Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte nějaké problémky s miminkem? Jestli vás nenapadají nějaké výrobky co by těm problémům pomohlo (vysypání misek a podobně)
@Luckinka158 píše:
Máte nějaké problémky s miminkem? Jestli vás nenapadají nějaké výrobky co by těm problémům pomohlo (vysypání misek a podobně)
Problémky? Prosím, nepoužívej takovou zdrobnělinu.
Chceš něco „vymyslet“ a pak prodávat?
jestli jo, tak doufám, že se šábneš s autorkou nápadu. ![]()
Jestli hledáš tipy pro sebe, tak zrovna proti tomu vysypání je dobrá taková gumová vrstva naspodu. Nejde pak tak dobře odstrčit. Proti tomu, aby ji vzalo a zahodilo nevím… Leda dělat misky v jednom kuse se stolem. ![]()
@Kamkam píše:
Problémky? Prosím, nepoužívej takovou zdrobnělinu.
Chceš něco „vymyslet“ a pak prodávat?jestli jo, tak doufám, že se šábneš s autorkou nápadu.
Jestli hledáš tipy pro sebe, tak zrovna proti tomu vysypání je dobrá taková gumová vrstva naspodu. Nejde pak tak dobře odstrčit. Proti tomu, aby ji vzalo a zahodilo nevím… Leda dělat misky v jednom kuse se stolem.
První bylo téměř anděl, druhý by se mi na misenku se stolem spojenou vysr… když bordel, tak aj u sousedů 😄
@shadowbabe píše:
První bylo téměř anděl, druhý by se mi na misenku se stolem spojenou vysr… když bordel, tak aj u sousedů 😄
Ale! Miska zůstane na místě! A to jsme chtěli.
(stůl musí být nějak probdingdanska obludnost) (určitě jsem to napsala blbě
)
@Kamkam Moje známá pouze nedávno porodila a nejsem ji zas tak blízká, abych hned kupovala kočárky a podobně. Naopak nechci být nějaká staromodní, takže hledám nějakou věc co by mohla zaujmout a řešit nějaký problém. Snad vám můj dotaz nějak neublížil.
S pozdravem
Lucka
@Luckinka158 píše:
@Kamkam Moje známá pouze nedávno porodila a nejsem ji zas tak blízká, abych hned kupovala kočárky a podobně. Naopak nechci být nějaká staromodní, takže hledám nějakou věc co by mohla zaujmout a řešit nějaký problém. Snad vám můj dotaz nějak neublížil.
S pozdravem
Lucka
Tak to by mě nenapadlo
máš ten dotaz velmi zvláštně položený a zní to jako by ti šlo o něco úplně jiného. Možná i proto to máš prakticky bez odpovědí. ![]()
Moc nad tím přemýšlíš.
Miminku nějakou drobnost (obleček, šáteček, balík látkových plen
ty jsou za mě k nezaplacení, když máš blicí mimčo) a jestli můžu radit víc, vezmi něco i mamince ![]()