Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, tak tohle mě šokovalo natolik, že se musím podělit, nechápu, nechápu, nechápu… dvouletý kuřák. ![]()
napadá mě jen to není v dítěti ale rodičích.. víc snad asi nemá cenu psát! je to hrozné kam to může zajít! bych dala na prdel především rodičům.. takoví by mít děti ani neměli ne?
![]()
Macík74 píše:
napadá mě jen to není v dítěti ale rodičích.. víc snad asi nemá cenu psát! je to hrozné kam to může zajít! bych dala na prdel především rodičům.. takoví by mít děti ani neměli ne?![]()
![]()
a teď si ještě budou stěžovat, že je to stojí hodně peněz
V jakém věku dostal do ruky cigáro, když teď je tak silně závislý, vykouří 2 krabky denně a to tak, že už cigáro v puse ani nevnímá?
![]()
No to je hustý…ten klučina hlavně vůbec navypadá, že by mu byly 2 roky… ![]()
Rodiče do kriminálu a kluka nechat pod lékařským dozorem zbavit závislosti na nikotinu, nic jiného asi nepomůže
A že mlátí hlavou o zem, když nemá cigaretu? To se nedivím, když má absťák, chudáček…
Tak to je tedy vostry
,jak to,ze se o to cigo nespali??To si to umi i zapalit?Neuveritelny..super pohled,batole na odrazedle s cigarem u pusy
![]()
Taky jsem na to zírala… tam asi nějaká sociálka nebo nějaká liga na ochranu dětí nefunguje
To je hnus.......... přesně jak tady někdo napsal, rodiče zavřít a děťátko pod odborný dozor na odvykačku!