Homeopatika pro chuť k jídlu

4742
2.6.10 11:24

Homeopatika pro chuť k jídlu

Maminky, nemáte nějaký tip na homeopatika, která podporují chuť k jídlu? Pro rok a půl starého syna, od mala bojujeme s jídlem, teď zase zlobily zuby, a začala rýma tak jíme 5 lžiček jídla denně. Jsem z jeho jídla zoufalá. Poraďte. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
2.6.10 12:44

Mahja,

zkousela jsem pohledat, ale na prvni pokusy jsem nic nenasla. Muzu ti poradit tuhle poradnu, behem par dni jsem vzdy dostala odpovedet a poradili mi dobre.
 http://www.vilcakul.estranky.cz/…icka-poradna

Nejlepsi ale je, kdyz si clovek zajde primo za homeopatem, ktery se venuje konstitucni lecbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.6.10 12:57

nejsou to asi homeopatika, ale já Vojtovi dávala sirup Multisanostol, je to slaďoučký, obecně je v tom spousty vitamínů a právě i na podporu chuti k jídlu a u nás to fungovalo, bych řekla… a zároveň by jsi mu dávala i vitamíny třeba na přežití tohohle hnusného počasí :-D a je to od jednoho roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.6.10 13:03

íky moc, příspěvek jsem už napsala. Tak snad se něco dozvím.
Našla jsem jen příspěvek maminky:
8. Template Template Čtvrtek, 04 únor
Přidal ruzickova.michala@seznam.czNOSPAM! , 04-02-2010 22:01
Dobrý den,
měla jsem ten samý problém s naší dcerkou. V 1/2 roce jí vylezl první zub a přestala v noci spát, za noc (od 0:00 - 8:00) se budila cca 15× a to po 30-50´. Dětská lékařka mě na roční prohlídce doporučila odbourat noční krmení a to tak, že ji mám přes den krmit každé 2-3hodiny, alespoň několika lžičkami. Na internetu jsem vyhledale rady dětské „homeopatky“, která radila zakoupit prostředek na podporu chuti k jídlu - LYCOPODIUM CLATUM 9CH a začít podávat 5× kuličku ráno po probuzení + 5× kuličku v 17:00 hod. Zakoupila jsem tyto homeopatika a začala s podáváním. Po 3 měsících užívání si dcera sama přišla říci o jídlo a dnes je jí 16 měsíců a až na vyjímky vydrží s jedník krmením o půlnoci (150 ml mléka) spát od cca 21:00 - 8:00.

• to jsou ale homeopatika proti bolesti zubů, tak nevím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.6.10 13:05

Budu ráda za jakýkoli tip, nemusí být homeopatika, hlavně, ať to jsem do něj schopna dostat… Jsem pro cokoli, co mu zlepší apetit a nebudeme věčně bojovat.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.6.10 13:07

A nemáte nějaká zkušenosti s homeopatem/tkou? Ostrava, nejlépe Poruba, Výškovice, abychom to měli blíž. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
2.6.10 13:35
Mahja píše:
  • to jsou ale homeopatika proti bolesti zubů, tak nevím…

Nejsem odborník, ale pokud vím, tak homeopatika nejsou „proti něčemu“, takto nefungují. Jeden lék se může použít u pacientů s různou „diagnózou“ a naopak, třeba dva pacienti s angínou dostanou různý lék… Takže bych to Lycopodium klidně vyzkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.6.10 14:07

JJ, správně, nejsou „PROTI“, ale rozumíme, co jsem tím chtěla říct.
Díky za příspěvek, už jsem si je objednala. Snad nám to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
2.6.10 14:11

Mahjo, na netu jsou seznamy homeopatu, tak mrkni, jestli bude nejaky pobliz vas. Ja mela doporuceni na jednu hodne dobrou v Hradci, ale ceka mimi, tak uz neobjednava. :-(

Jinak svagrova mi doporucila, ze jsou lepsi homeopate, co studovali skolu v Brne a by se zabyvali konstitucni homeopatii.

To lycopodium muzes vyzkouset, maximalne nepomuze, urcite neuskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí