Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izzz píše:
Tak ve vyhledávání si jí stejně najít může a může si číst, co píše…
to mas vlastně pravdu to mě nenapadlo
@tumpach píše:
no prpfil jde zamknout
Tak hlavne ze se dobre bavíte! Netusila jsem ze to jde a nez si to zjistovat je pro me rychlejsi zrusit to nebudu do detailu rozebirat proc presne!
@eshta píše:
pak jde stejně vše vygůglit, zamknutí k ničemu není
jo už jsem to tu psala před chvilkou, že mě to nenapadlo, jsem nějaká dneska trochu mimo ![]()
@Hašrelka píše:
Tak hlavne ze se dobre bavíte! Netusila jsem ze to jde a nez si to zjistovat je pro me rychlejsi zrusit to nebudu do detailu rozebirat proc presne!
no jde to ale pak je to k ničemu, a nebavíme se neboj nejsme zaakeřný ![]()
@tumpach píše:
jo už jsem to tu psala před chvilkou, že mě to nenapadlo, jsem nějaká dneska trochu mimo
Počkat ale kddyz kouknu zrovna na vas nemuzu si nic precist co si kde pisete tak jakto ze u me si to cte ta osoba?
V pravo nahore
nastaveni- nastaveni profilu- zobrazit jen pro pratele (nebo tak nejak)
@Hašrelka píše:
Počkat ale kddyz kouknu zrovna na vas nemuzu si nic precist co si kde pisete tak jakto ze u me si to cte ta osoba?
Protože nemáš zamknutý profil.
@lucie.t píše:
V pravo nahore
nastaveni- nastaveni profilu- zobrazit jen pro pratele (nebo tak nejak)
Děkuji
@Hašrelka píše:
prostě musíš počkat než ti ho admin zruší a jestli tě to jo nervuje, tak si zatím vyhledej své příspěvky a pod „upravit“ si je uprav tak, že v příspěvku vše smázneš
po zrušení profilu to už nepůjde ![]()
Pokud si ona zadá tvůj nick do hledání na emiminu, tak jí tvoje příspěvky stejně vyjedou
@Izzz píše:
Pokud si ona zadá tvůj nick do hledání na emiminu, tak jí tvoje příspěvky stejně vyjedou
Já vím no ![]()
Tak tehnle nepoužívej a založ si jinej…o kterym ona nebude vědět
@Izzz píše:
Tak tehnle nepoužívej a založ si jinej…o kterym ona nebude vědět
Ano chci si založit nový ale tento jsem chtěla zrušit
@Hašrelka píše:
Ano chci si založit nový ale tento jsem chtěla zrušit
Jde se i přejmenovat - nemusíš zrušit profil, ale můžeš si změnit nick
Zamknout a změnit nick, tečka. Na známou se vyprdni, ono ji to nebude tak dlouho bavit ![]()
Jinak jak psaly holky, pokud vim, skoro všechny příspěvky jdou změnit, klikni si na „editovat“ u příspěvku, který nechceš aby kdokoliv viděl a smaž co tam je napsáno a zmˇěň to třeba na tečku…něco tam napsaný bejt musí…
a zamkni profil…
nicméně pokud ta známá zná tvůj nick, tak bude fakt jednodušší, když profil smázneš po tom, co přeedituješ ty příspěvky a pak si založ novej, „nedohledatelný“ nick a uzamknout profil…