Plat zdravotní sestra ambulance Praha

Anonymní
28.9.19 11:31

Plat zdravotní sestra ambulance Praha

Ahoj, pracuji v menší nemocnici poblíž Prahy na ambulanci s velkým provozem. Jsem zkušená ambulantní sestra, mám vysokou školu, domluvím se anglicky. Hlavním důvodem, proč jsem šla do stávající práce, byla dobrá dostupnost a skloubení s péčí o děti, manžel je hodně pracovně vytížený. V poslední době však roste moje nespokojenost s prací v tomto zařízení a taky bych ráda přinesla domu více peněz… Zvažuju změnu a práci v Praze. Prosím, jaký máte plat sestry na ambulanci v Praze v jednosměrném provozu, případně i ve směnném? Já mám teď okolo 27.000 hrubého…děkuji za příspěvek a prosím o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
28.9.19 12:37

Známá je sestra u praktika a má 23 hrubého, dělá na Praze 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 17:10
@jizvíková píše:
Známá je sestra u praktika a má 23 hrubého, dělá na Praze píše: Více

Není to málo? Teda pokud je to na plný úvazek.. Jsem z Ostravy a práce pondělí až pátek na akutním příjmu a 29hrubeho..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 18:58

Ahoj…dělám na zubním, Praha,15 let praxe, volný pátek, něco málo přes 26 hrubého. Od ledna měním místo, také zubní, polepšim si o 4 tis, týdne 36 hodin

• Citovat
  • Upravit
81481
28.9.19 19:06
@jizvíková píše:
Známá je sestra u praktika a má 23 hrubého, dělá na Praze píše: Více

NO, ale tak to je s nějakým zkráceným úvazkem, ne?
Jinak bych řekla, že v nemocnicích to bude převážně podle tabulek 23-35 tis, podle odpracovaných let. Možná někdo nějaké osobní ohodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
6.10.19 21:29
@Lama Lama píše:
NO, ale tak to je s nějakým zkráceným úvazkem, ne?
Jinak bych řekla, že v nemocnicích to bude převážně podle tabulek 23-35 tis, podle odpracovaných let. Možná někdo nějaké osobní ohodnocení.

Normálně v ordinacnich hodinách praktika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.10.19 21:31
@jizvíková píše:
Normálně v ordinacnich hodinách praktika

Což obvykle bývá méně, než 40 hod. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat