Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já měla nástup a odchod stejně jako budeš mít ty, měla jsem srůsty. Krvácení jen trochu ten den po zákroku jinak nic
ale břicho bolelo tak týden. Otěhotněla jsem tedy až za dva roky ale já měla problém i s MS ![]()
@MončaKá píše:
Dobrý večer, byla jste některá na profukování a rovnou vám dělali srůsty?
Mám nastupovat v neděli s tím že v pondělí to budou dělat a prej hned v úterý domu, jak jste to měli vy?
A co krvacení? Jak bylo silné? Mám spíš problém že můžu mít jen tampóny tak snad to projde.
A kdy jste pak měli mimčo?
Děkuji moc
no, zkušenost nemám, ale jak by si to dělala v šestinedělí, tam musíš nosit jedině vložky, a tady se obávám, že i když budeš byť jen trochu krvácet, tak tampon ti opravdu neprojde u lékařů ![]()
@tumpach píše:
no, zkušenost nemám, ale jak by si to dělala v šestinedělí, tam musíš nosit jedině vložky, a tady se obávám, že i když budeš byť jen trochu krvácet, tak tampon ti opravdu neprojde u lékařů
taky bych s bála, s ohledem na možnou infekci
Jinak k tématu nic nemám ![]()
@tumpach no tak jedno dítě už mám 😂 rodila jsem císařem a 3dny vložky a pak hned tampóny a doktorka o tom věděla, protože po vložkách se osypu 🙄
@PetuleS1 já MS mám pravidelnou ale prostě nemám průchodné vejcovody🙄 prej to vypadá na srůsty s porodu.
Mám hrozné obavy a strach.. už se to blíží a já začínám panikařit😂 😂
@MončaKá tak to by pak mělo být rychlé ![]()
Není se čeho bát
já měla dva stehy pod pupikem, jeden na levé straně u pánve a pak vpich nad pupikem, jen pak fakt bolí to břicho jak ho nafouknou
mě třeba ani vložku nikdo nedal
![]()
@PetuleS1 jelikož jsem i po slepáku tak řikala doktorka že to bude něco podobného ale to můžu říct že mi fakt břicho bolelo že jsem nemohla ani chodit. 🙄 a prej do práce tak za týden- 14dní.
Ahoj, poradím ti vem si sebou vložku
. Dal mi buněčnou vatu tak jsem si říkala že vložku si nebudu brát. Ta svítící látka že mě vytekla a šla jsem s flekem na zadku ještě že jsem měla mikynu
.
Tak sem to přežila ve zdraví a hned večer jsem běhala po pokoji, žádné bolesti a ani krvácení 😂 ale bohužel mám endometriózu 🙄