Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit.Jak jste se zbavily kočárků po Vašich dětech? Já mám dva: Jeden značky Moon hluboká korba a sportovní. Není ani dva roky starý a nemůžu ho prodat ani za 3000 kč, měla jsem to na aukru a mimibazaru. A druhý mám už starší X-lander a ten si tak představuji prodat alespoň za 1800kč, ty ceny nejsou snad přehnané? Díky za rady a tipy.
já prodala 3-kombinaci švagrový za 3tis, ještě na kočáru byla rok záruka, ježděný max. 4měsíce, ještě voněl novotou
koupila jsem ho za 8tis. na netu jsem ho dávala za 3,5 … jí teda za míň. tak nevim … tvoje cena se mi zdá přiměřená, ale můj si taky nikdo na netu nekoupil
ale vím, že holky často dávají inzeráty do obchodů na inzertní tabule a tam to docela jde na dračku
tak možná to zkus i takhle nebo nabízet po známých a jejich známých, třeba se někdo chytne. já už rok a půl prodávám vajíčko za 250 a nic
tak hodně štěstí
No, já viděla inzeráty na gyndě ![]()
Jinak svůj kočárek jsem prodala kamarádce.
Můžeš zkusit i různé inzertní stránky na Facebooku, maminy tam prodávají hodně věcí, tak se třeba někdo najde ![]()
Můžeš zkusit i nějaký váš místní inzertní deník. Bývá tam řádková inzerce zdarma.
Prodavam na MMB a na MK a zatim v pohode. Dulezite je mit vec dobre nafocenou a popsanou, to prodava…
Já prodávala na MMB,dala jsem tam používané golfky Jané carrera a za jeden den na ně bylo 6 zájemců…a ještě mi paní psala,že když jí ho nechám,tak zaplatí i víc…Je to asi měsíc,takže prodat se dá.Dala jsem si záležet na pěkných fotkách,ale po pravdě jsem popsala stav-potah jako nový,konstrukce poškrábaná,zadní kola ojetější…Cenu jsem dala 1500,– s tím,že kdyžtak slevím a zájem mě překvapil.Na Aukru jsou ceny o dost nižší-bych řekla,já tam koupila sporťák jak nový fakt za směšnou částku,oproti tomu,co stojí nový.Podle mě je nejdůležitější perfektně nafotit a dobře popsat.
Ahojky,já ho teď prodávám na bazosi.Původní cena byla 9,5 tis.Dala jsem ho za 4tis. na sbazar a nic.Dneska jsem tam dala znova za 2,5 a během hodiny se mi ozval jeden zájemce
nebo na spechato.cz/mimibazar.cz/bazos.cz, no já taky prodala kočáry do rodiny sestřenici,ale až za dlouho jinak jsem je dlouho měla doma,ono taky záleží na fotkách a na tom zda je možnost poštou na dobírku,platit předem moc maminek nechce aby nedošlo k nepoctívému odchodu,já taky předem nic nezaplatím,na aukru jo ale tam je třeba registrace
tak držím palce s prodejem
Ahoj,
já to na aukru měla a nic a fotkama to rozhodně není
Neboť náš děda je fotograf profesí, tak nevím, spíše mi přijde, že tu značku nikdo nechce. Přitom vypadá jak nový.
Ahoj holky,
chci se Vás zeptat: Mám po malé celkem tři kočáry: Hlubokou a sportovní korbu značky Moon, dále pak sporťák X-Lander a pak ještě hůuboký kočárek z Tesca. Problém je, že se jich nemůžu zbavit
Měla jsem je na aukru a mimibazaru, taky pak v kameným bazaru a nic. Ceny si představuji asi takto: Moon 3000,–
X-lander 1800,–
hluboký 500,–
Máte nějaké tipy, jak se jich zbavit? ![]()
Darovat je charitě nebo na dobrou věc. Teď je těch kočárů hodně.