Vanička Skip Hop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
2.3.23 20:55

Vanička Skip Hop

Ahoj, chci se zeptat na váš názor a zkušenosti s touto vaničkou. A jestli se do vaničky nemusí dávat zbytečně moc vody, když vložku nastavím na novorozence. :) děkuji

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.3.23 21:13

Pořádně si promýšlí jestli vůbec potřebuješ vaničku!
Osobně? Nedalo mi to, koukala jsem nějaká videa. No, já bych to nekoupila! Zbytečně dráha věc. Ta síťovina, no, myslím si, že se tam můžou držet plísně :roll: :? Měla jsem obyčejnou a i ta mi pila krev. Jak mile dítě dokázalo dobře sedět, šup do vany. Měla jsem s tou vanou začít od začátku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
10921
2.3.23 21:20

My vanicku mame, musi se to pravidelne prat, kdyz se to pere, tak moc nechapu, kde by se tam brala plisen?

A proc anonym? Je to pro tebe nejak citlivy tema? Hodnoceni vanicky kterou ani nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
2.3.23 21:21

Jestli ji planujes na delší dobu, než pro malinke mimino, tak vem větší. Tohle je takový ten designový kus plastu s vysokou cenou, ale vejde se ti tam dítě tak v sestinedeli. Stejně jak některé kočárky. Jestli mas vanu, tak ideálně jen lehatko do ni, nemusis napouštět vanu, muzes jen sprchovat :nevim: my mame sprchový kout a vzala semu úplně obyc velkou vaničku, vleze se tam i 4 lety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
2.3.23 21:27

@Kriss Tina koupali jsme v ni dite jeste na 7-8 mesicich, a neee maly dite, uplne v klidu se tam veslo, ma to 3 nastavitelny urovne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.3.23 21:39

@Kriss Tina sehnala jsem ji na vintedu za 400, vanu nemam a do sprchoveho koutu mam hrozne spatny pristup, je maly a ze 3 stran je zed a do pulky strany kudy se leze jsou dvere, takze vanicku mit musim 🤷🏻‍♀️ dostala jsem na tuhle super recenzi, a i kdyby nam mela vydrzet jen nez bude samo sedet tak mi to za to stoji, trosku se bojim u obyc vanicky manipulace :/ jsem prvorodicka, takze pos… ze vseho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.3.23 21:39

@DandátkoP jak casto perete a na kolik stupnu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
2.3.23 21:50
@DandátkoP píše:
@Kriss Tina koupali jsme v ni dite jeste na 7-8 mesicich, a neee maly dite, uplne v klidu se tam veslo, ma to 3 nastavitelny urovne. :mavam:

Jo já vaničku používám dyl jak 7 měsíců, to kluci ještě ani neuměli sedět. Taky by se mi to nechtělo neustále prat no. Jak nemáme vanu, tak tam chodi i batole si hrát atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.3.23 22:31

Koukam na obrazky a to je teda bazmek… Cucham cucham obsluhu a udrzbu trikrat delsi, nez proces koupani.

Kazdopadne jakakoliv vanicka je super presne do te doby, nez je potreba ji odnest a vylit vodu :mrgreen:.

Jakmile ti miminko udrzi hlavu, porid si koupaci kyblik, tam staci vody minimum a miminka ho maji rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.3.23 06:38

@Domi57 ono na tom vidis, jak je potreba vyprat. Jednou tydne jsem to do pracky strcila minimalne. Prala jsem jak kdy, nekdy na 40, nekdy na 60. @Kriss Tina

Hele spis vidim problem v tom, ze to asi chces mit nekde na zemi? My ji meli ve vane, tam pak tu vodu nejak vylejes, ale tahat to nekam na vyliti bude blby, je docela tezka kdyz se naplni vodou, ono tak ty vody potrebujes docela dost.

@Kriss Tina Koupali jsme dokud si nesedla sama, od ty doby napoustim uz vanu. Je pravda, ze ke konci uz jsme to stridali, protoze se rada koupala a byla ve vane na brisku. Ale na to je ta vana lepsi. :-) On se tem podsedak da uplne vyndat a pak je z toho uz i klasicka vanicka.

Jako ja bych ji uz taky asi nevybrala, ale nemuzu zas rict, ze je nejaka hrozna a neprakticka, to ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
3.3.23 06:51

@DandátkoP no tak když mas doma vanu, tak je to jiné, než když mas jen sprchac, který je ještě blbě přístupný a musíš to dítě koupat mnohem dyl, než si sedne :D mít vanu, tak žádnou vaničku ani nekupuju :D me se zdají už jenom ty rozměry malinke, máme vaničku co má délku metr a když si tam nasypou hračky a blbnou tam, tak je to tak tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.3.23 06:58

@Kriss Tina jo to urcite neni vanicka na koupani uz vetsich deti, ktery si chtej hrat. Jako mensi jsem ji davala jednu dve hracky, ale moc ji to nezajimalo. Takze byla fakt jen vykoupat a ven. Ve vane uz si hraje. Kazdopadne je to stejne asi uz jedno, kdyz ji zakladatelka ma koupenou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
3.3.23 07:10

@DandátkoP tojo, jestli už ji má doma, tak jsou recenze zbytečné a vyzkouší to sama :D maximálně pak půjde pak koupit větší normální a tuhle pošle zpět do oběhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.3.23 08:27

@DandátkoP nemám právě, dnes ji mám vyzvednout a bojim se tohi, že je tsm právě potřeba hodně vody a pak s tim jit to nekam vylit nebude asi sranda :/ takze myslite ze lepsi klasicka vsnicka? A do ni treba lehatko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.3.23 08:41

Máme jen sprchový kout a řešila jsem to úplně neobyčejnější vaničkou se stojanem. Když začala dcera stabilně sedět, tak jsem ji koupala v bazénku, který jsem dala do sprcháče. Teď už nějakou dobu stojí, takže ji buď jen opláchnu a nebo pořád ten bazének.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí