Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den.
Některé maminky mají svůj profil uzamčen jen pro přátele. Chci si to také nastavit, ale nedaří se mi najít kde. Můžeš mi prosím poradit?
Děkuji.
Nastavení - nastavení uživatele - zhruba v půlce stránky je: zobrazit profil pouze přátelům ANO - NE.
Holky, jak zamknu profil?…já tam žádné varianty ano - ne nemám ![]()
Zdravím @Jannnča,
jak psala uživatelka před Vámi, profil se dá uzamknout v Nastavení.
Monika
@lemaz píše:
Nastavení - nastavení uživatele - zhruba v půlce stránky je: zobrazit profil pouze přátelům ANO - NE.
Ahoj, po dnešní diskuzi založenou uživatelem „dva chlapáci“ mě zajímá zda bude uživatel bloklý nebo nějak potrestaný. Několika uživatelkám posílal nechutné fotky jeho přirození
,nalákal je na skype a skrz skype se dostal k tel. číslu a stále je obtěžuje. ![]()
@Lusy23 píše:
Ahoj, po dnešní diskuzi založenou uživatelem „dva chlapáci“ mě zajímá zda bude uživatel bloklý nebo nějak potrestaný. Několika uživatelkám posílal nechutné fotky jeho přirození,nalákal je na skype a skrz skype se dostal k tel. číslu a stále je obtěžuje.
@Lusy23 píše:
je mi z něho nablití
nejen tobě, halvně to co udělal holkám
![]()
@Lusy23 píše:
Ahoj, po dnešní diskuzi založenou uživatelem „dva chlapáci“ mě zajímá zda bude uživatel bloklý nebo nějak potrestaný. Několika uživatelkám posílal nechutné fotky jeho přirození,nalákal je na skype a skrz skype se dostal k tel. číslu a stále je obtěžuje.
@jdukolem píše:když mu ho daly?
jinak s fotkama samozřejmě nesouhlasím pokud nebyly po domluvě
ne nebyly domluvení, kdyby dal pokoj když daly najevo že nemají zájem ale on dál psal a píše dost oplzlé zprávy ![]()
@Lusy23 píše:
ne nebyly domluvení, kdyby dal pokoj když daly najevo že nemají zájem ale on dál psal a píše dost oplzlé zprávy
pokud vím tak na skypu se dá dát ignore a nemůže napsat nic.. pokud prudí tu tak bych napsala SZ adminům at ho blokují když jich bude hodně tak jistě admini zareagují rychle
@jdukolem pdminům psalo několik uživatelek, zamkla se diskuze ale uživatel ne, tak chci vědět jestli to admini budou nějak řešit ![]()
@Lusy23 píše:
@jdukolem pdminům psalo několik uživatelek, zamkla se diskuze ale uživatel ne, tak chci vědět jestli to admini budou nějak řešit
nahlásit konkrétní vzkazy nejlépe ty s fotkami by jistě prospělo ![]()
@jdukolem píše:
nahlásit konkrétní vzkazy nejlépe ty s fotkami by jistě prospělo
já blbá ty fotky smazala ![]()