Help s výběrem košile pro manžela

10351
29.3.12 14:14

Help s výběrem košile pro manžela

Ahoj holky,
chci koupit manželovi k narozeninám nějakou dobrou košili. Ale. Já se v tom nevyznám :zed: Barvu samozřejmě vyberu :) , ale nerozumím, která pak musí mít kravatu, která ne, která je do jakého typu obleku a tak. Je tady nějaká košiloodbornice? Chci takovou, aby kravatu mít nemusela a aby byla do obyč obleku, jakožto pracovního oděvu. Nazývá se takováto košile nějak?- pod jakým heslem, jakým názvem nějakou na netu najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emerka
29.3.12 14:21

ahoj,
přítel chodí v obleku denně. Nosí teda i kravatu, ale když jí mít nemusí, tak si bere košili stejnou. Jen si vybírá takové, kterým dobře drží límec tvar. Třeba košile z Blažka mají takové plastové šipky, které se do límce strkají, aby se ty špišky vepředu nekroutily. Mají to skoro všehcny košile, ale třeba u těch z CA je ten plast měkký, takže tvar moc nedrží a navíc se nedá na praní vyndat, takže se ta košile rychleji ničí.

Na nebo pak ještě prodávají rozhalenky, ale to mi do práce nepřijde vhodné, i když záleží, co je to za práci

• Citovat
  • Upravit
10351
29.3.12 14:36

Asi budud za pitomce :oops: , ale čím jiná je rozhalenka od normální košile? :oops: Já myslela, že rozhalenka je pouze styl nošení, ať už košile nebo trika..Na Blažka kouknu, dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
29.3.12 14:50

My koupili i u Markse & Spencera… Tam maji taky hezke… Nebo zkus mrknout v obchode nekde u vas ve meste, tam Ti poradi dobre.. ;)

Nebo zkus prodejnu OP Prostejov. Ti maji fakt krasne kosile… ;) vzhledem k Tvemu bydlisti asi nejlepe tady: Praha 9 - Cerny Most, Chlumecka 1532, oteviraci doba: po-pa - 10.00-20.00, so-ne - 10.00-19.00

• Citovat
  • Upravit
5misa6
29.3.12 14:56

OP Prostějov.Dobrá kvalita,a velký výběr.

• Citovat
  • Upravit
3678
29.3.12 15:06

Manžel si právě před pár dny koupil košile v obchodě Celio (doufám, že se to tak píše) a má nějaké ke kterým se nosí kravata a některé, ke kterým se vyloženě nehodí, ale dají se nosit k obleku. Pak má ještě nějaké košile z obchodu 7camicie a ty dělají moc pěkné košile, které se hodí jak s tak i bez kravaty do obleku. Chce to jít do speciálky a poptat se, tam člověk najde nejlepší radu :) (teda za předpokladu, že obsluha není bulatá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
29.3.12 15:16

ahoj, taky můžeš mrknou na kosilenamiru.cz jsou sice drahe, ale myslim, ze ti to dost napovi, co ano a ne. my jsme moc spokojeni s kosilemi od blažka, úprava non iron je super…hlavně neber nic polyesteroveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
29.3.12 15:16

a v tie racku mívají krásné manžetové knoflíky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.3.12 15:28

Teď nedávno otevřeli v Praze prodejnu T.M. Lewin - http://www.ngmyslbek.cz/…staurace/25/ . Muž od nich má pár košilí, já jednu. Oba jsme moc spokojení. Hlavně se tam dá vybrat na ne úplně rozměrově tabulkovou postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.3.12 16:01

my mame dobre zkusenosti s Blazkem, snazim se tedy vychitit, kdyz maji slevy, pac manzel je nosi denne a potrebuje jich hodne ;) kravaty do nich nenosi, chodi v oblekovych kalhotech, kosili a svetru vetsinou, takze ne zase uplne formalne…jestli se to nejak specialne jmenuje nevim, zase az tak moc to neresime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerka
29.3.12 16:11

rozhalenka nejde zapnout přímo u krku a má trošku jiné cípy límce..dej do googlu košile rozhalenka, v obrázkách jich tam je spousta

• Citovat
  • Upravit
10351
29.3.12 21:12

Jéé, díky za tipy :* bude to asi nějakou dobu trvat, ale vše si vyhledám :dance: Já vím, že nejjednodušší je vlízt osobně do krámu, ale vzhledem k dětem radši nakupuju přes net :D Teď nevím, kdo tu psal o non-iron, máme nežehlící Marvelisky a teda kdybych je aspoň trochu nepřejela žehličkou, vypadaly by jak když vypadly krávě víme odkud :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
30.3.12 08:14

o noniron jsem psala já.
samože je žehlím, ale poloviční dobu než ty ostatní… kdybys měla sušičku, tak když je dáš do sušičky, tak prý to funguje… nevím, nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
30.3.12 08:15

ale - když se to dá v pračce na menší otáčky, tak některé ty košile se dají vzít bez žehlení, když je zle. stejně než v tom manžel dojede autem do práce, natáhne na to svetr, tak to vypadá nakonec stejně. kor když není jednobarevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raven3
23.6.12 10:43

Já kupuji buď T. M.Lewin v galerii Myslbek nebo na netu značku Eterna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat