100%ní mamánek

486
30.5.10 13:57

100%ní mamánek

Ahoj holky, mám menší problém. Z mého 15 měsíčního prcka je asi mamánek (resp spíše „babánek“). Přijde mi, že se chce jen nosit a hrát si se mnou, s mou mamkou, s tetou… prostě s ženskýma a dokonce ve většině případů už nechce ani k vlastnímu tátovi. Zažila některá z vás něco podobného??? Je to fakt hrůůůůůůůůůůůůůza a pro manžela dost smutná situace :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
30.5.10 14:55

Ja to zazila se 4 letou holcickou a pro tatinka to bylo fakt hnusny :-(
Neporadim,jen asi tim deti prochazeji, nekdo driv, nekdo pozdeji.
Tatinek se od narozeni podili na peci o dite nebo se moc neangazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.5.10 15:23

Heled u nas je taky mamanek, ale myslim, ze takovej ten zdravej mamanek. kdyz ma moznost si vybrat, vetsinou si vybere me. protoze jsem s nim vetsinu casu, krmim ho, prebaluju, oblekam, hraju si snim… tata se angazuje o vikendech a kdyz prijde z prace asi hodinku, nez jde malej spat.

myslim, ze cim vic bude tatinek s vama, tim se situace zlepsi.
pokud nema moc cas, protoze je hodne zamestnanej, co s tim nadelas.
dite potrebuje bezpeci a tebe zna. asi i babicku.
a tatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.5.10 15:29

u nás to také trochu bylo, a dost v přeškolním věku - tatínek to bral moc těžce a bylo to fakt smutně nespravedlivý, ale vyrostla z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.5.10 17:14

Holky, díky za vaše odpovědi. Vlastně se mi trošku ulevilo, že v tom nejedeme sami :oops: Taťka s námi normálně žije a nepracuje od nevidím do nevidím, no a když je s námi, tak se taky zapojuje do her, krmení atd. Každopádně, ať už je to mamánkovské období pryč :roll: Mi to sice lichotí, ale jak k tomu přijde manžel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tasmánka
30.5.10 19:22

:lol: ahoj, u nás to takhle trvá už od Terčina 10m a teď jí je 17m, ale je mamánek jen na mě :roll: , co bych dala za to, kdyby chtěla pochovat od babičky atd…nehro…K manželovi taky ne, prostě chce jen mě!!! :-x nemůžu si ani odskočit, aniž by ona nestála za dveřma a neječela :-( , prostě jak mě nemá na očích je zle…takže hlavu vzhůru…snad se někdy odmamánkují :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
363
30.5.10 19:34

Mám 2letou dcerku a taky preferuje mě a babičku. Ke chlapům nešla moc nikdy a teď, když odněkud přijedeme i s manželem, tak letí první za mnou. Je to asi tím, že s ní trávím víc času. Ono to časem přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.10 19:54

AHOJ PORADÍM JEDINOU VĚC CO FUNGUJE, VÍKEND ČISTĚ S TATÍNKEM A TO BEZ ÚČASTI JAKÉKOLIV JINÉ OSOBY ŽENSKÉHO POHLAVÍ, DĚTI SEMUSÍ LÉČIT ŠOKEM

:-) jinak to většinou bývá naopak, že děti více tíhnout k druhé polovičce která s nimi není celý den doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.5.10 19:57

aha, no tak to u nás není tak velký mamánkovství. já ho můžu nechat u tchánů a odjet třeba k zubaři, nebo u mých rodičů a odjet třeba na reflexku a Vojtík je v pohodě.

ale je teda na ně od malička zvyklý, nikdy jsem s ním nebyla sama, pořád jsme někde trajdali.

když jsme v místnosti všichni. většinou si vybere mě, stejně tak, když ho něco trápí.

a teď teda má asi týden věšící období, kdy ho mám skoro pořád na nohavici nebo se na mě při přebalování šplhá z přebalováku jak stepní koza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.5.10 20:33

Jeden čas jsme to měli taky, po pár týdnech to přešlo… Ono se to srovná, vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí