Profukovaní vejcovodů a srůsty

109
9.4.19 22:15

Já měla nástup a odchod stejně jako budeš mít ty, měla jsem srůsty. Krvácení jen trochu ten den po zákroku jinak nic :) ale břicho bolelo tak týden. Otěhotněla jsem tedy až za dva roky ale já měla problém i s MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
9.4.19 23:20
@MončaKá píše:
Dobrý večer, byla jste některá na profukování a rovnou vám dělali srůsty? :think:
Mám nastupovat v neděli s tím že v pondělí to budou dělat a prej hned v úterý domu, jak jste to měli vy?
A co krvacení? Jak bylo silné? Mám spíš problém že můžu mít jen tampóny tak snad to projde.
A kdy jste pak měli mimčo?
Děkuji moc :)

no, zkušenost nemám, ale jak by si to dělala v šestinedělí, tam musíš nosit jedině vložky, a tady se obávám, že i když budeš byť jen trochu krvácet, tak tampon ti opravdu neprojde u lékařů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.19 23:42
@tumpach píše:
no, zkušenost nemám, ale jak by si to dělala v šestinedělí, tam musíš nosit jedině vložky, a tady se obávám, že i když budeš byť jen trochu krvácet, tak tampon ti opravdu neprojde u lékařů :)

taky bych s bála, s ohledem na možnou infekci :think: Jinak k tématu nic nemám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.4.19 08:18

@tumpach no tak jedno dítě už mám 😂 rodila jsem císařem a 3dny vložky a pak hned tampóny a doktorka o tom věděla, protože po vložkách se osypu 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.4.19 08:19

@PetuleS1 já MS mám pravidelnou ale prostě nemám průchodné vejcovody🙄 prej to vypadá na srůsty s porodu.
Mám hrozné obavy a strach.. už se to blíží a já začínám panikařit😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.4.19 10:38

@MončaKá tak to by pak mělo být rychlé :palec:
Není se čeho bát :) já měla dva stehy pod pupikem, jeden na levé straně u pánve a pak vpich nad pupikem, jen pak fakt bolí to břicho jak ho nafouknou :D mě třeba ani vložku nikdo nedal :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.4.19 11:32

@PetuleS1 jelikož jsem i po slepáku tak řikala doktorka že to bude něco podobného ale to můžu říct že mi fakt břicho bolelo že jsem nemohla ani chodit. 🙄 a prej do práce tak za týden- 14dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
22.4.19 10:16

Ahoj, poradím ti vem si sebou vložku :mrgreen:. Dal mi buněčnou vatu tak jsem si říkala že vložku si nebudu brát. Ta svítící látka že mě vytekla a šla jsem s flekem na zadku ještě že jsem měla mikynu :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.4.19 22:43

Tak sem to přežila ve zdraví a hned večer jsem běhala po pokoji, žádné bolesti a ani krvácení 😂 ale bohužel mám endometriózu 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí