Produkty pro miminka

14.3.23 21:56

Produkty pro miminka

Máte nějaké problémky s miminkem? Jestli vás nenapadají nějaké výrobky co by těm problémům pomohlo (vysypání misek a podobně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
14.3.23 22:10
@Luckinka158 píše:
Máte nějaké problémky s miminkem? Jestli vás nenapadají nějaké výrobky co by těm problémům pomohlo (vysypání misek a podobně)

Problémky? Prosím, nepoužívej takovou zdrobnělinu.
Chceš něco „vymyslet“ a pak prodávat? :think: jestli jo, tak doufám, že se šábneš s autorkou nápadu. :mrgreen:
Jestli hledáš tipy pro sebe, tak zrovna proti tomu vysypání je dobrá taková gumová vrstva naspodu. Nejde pak tak dobře odstrčit. Proti tomu, aby ji vzalo a zahodilo nevím… Leda dělat misky v jednom kuse se stolem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.3.23 22:18

Zakládáš shopík na IG/FB/e-shop?

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
14.3.23 22:20
@Kamkam píše:
Problémky? Prosím, nepoužívej takovou zdrobnělinu.
Chceš něco „vymyslet“ a pak prodávat? :think: jestli jo, tak doufám, že se šábneš s autorkou nápadu. :mrgreen:
Jestli hledáš tipy pro sebe, tak zrovna proti tomu vysypání je dobrá taková gumová vrstva naspodu. Nejde pak tak dobře odstrčit. Proti tomu, aby ji vzalo a zahodilo nevím… Leda dělat misky v jednom kuse se stolem. :D

První bylo téměř anděl, druhý by se mi na misenku se stolem spojenou vysr… když bordel, tak aj u sousedů 😄

• Citovat
  • Upravit
3115
14.3.23 22:33
@shadowbabe píše:
První bylo téměř anděl, druhý by se mi na misenku se stolem spojenou vysr… když bordel, tak aj u sousedů 😄
:D :D :D :think: no jó, vždycky to jde vyhrábnout rukou…

Ale! Miska zůstane na místě! A to jsme chtěli. :mrgreen: (stůl musí být nějak probdingdanska obludnost) (určitě jsem to napsala blbě :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.23 18:16

@Kamkam Moje známá pouze nedávno porodila a nejsem ji zas tak blízká, abych hned kupovala kočárky a podobně. Naopak nechci být nějaká staromodní, takže hledám nějakou věc co by mohla zaujmout a řešit nějaký problém. Snad vám můj dotaz nějak neublížil.
S pozdravem
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.3.23 21:44
@Luckinka158 píše:
@Kamkam Moje známá pouze nedávno porodila a nejsem ji zas tak blízká, abych hned kupovala kočárky a podobně. Naopak nechci být nějaká staromodní, takže hledám nějakou věc co by mohla zaujmout a řešit nějaký problém. Snad vám můj dotaz nějak neublížil.
S pozdravem
Lucka

Tak to by mě nenapadlo :mrgreen: máš ten dotaz velmi zvláštně položený a zní to jako by ti šlo o něco úplně jiného. Možná i proto to máš prakticky bez odpovědí. :think:
Moc nad tím přemýšlíš. :) Miminku nějakou drobnost (obleček, šáteček, balík látkových plen :mrgreen: ty jsou za mě k nezaplacení, když máš blicí mimčo) a jestli můžu radit víc, vezmi něco i mamince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí