Prodloužení smlouvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.9.19 19:06

Prodloužení smlouvy

Ahoj holky, chci se zeptat jestli některá náhodou nemá zkušenost. Teď v pondělí 30.9. mi končí smlouva na dobu určitou a mám dostat na dobu neurčitou od1.10., ovšem smlouvu dostanu na podepsání až někdy v půlce října. Šéf to vůbec neřeší a není s ním řeč. Takže když budu chodit dál do práce tak se mi automaticky prodlouží a stačí podepsat až v průběhu toho října? Hlavně jsem teď zjistila že jsem těhotná, takže nevím co mám dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
28.9.19 19:10

At vam ji da na podpis hned. Nevidim jediny duvod proc cekat do pulky rijna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 19:13

@Cenarius Protože nám to zhotovuje účetní a já uz mu smlouvu připomínám od září že mi končí, a ona jela teď někam pryč.

• Citovat
  • Upravit
15416
28.9.19 19:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jestli některá náhodou nemá zkušenost. Teď v pondělí 30.9. mi končí smlouva na dobu určitou a mám dostat na dobu neurčitou od1.10., ovšem smlouvu dostanu na podepsání až někdy v půlce října. Šéf to vůbec neřeší a není s ním řeč. Takže když budu chodit dál do práce tak se mi automaticky prodlouží a stačí podepsat až v průběhu toho října? Hlavně jsem teď zjistila že jsem těhotná, takže nevím co mám dělat.

Pokud ti končí smlouva na dobu určitou a budeš dál chodit do práce a zaměstnavatel tě nepošle domů, tak se automaticky mění smlouva na dobu neurčitou. Takže tobě opravdu nic nehrozí pokud smlouvu podepíšeš v půlce října.

Příspěvek upraven 28.09.19 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 19:18

@ivašot. Děkuju:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 19:32

Já se právě bojim že až mu oznámím že jsem těhotná že mi ji podepsat už nedá i když tam budu ten příští tyden třeba ještě chodit. To vyšlo ještě takhle blbě před koncem tý smlouvy 🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
445
28.9.19 19:33

Ještě to doplním, pokud 1. nastoupíš do práce a odpracuješ obvyklou směnu, smlouva se automaticky mění na dobu neurčitou. Nesmí Ti 30tého oznámit, že jí neprodlužují, nebo Ti neumožnit nastoupit do zaměstnání následující den nebo směnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
28.9.19 19:36
@Anonymní píše:
Já se právě bojim že až mu oznámím že jsem těhotná že mi ji podepsat už nedá i když tam budu ten příští tyden třeba ještě chodit. To vyšlo ještě takhle blbě před koncem tý smlouvy 🤦‍♀️

Pokud tě nechá 1.10. odpracovat směnu, tak seš za vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
28.9.19 19:39

A musis to vubec zminovat nez ti daji smlouvu podepsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 19:45

@Lilith_S Mě právě už kvůli předchozímu potratu a práci říkala doktorka že až budu těhotná a půjdu k ní na kontrolu že bych měla jít na nemocenskou a nepodceňovat to. Takže se mi to úplně zamotalo všechno :zed: pro mě nejdůležitější zdraví mimča, ale vyšlo to takhle zrovna.

• Citovat
  • Upravit
8850
28.9.19 20:21

Neříkej to před podpisem smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
28.9.19 20:55

Prodlužuje se ti to automaticky, na podpisu nezáleží. Nicméně nesdělovala bych tehotenstvi kvuli pripadnemu soudnimu sporu(ktery bys vyhrala). Ale nestoji to za ty nervy. Nevim, co delas za praci, ale pokud nezvedas vic nez 15 kg nebo nepracuješ s chemikáliemi, neni prace riziko a vydrzela bych tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
28.9.19 21:52
@Anonymní píše:
@Lilith_S Mě právě už kvůli předchozímu potratu a práci říkala doktorka že až budu těhotná a půjdu k ní na kontrolu že bych měla jít na nemocenskou a nepodceňovat to. Takže se mi to úplně zamotalo všechno :zed: pro mě nejdůležitější zdraví mimča, ale vyšlo to takhle zrovna.

Upřímně, tezko budes hledat zenu, ktera ten jeden potrat neprodelala, takze pokud se nejedna o opakovane, tak to nic neznamena a neni potreba kvuli tomu dalsi těhotenství povazovat za rizikove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 21:58

@j.a.n.i1 děkuji za odpověď na kterou jsem se neptala :) Z mého okolí spíš těžko hledám ženu která potrat prodělala;) každopádně já další rozhodně riskovat nebudu, a dám na doporučení doktorky a když řekne že mám být doma tak hold budu;)

• Citovat
  • Upravit
2045
28.9.19 22:29
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 děkuji za odpověď na kterou jsem se neptala :) Z mého okolí spíš těžko hledám ženu která potrat prodělala;) každopádně já další rozhodně riskovat nebudu, a dám na doporučení doktorky a když řekne že mám být doma tak hold budu;)

A děláš opravdu takovou práci, že by se to těch 14 dní nedalo vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat