Vitamínové doplňky - batole

14335
26.5.10 20:17

Dáváte vitamínové doplňky

Chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte nějaké vitamínové doplňky - sirupy, třeba na imunitu a nebo nějaké s vitamíny a jaké. Snažím se dávám malému 17 měsíců, zeleninu i ovoce, ale zas tak moc mi to nejí Ze zeleniny do něho dostanu jenom vařenou mrkev, květák, špenát jako polévku, ovoce jí jenom banám, jinak mi nic nechce ani jablko. Přesnídávku sní jakoukoliv, ale to mi nepřijde jako ovoce- je tam i cukr a tak.Nic neberem, žádné léky. UM už mi nepije, jenom flašku v noci někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22051
26.5.10 20:23

V tomto ročním období nedávám, v zimě jsem dávala občas Multisanostol. Ale Helenka mi jí ovoce i zeleninu hodně a v syrovém stavu, takže nedostatkem vitamínů netrpí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 20:29

já taky nic nedávám, jen když je nemocný a doktorka nám řekne co mám koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
26.5.10 20:39

Emičce dávám Imunoglukan.Na doporučení dr.,celou zimu promarodila,má i horší krevní obraz,užívá železo v kapičkách - na předpis.Jinak taky sní syrového ovoce a zeleniny,zeleninové polévky,maso,za normálních okolností bych jí asi nic nepřidávala..

Adámkovi jsem dávala přes zimu Preventan,teď Marťánky.Ten je vybíravý v jídle,nechce maso,zeleninové polévky,občas si dá rajče a jablko,nic víc,musím ho nutit.Ale jistí to školková strava,tam sní vše bez nátlaku - vidí to u ostatních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
26.5.10 21:02

My dáváme až teď od třech let, protože mi to přijde lepší než kupovat mu čokoládičky, a taky levnější :lol: Za vitamíny je měsíčně cca 100kč, za sušenky a bonbonky který jinak vydyndal tak 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.5.10 21:06

V lékarně je právě takový bonbon něco jako lipo a je to multivitamín, ty samé nám dala i doktorka tak jsem si také říkala, že bych si nějaké koupila, taky už začíná zahlédat po sladkém. Jinak nic nedávám, ale kolem sebe mám hodně maminek co něco dávají nějaké Marťánky a podobné, tak se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.5.10 21:09

Nejdřív sem od pul roku dávala ten sirup.Pak multivit bonbonek to lipo jak je zde už psáno a tet už kupuji marťánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.5.10 21:12

sama nedavam ani nedoporucuju nic- proste nemam multivitaminy rada, to e na delsi debatu- kdyz nekdo prijde ze ma casteji nemocne dite tak doporucim Imunoglukan sirup nebo Preventan- netusim jak Preventan chutna ale pokud chcete zdrave bonbonky tak kupte treba nejake ochucene laktobacily radeji nez multaky…delaji se bud cucave, nebo ted i jako bila cokolada- ty jsem zkousela oboje a chutove OK oba tipy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.5.10 21:14

a ty sirupy jsou na předpis a nebo se dají koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
26.5.10 21:18

nedávala jsem a ani nedávám,dcery netrpí na nemoce,jen občas rýma,2× za rok viroza,ATB ještě nebraly,takže nevidím důvod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.5.10 21:21

Ty čokoládové lactobacílky malej nejí a chuťově teda nic moc.Ty jako lipo lactobacil mu chutnají.
Vitamíny dávám jen přez zimu,ale stejnak jí i hodně ovoce.Nám je doporučila dr a jí věřim.

Nevim proč by měli ublížit??Možná by stálo za řeč to objasnit?

Vše se dá koupit v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
26.5.10 21:26

tak já na doporučení doktorky celou zimu kombinovala imunoglukan a vitamíny multitabs. Ale klárka dost marodila, tak sjem to potřebovali nějak podpořit. loňskou zimu jsme zase měli Preventan…většinou začínám s podáváním ke konci srpna a končíme tak v dubnu/květnu, podle stavu nemocnosti. přes léto se do ní snažím dostat ovoce a zeleninu, ale je to občas boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.5.10 21:28

Kamco ja nerikam ze ublizuji ja proste vseobecne nerada kdyz se do deti neco cpe navic- proc multak- jen proto ze chteji martanky??? OK kdyz neji zeleninu- ale tak urcite ji neco jineho- kdyby jim vitaminy chybely urcite maji nejake potize- imunita se da resit temi vecmi co jsme napsala , vic si je chvali pacienti, ja mam taky lepsi zkusenosti a jsou min chemicke kdyz uz… za me radsi holt jednou za cas sladkost nebo laktobacily- skoda ze uz nedelaji detsky cucavy Probian ten byl chutove uzasny a i slozenim- ale tak to je muj nazor- a multivit. bonbony sly kolem vitaminu ttri metry kolem :-) tam je nula nula nic.. ale tak aspon je to hroznovy cukr tak jako sladkost za me OK ale nehledejte v tom ucinek no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.5.10 21:28

my máme špatnou imunitu tak proto se ptám, navíc každý lékař má na to jiný názor, jeden brát truhý nebrát, tak jsem chtěla vědět když už tak co dáváte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.5.10 21:30

kamco ad nazor lekare- ii tady sama vis ze co Dr to jiny nazor- se mnou nase Dr pouze konzultuje kdyz se ji na neco zeptam, sama se bud nenabizi coz je mi lito za jine maminy nebo vi ze informace mam…
nicmene mi v dost vecech vyhovuje tak u ni jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect