Prodloužení ISIC karty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak proc jsi mela ISIC loni? Nechapu, co to znamena, ze jizdenky jsou do 18. Na ISIC mivas slevy, kdyz jsi student a je jedno, kolik ti je let. Ale to predpokladam vis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova no proc asi💀 bylo to pro nas povinny kdyz jsme byli v prvaku, isic neni jen na slevy ale je to prukazka ze do ty skoly vubec chodim..pouzivame to pro otevirani dveri a tak dale. Pouzivej mozek dik ![]()
- Citovat
- Upravit
@Cullenova Kdyby sis to aspon poradne precetl prosimte..psala jsem ze jeji PLATNOST propadla. A po tom co to neni platny tak ty slevy uz pro nas neplati. Jizdenky maji slevu pro lidi do 18ti let proto jsem se ptala jestli mi to normalne pujde kupovat i bez toho abych pak pruvodcimu ukazovala platny isic aby videl ze jsem student. Jestli mu staci videt rok narozeni pak by uvidel ze mi neni vice nez 18. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kateřina Bartoňová píše:
@Cullenova no proc asi💀 bylo to pro nas povinny kdyz jsme byli v prvaku, isic neni jen na slevy ale je to prukazka ze do ty skoly vubec chodim..pouzivame to pro otevirani dveri a tak dale. Pouzivej mozek dik
tak jsi to měla napsat do úvodního příspěvku, školy v okolí používají běžné čipy ke vstupu do školy, ne ISIC karty. A na jízdné byly průkazky dopravců, bud autobusová doprava nebo vlak, vzájemně si to uznávali. Předpokládám, že to stále je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi taky koncila ISIC v prosinci, prodluzoval si ji pres odkaz na webu skoly. Na dopravu ji nepotrebuje, prukazku si vyrizoval s potvrzenim o studiu a ma ji platnou na cely skolni rok. Ale ma ji propojenou se vstupem do budov skoly a s obedy, plus ji teda vyuziva na slevy na ruznych vstupech. Ciste na slevu na dopravu ji podle me nepotrebujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak jsi to měla napsat do úvodního příspěvku, školy v okolí používají běžné čipy ke vstupu do školy, ne ISIC karty. A na jízdné byly průkazky dopravců, bud autobusová doprava nebo vlak, vzájemně si to uznávali. Předpokládám, že to stále je.
Ne není to tak xx
- Citovat
- Upravit
@Cullenova no proc asi💀 bylo to pro nas povinny kdyz jsme byli v prvaku, isic neni jen na slevy ale je to prukazka ze do ty skoly vubec chodim..pouzivame to pro otevirani dveri a tak dale. Pouzivej mozek dik
Jsi protivna jak osina v zadku. Ono v podstate nepotrebujes ISIC, ale jakekoliv potvrzeni, ze jsi student, teoreticky by melo stacit i potvrzeni o studiu, ale ja byt tebou, tak se zajdu zeptat spis na misto tomu urcene - informace na nadrazi. Tak se nauc si zjistovat zakladni informace sama a nezakladej diskuze na webech pro matky, studentko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne není to tak xx
Ano, je. Jmenuje se to ODIS karta, neboli odiska. A nevykladej, ze ne. Nejsem zas tak dlouho venku ze skoly a pouzivala jsem to taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova píše:
Ano, je. Jmenuje se to ODIS karta, neboli odiska. A nevykladej, ze ne. Nejsem zas tak dlouho venku ze skoly a pouzivala jsem to taky.
Odisku maji jen některé kraje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Odisku maji jen některé kraje
Fakt? Tak to jsem nevedela, ale urcite i v jinych krajich existuje nejaka podobna alternativa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova prosim tebe nezarli na to ze jsem jeste mlada na rozdil od tebe xdd brec si dal ![]()
- Citovat
- Upravit
@Cullenova proc bych se namahala jezdit na nadrazi kdyz v tehle dobe existuje internet, vis co to je? Zakladni informace se tedy uz opravdu daji najit na internetu, mamco!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
Mám dotaz ohledně prodloužení Isic karty. Isic kartu používám jen na slevu v dopravě. Isic karta mi propadla na konci prosince. Nevím jestli si mám kartu prodloužit teď nebo je to zbytečný. Protože jízdenky jsou zlevněné do 18ti let a já ještě nejsem plnoletá.
Příspěvek upraven 07.01.24 v 02:10