Profesní životopis
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Klikni si na www.prace.cz, tam najdeš vzor profesního životopisu. Ale počítej s tím, že každý šéf a každý personalista je tak trochu samorost. To, co vytvoříš, se jim třeba nemusí líbit. Takže se neupínej k jedné jediné šanci a rozjeď to na víc frontách! Držím ti palce, sám řeším v těchto dnech to samé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je tady někdo, komu pomohlo toto zpracování životopisu, najít práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79 ty jo, to jsou ceny.
Hmmmm, to mi přijde přehnané. Možná to může pomoct někomu v Praze sehnat top managerskou práci, ale nevím nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, co třeba si nechat poradit bezplatně? Pokud půjdeš na pohovor někam do agentury, tak k jejich službám uchazečům o práci patří i poradenství při psaní životopisu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a nevíte, zda je i někdo na úřadu práce, kdo by poradil se sepsáním životopisu? Říkám si, že bych se tam zkusila zeptat. Životopis nějaký napsaný mám, ale co já vám, zda není chyba právě v něm, že nejsem zvaná na pohovory (ikdyž si myslím, že je napsaný dobře
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nicméně, jako člověk „z branže“, konzultant jedné z největších personálních agentur u nás, si stojím za názorem, že obdobného poradenství může člověk dosáhnout i zdarma. U nás skutečně tuto službu našim uchazečům poskytujeme zdarma. A samozřejmě ne jen pro potřeby životopisů dále posílaných našim klientům, ale k libovolnému využití těchto uchazečů. I je považujeme za zákazníky, byť z nich samotných nám zisk neplyne.
Každý si určitě může udělat názor sám a této služby tedy využít bezplatně či za poplatek - jak vidno existují obě varianty. Já jsme ten svůj napsala výše, i když uznávám, že zřejmě ne úplně promyšleně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc prosím, potřebuji napsat ještě dnes profesní životopis!!! Budu ráda za veškeré rady a informace, hlavně kdyby jste se mi rozepsaly jak napsat úvod a závěr, aby zaujal. Moc děkuji!!!!