Program Mutabene

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
570
10.6.10 14:25

Program Mutabene

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s tímto učebním programem (viz www.mutabene.cz )? Nám ho dnes navrhovala logopedka, já jsem ho víceméně odmítla s tím, že z jednotlivých pracovních listů mám pocit, že totéž nacházíme v knížkách, kterých už máme doma milion, anebo si o stejných situacích každý den povídáme… Nějak mi stále není úplně jasné, v čem nás to posune dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
10.6.10 15:57

Kamarádka, resp její dvojčata to mají, ale nijak zvlášť mě to nezaujalo (+ za tu cenu). Knížky asi nejsou tak interaktivní jako toto (dítě si samo posunuje ty barevné čudlíky a pak si zkontroluje, zda to má správně), a přijde mi, že v dnešní technické době se dají podobné věci najít na pc. Toto mi přišlo takové těžkopádné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlesM
26.10.10 14:18

Já mám naopak jiné zkušenosti. Moji sourozenci 3-5-7let si s tím velmi rádi hrají a myslím si, že jim to velmi prospívá v rozvoji logiky. Když nevím, co jim koupit, produkty od Mutabene rádi uvítají!
Nakupuji v Knihkupectví U Malých v Jilemnici

• Citovat
  • Upravit
1234
26.10.10 14:52

Ahoj,
tak já taky můžu jen chválit, pokud tedy máte na mysli to Logico Piccolo.
Matýsek si s tím neuvěřitelně vyhraje, máme už asi sedm sad. Doporučila nám to jak logopedka, tak i očařka (Matýsek nosí okluzor).
Moc ho to baví a i když je to vlastně doplňování, jako se dá najít i v jiných časopisech třeba, tak tohle může dělat pořád dokola, aniž by to popsal, a až to na něj bude lehké, tak si s tím zase vyhraje mladší.
Za mě určitě doporučuju. K Vánocům už chystáme další sady, viz zde:http://www.mutabene.cz/pro_ms.htm#…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Knihkupectví U Malých
5.11.10 13:56

Logopedické pomůcky

Dobrý den, rád bych Vám nabídnul logopedické pomůcky pro předškolní a školní děti. Jedná se o tabulku, do které se vkládají karty, je to velmi hezky vytvořený učební systém pro děti. Existuje více variant:
Logico Piccolo je učební systém pro předškolní stupeň, 1. stupeň základní školy a speciální školy,
Logico Primo je určen dětem od tří let a seznamuje je např. s barvami, oblečením, zvířátky a dalším,
miniLÜK je ověřený učební systém určený pro děti od 4 let, pro předškolní vzdělávání v mateřských školách a pro první stupeň základních škol.

• Citovat
  • Upravit
Věrka N.
27.11.10 19:19

Co se nás týče, máme s jak s Logico primo, tak s Logico piccolo, ty nejlepší zkušenosti. Mám dcerku, které je necelých 5 let. Velmi si Logico primo oblíbila na logopedii a od té doby, co jsem jí ho koupila (oba druhy, ikdyž to piccolo je pro ni podle mne složitější), s tím otravuje denně. Bohužel už to zná zpaměti, takže zrovínka za chvíli jdu objednávat nové karty. A taky se naučila fixlovat (okouká, jak to má být správně, pak tam ty knoflíky našoupe a jde se pochlubit, jaká je šikovná holčička…). Knížky jsou sice velmi užitečná věc, ale tohle - podle mne - ty děti víc baví. A cena? Dnes nekoupíte knížku s různými úkoly pro předškoláky pod 200 - a kolik úkolů tam najdou? Nemluvě o tom, že pokud si ty úkoly vyplní přímo do knížky, tak už je pak nepoužitelná - kdežto tyto karty lze používat napořád… jistě, nejsou zrovna levné, ale co dneska je? I hloupý časopis s pár listy obrázků dnes stojí kolem 60,–- Kč… Takže - my na tyto výukové pomůcky můžeme pět jen chválu.

• Citovat
  • Upravit
merry121
28.5.11 22:51

Základní výhody:

• jde o ucelený systém, na který si Vaše dítě zvykne
  • vydrží u něj déle, protože při hře využívá manipulace
  • svů výkon si může samo zkontrolovat
  • může vybrat ten set, který Vaše dítě potřebuje - např. rozvoj jazykového citu - a jako laik se nemusít trápit tím, zda rozvíjíte, opravdu to, co Vaše dítě potřebuje

Hodně štěstí:-)

• Citovat
  • Upravit
219
2.5.14 21:22

Nemíte někdo náhodou Logico na prodej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie