Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím a prosím o radu, mám už léta letoucí prodloužené peřiny, 140×220. Nechci to měnit, fakt hodně nám to vyhovuje, akorát to povlečení
když uz seženu prodloužené, musím volit to nejmenší zlo. Vlastně nemám žádné podle sebe. Máte některá tip, krom Matějovského, jak přijít k hezkému prodloužemu povlečení, a zároveň aby to nebyl hadr a la Jysk a nestálo dvojku na půl dvoulůžka? Díky.
Mame scanquit nebo jak presne ta znacka je. drazsi, ale vydrzi roky.
Koupila bych látku a nechala si ušít, bude to dražší ale bude dle tebe a kvalitní.
Zkusila jsem Dadka vracov a Petr Smolka. Dadka hadr během chvíle a Smolka jakž takz. Za me je Matějovský nejlepší. Jedno jsem poslala na hadry po 8 letech skoro nonstop používání A teď mám 3 roky jiné. Taky skoro furt v oběhu a stále krásne
Taky máme prodloužené peřiny a nedám na to dopustit. Asi tě nepotěším, ale skoro všechno povlečení mám taky od Matějovského, asi troje povlečení mám myslím z Bonatexu a to drží taky dobře. Řekla bych ale, že kvalita je o malinko horší, jak od Matějovského. Z Bonatexu se mně ta látka zdá nepatrně řidší, ale to může být jen můj pocit.