Modřiny na čele ze vzteku

486
7.6.10 16:33

Modřiny na čele ze vzteku

Maminky, prosím, poraďte, už jsem bezradná a je mi fakt dost ouzko :cry: Můj malý je celkem vzteklouš a dává nelibost najevo tím, že se bouchá do hlavy o zem, postýlku, stůl, prostě o vše, co má blízko. Prý je to „normální“ a vyroste z toho. Jenže dneska už to překročilo práh mé trpělivosti. Ze vzteku z toho, že jsem ho dala do postýlky spát, se tak praštil do hlavy a nejspíš i vícekrát, že má uprostřed na čele asi 4 modřiny!!! To už přece normální není nebo ano??? Já už fakt nevím, co dělat. Může si přece ublížit!!! Napadlo mě, že koupím dětskou helmu na kolo a že mu ji prostě budu přes den dávat. Fakt nevím co dělat holky… Je mi z toho nanic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
7.6.10 16:40

A jak je starý? Daník to dělá taky, zatím jen o zem. Modřiny teda nemá, respektive má, ale všude možně :roll: Radu nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.6.10 16:42

Má 15,5 měsíců. Ale je to fakt síla s tím boucháním hlavou, chce to silné nervy a po dnešku mi už ta síla hooodně ubyla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.6.10 17:05

zkus si ho buď nevšímat- dělej že ho nevidíš. A nebo ho naopak ještě pobídni - vím zní to blbě ale u mého syna to bylo jediné co zabralo :nevim: jednoduše když chytal záchvaty vzteku řekla jsem mu ať přidá, nebo „ještě“ už jen z toho principu že jsem to po něm chtěla toho nechal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.6.10 17:29

Ahoj, to stejné jsem měla v tomto období se svojí maldší dcerkou. Když něco nebylo po jejím,řešila to tímto způsobem.Nevšímavost nezabírala ,křik taky ne, jediné, co zaručeně pomohlo, bylo zcela chladné sebrání dítěte pod paži a strčení hlavy pod studenou vodu. Velice rychle s tím přestala :lol:
Dnes je z ní zlatoučká 11 ti letá princezna… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.6.10 17:46

Holky, díky za rady, ale to byli ti vaši prckové asi o něco starší než Samík ne? :nevim: Každopádně, jestli byli zhruba stejně staří, tak obojí vaše rady vyzkouším - to je jisté :palec: Vlastně zkusím všechno, jen aby toho už nechal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.6.10 17:55

:-) jak jsem psala, moje dcerka to dělala tak zhruba ve stejném období,jako tvůj syn. Ta ledová sprcha proběhla párkrát a pak už jen stačilo říct „že půjdem pod sprchu“ …a rázem byl klid :mrgreen: Toto byla rada od mé nebohé tchyně a jako jediná měla opravdu rychlý a trvalý účinek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.6.10 17:58

Sice budu mít strach, aby malý neprochladnul, ale jak ho znám, tak tu studenou sprchu ještě dnes budeme praktikovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.6.10 18:16

:-) jde jen o polití hlavičky studenou vodou, malý ihned přijde na jiné myšlenky a nějaké mlácení hlavou o zed a jiné části bytu budou tatam. Samozřejmě ihned hlavičku utřít a vysvětlit, proč se stalo. Určitě si poradíš. A přeji rychlévýsledky ! .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.6.10 18:19

Díky Berry :wink: Taky doufám, že Samík po těchdle „šocích“ rychle zmoudří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.6.10 18:33

Dej pak vědět… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.6.10 18:37

Zítra písnu co a jak :wink: Dneska už to balím, jsem KO :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.6.10 21:24

tak to si musím zapamatovat, nám se k tomu začíná pomalu a jistě schylovat. Zatím si neubližuje, ale už se dokáže krásně vztekat. Buď vztekle dupe na místě, nebo kydne na zadek a řev a řev. Přijde mi, že se vzteká v jednom kuse a ignorování mi ignoruje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.6.10 19:06

Tak holky, studená sprška na hlavičku nepomohla :-( Dneska jsem to vyzkoušela aspoň 3× za sebou, ale nic. Tak už mi fakt nezbývá nic jiného, než se modlit, aby si těmi ranami nic neudělal a aby ho to co nejdříve přešlo… Ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.6.10 06:36

Tak to je mi líto. Asi je rozdíl mezi klukem a holkou, Kluci v tomto nejspíš vydrží víc…??? To na tu vodu vůbec nijak nereagoval? Nezaskočilo jej to ani neodradilo? Ještě mně napadá zkusit se zeptat dětské lékařky. Je to ted určité období hledání se sebe sama,další velký skok ve vývoji, ty děti neví,co s tím a samai nejspíš mají co dělat,aby se s tím nějak srovnaly. Jenže člověk jim chce pomoct,aby se u toho navíc takhle nesebepoškozovaly a občas je asi každá rada drahá...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí