Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
no to snad není ani možný, za to jsou jednoznačně odpovědní rodiče…teda pohled je to šílenej…bych mu dala, cigarety sebrala, ať si mlátí hlavou kam chce, však on by přestal, běhal by okolo baráku a po svých…to je fakt šílený
![]()
Eemii píše:
Tak to je tedy vostry![]()
,jak to,ze se o to cigo nespali??To si to umi i zapalit?Neuveritelny..super pohled,batole na odrazedle s cigarem u pusy
![]()
já si myslím že to cigáro mu rodiče ještě zapalujou… ![]()
chudák kluk to má místo lízátka -jak vydno v indonetii to nijak tragicky neberou a osvěta o škodlivosti nejspíš vůbec žádná.Rodiče jsou líní něco měnit -tak si dvouleták dělá co chce -smutný ![]()
Je to nechutný,snad by ho měli zavřít do nějaké odvykačky.Je to hnus
![]()
Tak to je síla,já včera koukala jak puk,no a co by kuřák,hlavně jak si to cígo vychutnává.Je to fakt hustý,dítě bych rodičům odebrala,bo ono snad i šlukuje a chudáček tělíčko.
to je teda nářez ![]()
ale to první cigáro mu přece někdo musel dát, ne? bych je pozavírala ![]()
Dneska to bylo ve zpravach na Nove. To prvni cigo jestli se nepletu mu dal otec v 1,5roce. Bohuzel jsem u toho koupala dite, ale cosi jsem zaslechla o tom, ze se to nejak resi, ze by mel jit na odvykacku bo co a otec to nejak nepovazoval za dulezity.. No dal uz bych fakt kecala, cosi tam bylo o darovani auta, ale nevim komu atd…no doplnte me, co jste to vic slysely, je to husty..
A my tady řešíme, od kterého měsíce dát jogurt nebo lipánka… ![]()
lulje píše:
A my tady řešíme, od kterého měsíce dát jogurt nebo lipánka…
to oni řešit nemusí viď
![]()
Pavla23 píše:lulje píše:to oni řešit nemusí viď
A my tady řešíme, od kterého měsíce dát jogurt nebo lipánka…![]()
Když mu dokážou vrazit do pusiny v roce a půl cigáro, tak silně pochybuju, že řeší, jestli tvaroh v roce nebo později ![]()