Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lusy23 Cože? To je masakr
![]()
Na druhou stranu ale - na Skype snad chodit ty dotyčné nemusely, ne? By mě ani nenapadlo dát někomu takhle Skype… ![]()
A proc se s nim bavili po skype? Jako neni uplne bezne, se vybavovat s neznamym clovekem ne? A pak se tu pohorsene hrouti, co je to za prasaka..no chlap tu, proste normalni neni a pokud na ferovku chce po uzivatelkach skype a oni daji, no tak..
@želvice píše:
@Lusy23 Cože? To je masakr![]()
Na druhou stranu ale - na Skype snad chodit ty dotyčné nemusely, ne? By mě ani nenapadlo dát někomu takhle Skype…
Presne..
Já si taky myslím že kontakt na skype dávat nemusely ale nic to nemění na tom že rozesílal své přirození tady na emiminu. Prasák podle mně je, protože i když ho ty ženy žádaly aby je nechal být a nepsal jim, tak stále psal oplzlosti, nereagoval na jejich prosbu aby toho nechal a vymazal kontakt. ![]()
@Lusy23 píše:
Já si taky myslím že kontakt na skype dávat nemusely ale nic to nemění na tom že rozesílal své přirození tady na emiminu. Prasák podle mně je, protože i když ho ty ženy žádaly aby je nechal být a nepsal jim, tak stále psal oplzlosti, nereagoval na jejich prosbu aby toho nechal a vymazal kontakt.
Jasně, to jo, s tím souhlas. Admini v tomhle zasáhnout mají. Ale brečet a oháět se, že má jejich skype, čísla a otravuje je… to je ovšem jejich smůla. Pořád každé své dítě učíme, aby se s cizími nebavilo, nikam s nimi nechodilo, starší dítě, aby bylo na netu opatrné, nesdělovalo žádné své údaje a nic, a pak si maminky vesele rozdají magorovi skype. To je potom těžký.
Btw. pokud mají důvodnou obavu, tak mohou jít na Policii ČR ![]()
@želvice já hlavně řeším to co je tu na emiminu, já ty hnus fotky dostala taky. Nic méně je smazaný, holky psaly že si ho všude blokly tak to budu brát za uzavřenou záležitost. Admin se k tomu mohl vyjádřit ale asi to nebylo dost důležité. ![]()
@želvice šlo i o fiktivní skype založený pouze za tímto účelem, ale mám dojem z toho co jsem vyrozumněla že ty zprávy byly dost husté a oplzlé a ne každému to je příjemné když začne komunikovat na normální úrovni a začnou mu chodit fotky ![]()
@Lusy23 mám dojem že admin to považuje za uzavřené tím co napsal pod diskuzi
![]()
@Lusy23 @myšák1187 Ale já to chápu, taky by mi to vadilo, a po adminovi bych chtěla, ať dá dotyčnému ban.
ALE k tomu Skypu dotyčných uživatelek se musel nějak dostat a to je to za b, co dodávám - že to už je jejich chyba.
A i když je to fake skype účet, tak podat oznámení na PČR lze… to jen pro upřesnění. Protože kdyby mě kdokoli otravoval, zjistil si mé telefonní číslo a přes to mě obtěžoval, už jsem z PČR doma zpátky doma.
@myšák1187 píše:
@Lusy23 mám dojem že admin to považuje za uzavřené tím co napsal pod diskuzi![]()
Jo ale admin psal o zamčení diskuze ne nicku, ale je smázlý tak to vyřešené je. ![]()
Zdravím,
omlouvám se za pozdní odpověď.. ano, uživatel byl smazán i blokován.
Monika
Zdravím
chci se zeptat, jak uzamknu profil? koukala jsem na to, jak to tady popisováno, ale já to tam tak nemám
prosím poraďte
@allluck Nahoře, vedle „odhlášení“ z tvého profillu klikni na „Nastavení“, tam dej „Nastavení profilu“ a v tom zatrhni políčko, aby tvůj profil mohli vidět jen přátelé ![]()