Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prodávat již použitou věc, která stala 1700, za 1000, mi taky přijde jako ze mas velké oci. Navíc lehátko je věc zbytná a pro miminko to v podstatě není potřeba, čímž pádem se jeho hodnota ještě snižuje.
Já jsem neměla problém cokoli prodat, měla jsem například značkové kvalitní věci z merinovlny, včetně fusaku, Manducu, kalhotkove látkové plenky… a vše bylo do par dni pryč. Takové věci se ani na internetu neprodavaji běžně v akcích, takže když bys kupříkladu měla pěkný merino overal po jednom dítěti za 1700 - 2000 a dala ho za 800 - 1000, tak zmizí hned. Ale na naky lehatko se ti každý vyto
![]()
Z oblečení jsem nadelala balíčky dle stavu a stupně znackovosti
a prodalo se mi taky vše a taky hned.
Příspěvek upraven 15.06.20 v 15:12
@dog.s píše:
To lehatko mame od Vanoc. Maly v nem byl tak 5× je uplne nove da se rict. Nikdy ho ani nepoblinkal. Mam na nej zaruku. Houpe se ruznymi stupni, hraje ruzne pisne. Mam k nemu i sitku proti hmyzu. Nemyslim si, ze chci moc. Orientovala jsem se cenami okolo a jeste vychazim levneji nez jine maminy za takovy stav lehatka.
Podle mě, houpací a hrací lehátko je drahá zbytečnost, kterou si koupí maminky, které slevy až tak neřeší, takže sleva za použité je jim u paty. A pro ty ostatní včetně mě je to za 1.000 nesmyslný zabírač místa. ![]()
@dog.s píše:
To lehatko mame od Vanoc. Maly v nem byl tak 5× je uplne nove da se rict. Nikdy ho ani nepoblinkal. Mam na nej zaruku. Houpe se ruznymi stupni, hraje ruzne pisne. Mam k nemu i sitku proti hmyzu. Nemyslim si, ze chci moc. Orientovala jsem se cenami okolo a jeste vychazim levneji nez jine maminy za takovy stav lehatka.
No jo, jenže to nikdo neví. A také záleží na tom pocitu kupujícího, když nemá jistotu, jestli lehátko nebylo doopravdy nikdy poblinkane. U nového se kupuje i ta jistota a čistota a dobrý pocit. U použitého toto chybí. Tam je dobrý pocit jen z dobré koupě. A dobrá je tak za třetinovou cenu. Jinak si opravdu rád těch 700 kč doplatí a koupí si nové.
@jindra.kytka píše:
No jo, jenže to nikdo neví. A také záleží na tom pocitu kupujícího, když nemá jistotu, jestli lehátko nebylo doopravdy nikdy poblinkane. U nového se kupuje i ta jistota a čistota a dobrý pocit. U použitého toto chybí. Tam je dobrý pocit jen z dobré koupě. A dobrá je tak za třetinovou cenu. Jinak si opravdu rád těch 700 kč doplatí a koupí si nové.
Jj, to je pravda. A stejně, když v tom byl “tak” pětkrát, tak už proste není úplně nové, zakladatelko, ale je proste použité.
Kdyby bylo třeba jen vybalene a vyzkoušené a jinak nepoužívané, tak ještě budiž. Ale jinak
![]()