Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky koukala jsem, že jsi z Prahy. Zkus na Černým Mostě v aaakočárky. Já tam vždy vše prodala do 14dnů a za dobrou cenu. Mají taky ještě jednu prodejnu v Kobylisích.
Já jsem prodala Hoco trojkombibaci (9000) za 1800 a Cam Apollo (2500) za 700. Třetinovou cenu chtít je podle mě moc.
@marra Já bych se na tu nosnost nedívala. Na tom Apollu jsem vozila dvě děti, malou sedící na sklopených zádech a syna vpředu a určitě nosnost 25 kg ten kočár taky neměl. ![]()
@LucaLuca píše:
Já jsem prodala Hoco trojkombibaci (9000) za 1800 a Cam Apollo (2500) za 700. Třetinovou cenu chtít je podle mě moc.@marra Já bych se na tu nosnost nedívala. Na tom Apollu jsem vozila dvě děti, malou sedící na sklopených zádech a syna vpředu a určitě nosnost 25 kg ten kočár taky neměl.
to mas asi pravdu,ja mam hartan ten je do 20 a prave uz se s nim strasne blbe jezdi.ono to stejne chce vyzkouset
Já zase sháním podvozek Britaxu a nemůžu sehnat za rozumnou cenu. A novej za tři tisíce se mi kupovat nechce. Malá má doma dva kočárky (DorJan a Marita) a na chalupě Libertu, ale potřebuju jen podvozek na umístění autosedačky, protože už se dost pronese. A adaptér na autosedačku Romer a kočár DorJan nikde není. ![]()
Ahojky, mně se taky kočárek prodat nedaří - za „pitomých“ 3500 Kč. Zkouším aukro, bazos, mimibazar a nic.
Přesně jako píše klara123, jezděný 4 měsíce, moc pěkný, na ulici mi ho vždycky všichni chválili
Možná bych ještě zkusila inzertní nástěnky v porodnicích.
Ahojky taky se snažim prodat kočárek a to tříkombinovaný, nový, ještě v záruce, značka Tako Captiva, je moc krásný vhodný jak pro kluka tak i pro holčičku, krémové barvy. Dala jsem ho už na www. spěcháto. cz. i aukro, dokonce i sem na bazárek i na facebook na bazárek a pořád nic. Původní cena byla 10500,– já ho prodávám za 6000,–. Nevíte o někom a nebo kde ho prodat? Moc by mi to pomohlo je škoda aby mi tu stál
Kdyžtak se můžete i podívat na Bazárek pod jméno Anna Karnoltová, Chomutov, děkuji moc za odpověď