Plat zdravotní sestra ambulance Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@jizvíková píše:
Známá je sestra u praktika a má 23 hrubého, dělá na Praze píše: Více
Není to málo? Teda pokud je to na plný úvazek.. Jsem z Ostravy a práce pondělí až pátek na akutním příjmu a 29hrubeho..
- Citovat
- Upravit
Ahoj…dělám na zubním, Praha,15 let praxe, volný pátek, něco málo přes 26 hrubého. Od ledna měním místo, také zubní, polepšim si o 4 tis, týdne 36 hodin
- Citovat
- Upravit
@jizvíková píše:
Známá je sestra u praktika a má 23 hrubého, dělá na Praze píše: Více
NO, ale tak to je s nějakým zkráceným úvazkem, ne?
Jinak bych řekla, že v nemocnicích to bude převážně podle tabulek 23-35 tis, podle odpracovaných let. Možná někdo nějaké osobní ohodnocení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
NO, ale tak to je s nějakým zkráceným úvazkem, ne?
Jinak bych řekla, že v nemocnicích to bude převážně podle tabulek 23-35 tis, podle odpracovaných let. Možná někdo nějaké osobní ohodnocení.
Normálně v ordinacnich hodinách praktika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Normálně v ordinacnich hodinách praktika
Což obvykle bývá méně, než 40 hod. týdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracuji v menší nemocnici poblíž Prahy na ambulanci s velkým provozem. Jsem zkušená ambulantní sestra, mám vysokou školu, domluvím se anglicky. Hlavním důvodem, proč jsem šla do stávající práce, byla dobrá dostupnost a skloubení s péčí o děti, manžel je hodně pracovně vytížený. V poslední době však roste moje nespokojenost s prací v tomto zařízení a taky bych ráda přinesla domu více peněz… Zvažuju změnu a práci v Praze. Prosím, jaký máte plat sestry na ambulanci v Praze v jednosměrném provozu, případně i ve směnném? Já mám teď okolo 27.000 hrubého…děkuji za příspěvek a prosím o zachování anonymity.