Prodej oblečení jako přivýdělek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodej oblečení jako přivýdělek
Holky prosím poraďte,našla jsem na mimibazaru balík dětského 100ks oblečení jaro-léto za 2000Kč (jeden kus vychází na 20Kč),paní navíc bydlí ve městě,kde manžel pracuje,tak by se pro to stavil autem a neplatila bych poštovné. Myslíte,že se vyplatí koupit to a jednotlivě prodat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@brebera píše:
Holky prosím poraďte,našla jsem na mimibazaru balík dětského 100ks oblečení jaro-léto za 2000Kč (jeden kus vychází na 20Kč),paní navíc bydlí ve městě,kde manžel pracuje,tak by se pro to stavil autem a neplatila bych poštovné. Myslíte,že se vyplatí koupit to a jednotlivě prodat?
Ahoj. Záleží, co je to zač, ale já bych do toho nešla. Snažím se prodat oblečení po holkách a ne všechno se mi prodat daří (a třeba i Next, Disney, atp).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska uz je toho vsude tolik, ze jsem rada, ze se zbavim veci po malem. Neco musim vylozene darovat, abych to nemusela hodit do popelnice a to neni onosene odklive obleceni…Takze pokud to mas pro svoje ditko a pak po noseni ze ztratou traba, ale aspon neco prodat, tak jo. Jinak ono i kupovat po kusech na netu se moc nevyplati, protoze kdyz prictes postovne a balne, tak to musi byt hodne exkluzivni kousek. A pak tedy bacha 100ks neni zas tak pokud tam mas nekolikery ponozky a cepicky, puncochacky…
Jinak jsou sekace na vahu a je jsem tuhle mela cca 20ks a nechala jsem tam celych 27kc…@
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na ty čepice a ponožky už jsem se paní ptala a to tam prej vůbec není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě nevyplatí. V sekáči se dají pěkné kousky za těch 20 Kč koupit. A jeslti by ten prodej měl jít navíc poštou, tak to už by bylo moc drahý, obzvlášť u malých velikostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ani za kvalitní věci lidé nechtějí platit víc, než právě těch 20,–. Možná tak ještě v sekáči, když si to můžou pořádně osahat, tak ano, ale přes net horko těžko. Budeš s tím mít hromadu práce a kdoví, jestli se ti vložené peníze aspoň vrátí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si kdysi koupila taky od jedné paní balík věcí a bylo to šílené, protože spousta věcí byla ušmudlaná
takže prát a žehlit a pak fotit upravovat fotky(mimibazar tam hlavně jdou vložit fotky o malé velikosti)sice se mi to vrátilo ale až skoro víc jak po půl roce.Takže znovu bych do toho nešla a ještě spoustu věcí mám, takže jsem občas ráda že prodám věci po dcerce.Mám tedy asi ještě dvě krabice od velké televize(jsou tam věci z toho balíku i po dcerce) takže asi 300kč možná i víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to toho nešla.Jsem ráda že prodám po malém.V takovém balíku je bůhví co-a nemusíš to ani prodat.Co pak s tím.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych do toho nešla… je s tím fakt hodně práce já jsme také ráda že prodám to co mám po dětech a to musím jít fakt hodně pod cenu a vymýšlet finty a triky, aby si mě vůbec někdo všiml
Ale prodávám to zas ne že ne, ale je to na dlouhé lokte a kupovat si jen tak hromadu nějakých hadříků na prodej to by mě asi nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešla bych do toho, jak píšou holky, je problém prodat dětské oblečení, nabídka je velká.
Pokud by to bylo tak „rentabilní“, jistě by to paní neprodávala v balíku,ale po kusech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Možná to tu již padlo (nečetla jsem odpovědi) - v tom případě se omlouvám předem za stejný názor ![]()
Podle mého se to nevyplatí… Když jsem před lety sháněla výbavičku na syna, padlo na to dost peněz a ještě se ledacos dost těžko shánělo. Dcera odtahala věci po něm - ale při ní už se to zlepšilo, dost věcí už se dalo dokoupit levně…
Takže jsem měla napřed obavu, kolik nás asi bude stát výbavička pro prcka, který je teprve v plánu…
Ale když jsem se rozkoukala, je toho všude tolik, někdy i fungl nové věci…
a vše kolikrát od deseti korun za kus…
neboi dokonce v rubrikách typu: daruji balík oblečení na miminko za balení prášku či pixlu kafe…
Takže já bych do toho nešla, já osobně dokoupila výbavičku za pakatel, polovina z věcí je nová, už chybí jen ten prcek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A me se tedy ani ta cena za 2tis nezda vlastne ani moc prizniva. Jak pisou holky za 20 kc kus je docela dost, ale nevim jake velikosti. Pokud to jsou velikosti pro dite do roka, tak je to snad i drahe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a kde oblečení prodáváte? popřípadě jak se zviditelňujete? Na mimibazaru se mi ještě nikdy nikdo neozval a to mám ceny opravdu minimální a oblečení hezké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, ja mela plnou skrin veci pro mimi a jestli jsem za to dala max. 1000kc. A to bylo prevazne znackove…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit