Společnost OKG s.r.o.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahojky Zuzko,
u OKG dělám už přes dva roky. Vlastně skoro tři - ten čas ale letí
.
Jsem moc spokojená, ale pokud chceš něčeho dosáhnout, tak to chce trochu pracovat a mít o to opravdu zájem - bez práce nejsou koláče.
Důležité je, abys měla kvalitního sponzora, který se o tebe bude fakt ze začátku starat, abys pochopila základy o produktech, marketing,…
Já jsem teďka na pozici výkonného manažera - to je druhá nejvyšší pozice, jedny z nejlepších provizí a spousta výhod.
Je hodně lidí, kteří zaregistrují a potom tě nechají plácat se v tom sama
. Na druhou stranu máme i sponzory, kteří ti neustále nutí, že MUSÍŠ dělat to a nebo to… To mě ze začátku hodně odrazovalo, naštěstí jsem se od sponzora a nadsponzora včas odtrhla a jedu si na vlastní triko ![]()
Teďka mám tým plný super mamin, které jsou rády, že je do ničeho nenutím. Ale podporu a pomoc mají na 100%.
Kdyby tě zajímalo více, tak písni.
Práce je to fakt skvělá, i když ze začátku jsem se toho dost bála. Máme perfektní kolektiv, bezvadného prezidenta a produkty, které fakt pomáhají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce na MD
Ahoj holky, tak já se chci zeptat na totéž a to jak to funguje. Doufám, že se tam nic neplatí nebo jo ? Zjistila jsem si, že tato práce spočívá v propagaci výrobků, kde je možný i prodej , ale není nutný. Není jako letadlo ? jak se vypočítávají provize a jakým způsobem se vyplácejí ? nemusím shánět další lidi ? Zatím mně všechny pracovní nabídky zklamaly z neúplných informací a tak není tam nějaký čertík ? Děkuji za zprávu
- Citovat
- Upravit
Mamča36 - Neplatí, že se jedná o propagaci výrobků, naopka jde o prodej těchto produktů. Z aco by jsi jinak dostávala taplaceno. Jde o klasické MLM, ale naopak nemusíš shánět lidičky a můžeš se výhradně soustředit na prodej těchto přípravků. Vstupní poplatek je 200Kč za registraci, ve které dostaneš tištěné materiály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky:)
já jsem se dneska registrovala do OKG ale pořád nevím zda to půjde podle toho jak mi sponzorka říká. Má někdo stím velké zkušenosti natolik aby mi řekl jak to všechno funguje a jak jste se třeba rozjížděli?
Bojím se totiž že dám penízky zbytečně jako o dvouch předešlých prací:( ![]()
Hlavně mě zaráží ten Živnostenský List, jsem na MD a pokud vím tak by mi as rodičák sebrali když bych si ho nechala udělat nebo ne? Oni jinak nevyplácejí penízky? ![]()
děkuji za odpovědi:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Živnosťák mít nemusíš, nebo si ho uděláš pozdeji. Pokud ho nebudeš mít-tak se ti provize budou odečítat při nákupu zboží-takže třeba nakoupíš i zadarmo. Ale pokud vím živnosťák můžeš mít i na MD, pokud neděláš práci pro svého zaměstnavatele, který ti platí mateřskou. Takže neboj
Sponzorka by ti měla říct co a jak dělat, navíc jsou i školení každé pondělí na netu. Kdybys chtěla něco vědět piš SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! Máte někdo zkušenost s touto společností? Mám nabídku na přivýdělek a přemýšlím zda do toho jít, nebo ne…