Prodej po telefonu (práce)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodej po telefonu (práce)
Ahoj, holky mám dotaz ohledně práce: prodej po telefonu (Lama energy a. s) v pondělí mám pohovor, paní se kterou jsem volala byla milá a velice příjemná, ale přijde mi, že byla ze mě „až moc nadšená“
nechápu proč, to tu práci nikdo nechce dělat?
Nemáte někdo zkušenosti s takovou práci? Vím, že jde o otravovani lidi a sepisování smluv, ale momentálně nemám jinou nabídku práce
Děkuji za jakékoliv informace a diskuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nikdo to dělat nechce a nikdo u toho nevydrží ![]()
Jsou nadšení z každého, kdo to zkusit chce
Sama poznáš, až tě za den pošle 50 lidí do pr.dele, že to není nic pro normálního člověka.
Kamarádka vydržela měsíc, pak odešla. A říkala, že toto už nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take jsem delala a jsem stejneho nazoru, jako kamoska @Šmoulice . Jen jsem byla teda vetsi frajer a vydrzela jsem skoro cely prazdniny( necely 2 mes) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám člověka, co to dělá už několik let, jen tedy prodává produkty domlouvá schůzky jedné dost prestižní firmy, takže to není tak přízemní, jako prodávat nějaké pojistky.
Ale viděla jsem toho člověka v akci a je to prostě a jednoduše jen a jen o lhaní.
Musím říct, že za ty roky, co to dělá, je z toho člověka dost morální troska.
Má úplně posunuté hranice ohledně lhaní a manipulace s lidmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. Al Pokud opravdu jinou moznost nemas, tak to zkus. Odejit muzes vzdycky, kdyz ti to nebude vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z jedný strany budeš čelit zpruzeným lidem, kterým budeš volat a z durhé požadavkům a buzeraci vedení, že málo prodáváš a nemáš výsledky. Tohle nikdo, nebo spíš málokdo, vydrží delší dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Průměrná úmrtnost zaměstnanců call center je po 3 měsících. Asi zbytečná námaha vysvětlovat proč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nymphetamine píše:
Take jsem delala a jsem stejneho nazoru, jako kamoska @Šmoulice . Jen jsem byla teda vetsi frajer a vydrzela jsem skoro cely prazdniny( necely 2 mes)
Kamarádka z toho byla úplně zdeptaná.
bylo mi jí úplně líto. Naštěstí se na to vykašlala dřív, než jí z toho hráblo.
Tohle je práce jen pro splachovací lidi.
Jo a když nebyla zdeptaná z klientů, tak z šéfa. Tam totiž nestačí jen volat a volat… ale taky plnit ty jejich normy ![]()
2měsíce? To máš asi lepší nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice ja sem to posilani do riti brala v pohode, porad jsem si opakovala, ze ty lidi me na ulici stejne nepoznaj, tak sem si z toho nic nedelala. Ovsem ta buzerace ze shora byla fakt nesneaitelna. Na stesti jen prazdninova brigoska, ale nikdy vic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za zkušenosti
uvidím rozhodnu se podle zítřejšího pohovoru… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. Al píše:
Ahoj, holky mám dotaz ohledně práce: prodej po telefonu (Lama energy a. s) v pondělí mám pohovor, paní se kterou jsem volala byla milá a velice příjemná, ale přijde mi, že byla ze mě „až moc nadšená“nechápu proč, to tu práci nikdo nechce dělat?
Nemáte někdo zkušenosti s takovou práci? Vím, že jde o otravovani lidi a sepisování smluv, ale momentálně nemám jinou nabídku práce
Děkuji za jakékoliv informace a diskuse.
Pokud někdo chce přijmout obchodního zástupce a uchazeče zarazí nadšení personalisty, tak bych řekl, že ten uchazeč má zdravé instinkty: Čím výhodnější smlouvy kdosi nabízí, tím obezřetnější je při zjišťování, kdo se o ni uchází a vice versa.
Takže to vypadá, že jsou nadšeni z toho, že se na tu pozici vůbec někdo hlásí.
To, že jde o otravování po telefonu, zakladatelka ví (upřímně řečeno - jestli zavolá mně, tak neuspěje, aby bylo jasno) a teď tedy jen zbývá zodpovědět otázku, co za smlouvu tedy nabízejí:
Má jít o standardní pracovní smlouvu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. Al píše:
@eumedon Ano jde o smlouvu na HPP.
Aha. Ptal jsem se proto, že takové pozice, jako „obchodní zástupce“ byly často nabízeny jako „spolupráce“ na ŽL s tím, že pokud nikoho neseženete, nevyděláte si ani na pojistné na zdravotní pojištění. Ale toto je call centrum, takže to nebude ten případ.
Přinejmenším minimální mzda je tedy jistá a zbývá zvážit tu psychickou stránku věci, jak tu psaly ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit