Menstruace po 1. mobilizaci (metoda mojžíšova)

Anonymní
7.4.19 21:57

Menstruace po 1. mobilizaci (metoda mojžíšova)

Ahoj. Mám dotaz spíš pro ty co cvičí či cvičili metodu mojzisovu. Byla jsem asi před měsícem na 1. mobilizaci a ted čekám na další menstruaci. Metodu cvičím už 3 měsíce. Chtěla bych vědět zda se některe stalo že měla po 1. mobilizaci prodloužený cyklus než obvykle??? Myslíte že je možné že to tak zasáhne do cyklu? Děkuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
7.4.19 22:23

Mně se to stalo, na další ms jsem čekala 15 měsíců. Mezi tím jsem teda porodila syna :mrgreen:
Ne vážně cvičila jsem asi rok, pak jsem přešla k jiné rehabce, ta mi po dvou návštěvách udělala mobilizaci kostrče a bylo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
7.4.19 22:24

Jinak se mi spíš cyklus tím cvičením srovnal. To jen pro upřesnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
7.4.19 22:35

Já jsem měla mobilizaci stejně jako, cvičila jsem Mojžíšovou 3 měsíce mobilizace a pak nepřišla ms, no a zítra začínám 10tt :oops: :andel: menstruaci mi krásně srovnal hned první cyklus cvičení, druhý cyklus taky krásně a třetí cyklus/první cyklus po mobilizaci/ najednou zpoždění 8o no a na testu dvě čárky :oops: :dance: :kytka: po 3 letech snažení :pankac: :dance: :oops: a 5 letech nepravidelného cyklu po minimálně 37-70 dnech :pankac: :oops: tak být tebou zkusím test :oops: držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 15:09

Ahoj, oživuji. Jsem po 1. mobilizaci, ale menstruace teda bolela stejně. A to jsem to tam prý měla hodně stažené… Zatím mám spíš cvičit bránici a to dýchání. Možná jógu. Máte někdo zkušenosti s bolestivou MS a že třeba Mojžíšová pomohla, ale až za dýl? Snažíme se i dítě dlouho, zkouším cokoli, aspoň kdyby ta MS nebylo takové psychické a fyzické utrpení v jednom, že by to nebylo ibalginy.. Děkuji :srdce:
 Lora

• Citovat
  • Upravit
21091
21.1.21 15:47
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji. Jsem po 1. mobilizaci, ale menstruace teda bolela stejně. A to jsem to tam prý měla hodně stažené… Zatím mám spíš cvičit bránici a to dýchání. Možná jógu. Máte někdo zkušenosti s bolestivou MS a že třeba Mojžíšová pomohla, ale až za dýl? Snažíme se i dítě dlouho, zkouším cokoli, aspoň kdyby ta MS nebylo takové psychické a fyzické utrpení v jednom, že by to nebylo ibalginy.. Děkuji :srdce:
Lora

Určitě to chce chvilku. A dobrá je i hormonální jóga. Ta pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 16:43
@P4ja píše:
Určitě to chce chvilku. A dobrá je i hormonální jóga. Ta pomáhá.

Snažím se, ale paní fyzioterapeutka bohužel teď nemůže pracovat, tak se to protáhne :zed: Je pořád 5.stupeň PSA. Hormonální jógu si hledám jedině dle videí, ale bohužel to nenahradí tu lektorku, která mě případně opraví, když to nebudu dělat dobře :?

Ale aspoň to dechové cvičení snad poctivě zatím dávám. ;)
 Lora

• Citovat
  • Upravit
21091
21.1.21 16:59
@Anonymní píše:
Snažím se, ale paní fyzioterapeutka bohužel teď nemůže pracovat, tak se to protáhne :zed: Je pořád 5.stupeň PSA. Hormonální jógu si hledám jedině dle videí, ale bohužel to nenahradí tu lektorku, která mě případně opraví, když to nebudu dělat dobře :?Ale aspoň to dechové cvičení snad poctivě zatím dávám. ;)
Lora
Zkis
@Anonymní píše:
Snažím se, ale paní fyzioterapeutka bohužel teď nemůže pracovat, tak se to protáhne :zed: Je pořád 5.stupeň PSA. Hormonální jógu si hledám jedině dle videí, ale bohužel to nenahradí tu lektorku, která mě případně opraví, když to nebudu dělat dobře :?Ale aspoň to dechové cvičení snad poctivě zatím dávám. ;)
Lora

Zkus lektorky na hj kontaktovat. Některé pomáhají online…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 20:18
@P4ja píše:
Zkus lektorky na hj kontaktovat. Některé pomáhají online…

Zkusím, jen nevím, kteří jsou nejlepší :dance:
Lora

• Citovat
  • Upravit
21091
25.1.21 20:44
@Anonymní píše:
Zkusím, jen nevím, kteří jsou nejlepší :dance:
Lora

Ono jich tolik není. Certifikát jich má jen pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí