Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, nemáte nějaký tip na homeopatika, která podporují chuť k jídlu? Pro rok a půl starého syna, od mala bojujeme s jídlem, teď zase zlobily zuby, a začala rýma tak jíme 5 lžiček jídla denně. Jsem z jeho jídla zoufalá. Poraďte. Díky.
Mahja,
zkousela jsem pohledat, ale na prvni pokusy jsem nic nenasla. Muzu ti poradit tuhle poradnu, behem par dni jsem vzdy dostala odpovedet a poradili mi dobre.
http://www.vilcakul.estranky.cz/…icka-poradna
Nejlepsi ale je, kdyz si clovek zajde primo za homeopatem, ktery se venuje konstitucni lecbe.
nejsou to asi homeopatika, ale já Vojtovi dávala sirup Multisanostol, je to slaďoučký, obecně je v tom spousty vitamínů a právě i na podporu chuti k jídlu a u nás to fungovalo, bych řekla… a zároveň by jsi mu dávala i vitamíny třeba na přežití tohohle hnusného počasí
a je to od jednoho roku…
íky moc, příspěvek jsem už napsala. Tak snad se něco dozvím.
Našla jsem jen příspěvek maminky:
8. Template Template Čtvrtek, 04 únor
Přidal ruzickova.michala@seznam.czNOSPAM! , 04-02-2010 22:01
Dobrý den,
měla jsem ten samý problém s naší dcerkou. V 1/2 roce jí vylezl první zub a přestala v noci spát, za noc (od 0:00 - 8:00) se budila cca 15× a to po 30-50´. Dětská lékařka mě na roční prohlídce doporučila odbourat noční krmení a to tak, že ji mám přes den krmit každé 2-3hodiny, alespoň několika lžičkami. Na internetu jsem vyhledale rady dětské „homeopatky“, která radila zakoupit prostředek na podporu chuti k jídlu - LYCOPODIUM CLATUM 9CH a začít podávat 5× kuličku ráno po probuzení + 5× kuličku v 17:00 hod. Zakoupila jsem tyto homeopatika a začala s podáváním. Po 3 měsících užívání si dcera sama přišla říci o jídlo a dnes je jí 16 měsíců a až na vyjímky vydrží s jedník krmením o půlnoci (150 ml mléka) spát od cca 21:00 - 8:00.
Budu ráda za jakýkoli tip, nemusí být homeopatika, hlavně, ať to jsem do něj schopna dostat… Jsem pro cokoli, co mu zlepší apetit a nebudeme věčně bojovat.
Díky moc.
A nemáte nějaká zkušenosti s homeopatem/tkou? Ostrava, nejlépe Poruba, Výškovice, abychom to měli blíž. Díky.
Mahja píše:
- to jsou ale homeopatika proti bolesti zubů, tak nevím…
Nejsem odborník, ale pokud vím, tak homeopatika nejsou „proti něčemu“, takto nefungují. Jeden lék se může použít u pacientů s různou „diagnózou“ a naopak, třeba dva pacienti s angínou dostanou různý lék… Takže bych to Lycopodium klidně vyzkoušela…
JJ, správně, nejsou „PROTI“, ale rozumíme, co jsem tím chtěla říct.
Díky za příspěvek, už jsem si je objednala. Snad nám to zabere.
Mahjo, na netu jsou seznamy homeopatu, tak mrkni, jestli bude nejaky pobliz vas. Ja mela doporuceni na jednu hodne dobrou v Hradci, ale ceka mimi, tak uz neobjednava. ![]()
Jinak svagrova mi doporucila, ze jsou lepsi homeopate, co studovali skolu v Brne a by se zabyvali konstitucni homeopatii.
To lycopodium muzes vyzkouset, maximalne nepomuze, urcite neuskodi.