Profesní životopis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.10 18:30

Profesní životopis

Moc prosím, potřebuji napsat ještě dnes profesní životopis!!! Budu ráda za veškeré rady a informace, hlavně kdyby jste se mi rozepsaly jak napsat úvod a závěr, aby zaujal. Moc děkuji!!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
9.11.10 18:34

Klikni si na www.prace.cz, tam najdeš vzor profesního životopisu. Ale počítej s tím, že každý šéf a každý personalista je tak trochu samorost. To, co vytvoříš, se jim třeba nemusí líbit. Takže se neupínej k jedné jediné šanci a rozjeď to na víc frontách! Držím ti palce, sám řeším v těchto dnech to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.11.10 18:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
21.9.12 21:49

http://www.zivotopis.net/

je tady někdo, komu pomohlo toto zpracování životopisu, najít práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.9.12 21:53

@petra79 ty jo, to jsou ceny.
Hmmmm, to mi přijde přehnané. Možná to může pomoct někomu v Praze sehnat top managerskou práci, ale nevím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
21.9.12 21:57

Právě že je to drahé, proto se ptám, jestli to má smysl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.9.12 23:05

Hele, co třeba si nechat poradit bezplatně? Pokud půjdeš na pohovor někam do agentury, tak k jejich službám uchazečům o práci patří i poradenství při psaní životopisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
22.9.12 06:23

To je zase jednou pěkná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.9.12 10:08

Holky, a nevíte, zda je i někdo na úřadu práce, kdo by poradil se sepsáním životopisu? Říkám si, že bych se tam zkusila zeptat. Životopis nějaký napsaný mám, ale co já vám, zda není chyba právě v něm, že nejsem zvaná na pohovory (ikdyž si myslím, že je napsaný dobře :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.9.12 22:48

Nicméně, jako člověk „z branže“, konzultant jedné z největších personálních agentur u nás, si stojím za názorem, že obdobného poradenství může člověk dosáhnout i zdarma. U nás skutečně tuto službu našim uchazečům poskytujeme zdarma. A samozřejmě ne jen pro potřeby životopisů dále posílaných našim klientům, ale k libovolnému využití těchto uchazečů. I je považujeme za zákazníky, byť z nich samotných nám zisk neplyne.

Každý si určitě může udělat názor sám a této služby tedy využít bezplatně či za poplatek - jak vidno existují obě varianty. Já jsme ten svůj napsala výše, i když uznávám, že zřejmě ne úplně promyšleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat