Prodej na bazárku, jak se Vám daří?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodej na bazárku,jak se Vám daří
Zdravím maminky, které prodávají na bazárku. Mám tady taky nějaké kousky po dětech, je mi líto oblečení vyhodit, nemám je komu přeposlat dál, tak jsem zkusila bazárek tady, bydlíme v bytě a ten taky není nafukovací, tak si říkám, že oblečení, které je nám už malé, poslouží někomu tady. Občas také nakupuji přes bazárky, ne všechno musí mít děti nové a co si budem povídat, každá ušetřená korunka se hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@toma0105 já už toho tady na bazárku prodala dost.
Pokud má člověk hezké věci a za rozumné ceny, tak to jde docela na dračku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105
já toho nejvíc prodala po dětech přes bazárky na FB. Je tam možnost osobního odběru a odpadá poštovné, takže pak to vyjde opravdu výhodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky už prodala, ale i koupila hodně věcí na jiných bazárcích, tady jsem se dostala na doporučení kamarádky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105
Ahoj, urcite se tu da dobre prodat i nakoupit, ja tu nakupuji nejradsi.
Pro dobry prodej, je nejdulezitejsi mit veci hezky vyfocene, na dennim svetle, tak aby barvy co nejlepe odpovidaly a nesmi byt fotka rozmazana. Proste prvni co zaujme, je fotka. Dale dobry popis, velikost, pripadne premereni delky a sirky. Hlavne u bot, tam je dulezite zmerit vnitrni delku a sirku stelky.
Pokud chcete nekdo s necim poradit, obratte se na me, rada pomuzu
![]()
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle všechno mám, trápila jsem se s tím snad 3 dny, prodej ovšem nic moc, na jiných bazárcích jsem prodala mnoho věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já po dětech prodala téměř všechno právě tady a na Koňovi. Minimum na Mimibazaru a FB skupinách. Od kočáru přes hrací deku až po jednotlivé kousky oblečení. Zbytek, co se neprodal (asi 10 kousků oblečení) jsem dala před dvěma lety švagrové. Teď se začnu zbavovat znovu věcí zase po třetím dítku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105 píše:
Tak tohle všechno mám, trápila jsem se s tím snad 3 dny, prodej ovšem nic moc, na jiných bazárcích jsem prodala mnoho věcí.
A proc tedy neprodavas na tech jinych bazarcich, kde se ti darilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou věci, co se prodají velmi rychle a věci, které se prodávají hůř. Jak píšou holky, jde i o nafocení, poměření a hlavně cenu. Bohužel věcí je všude spousta - obchodníci mají neustále výprodeje, tahá se sem sousta věcí z ciziny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, přesně tak, trh je přesycen, jenže co s těma věcma, oblečení mám taky hezké, když třídím, něco letí přímo do popelnice, zbytek nechávám…navíc mám 2 kluky, každý má jinou postavu, ten mladší některé věci ani po starším neunosil. Dřív jsem dávala na aukro, ted jsem tam dlouho nebyla, dělali tam nějaké změny a nejde se mi tam ani přihlásit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja prodavam na konikovi a prodala jsem dost veci, ale v dlouhem casovem horizontu. Mam myslim hezky a levny veci, presto mi tam neco visi uz dlouho. Prodavam tak za 20 - 40 Kc kus, treba zimni bundy, kabatky za 60-70 Kc a to jsou bez vady. Nechapu maminy, ktery chteji za bundu treba 200 a vic. Prodaji vubec neco? To mi hlava nebere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na minibazar slycham chvalu, ale pro me jako zakaznika, je ten web za trest, obzvlast to pismo, ruzny barvy, fonty, velikosti pisma, zbytecne moc textu, vetsinou to po prvni strance vzdam, takze jsem tam nic nekoupila, prijde mi to skoda, mohli by se tomu povenovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit