annonci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.6.12 22:03

Ahojky koukala jsem, že jsi z Prahy. Zkus na Černým Mostě v aaakočárky. Já tam vždy vše prodala do 14dnů a za dobrou cenu. Mají taky ještě jednu prodejnu v Kobylisích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.6.12 22:08

Já jsem prodala Hoco trojkombibaci (9000) za 1800 a Cam Apollo (2500) za 700. Třetinovou cenu chtít je podle mě moc.

@marra Já bych se na tu nosnost nedívala. Na tom Apollu jsem vozila dvě děti, malou sedící na sklopených zádech a syna vpředu a určitě nosnost 25 kg ten kočár taky neměl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.6.12 22:19
@LucaLuca píše:
Já jsem prodala Hoco trojkombibaci (9000) za 1800 a Cam Apollo (2500) za 700. Třetinovou cenu chtít je podle mě moc.@marra Já bych se na tu nosnost nedívala. Na tom Apollu jsem vozila dvě děti, malou sedící na sklopených zádech a syna vpředu a určitě nosnost 25 kg ten kočár taky neměl. :-)

to mas asi pravdu,ja mam hartan ten je do 20 a prave uz se s nim strasne blbe jezdi.ono to stejne chce vyzkouset

• Citovat
  • Upravit
29.6.12 23:57

Já zase sháním podvozek Britaxu a nemůžu sehnat za rozumnou cenu. A novej za tři tisíce se mi kupovat nechce. Malá má doma dva kočárky (DorJan a Marita) a na chalupě Libertu, ale potřebuju jen podvozek na umístění autosedačky, protože už se dost pronese. A adaptér na autosedačku Romer a kočár DorJan nikde není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.12 19:53

Ahojky, mně se taky kočárek prodat nedaří - za „pitomých“ 3500 Kč. Zkouším aukro, bazos, mimibazar a nic. :nevim: Přesně jako píše klara123, jezděný 4 měsíce, moc pěkný, na ulici mi ho vždycky všichni chválili :) Možná bych ještě zkusila inzertní nástěnky v porodnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.12 08:41

Ahojky taky se snažim prodat kočárek a to tříkombinovaný, nový, ještě v záruce, značka Tako Captiva, je moc krásný vhodný jak pro kluka tak i pro holčičku, krémové barvy. Dala jsem ho už na www. spěcháto. cz. i aukro, dokonce i sem na bazárek i na facebook na bazárek a pořád nic. Původní cena byla 10500,– já ho prodávám za 6000,–. Nevíte o někom a nebo kde ho prodat? Moc by mi to pomohlo je škoda aby mi tu stál :nevim: Kdyžtak se můžete i podívat na Bazárek pod jméno Anna Karnoltová, Chomutov, děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí