Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Jsem v deváté třídě. Dostali jsme za úkol vymyslet program pro prvňáčky a páťáky na noc s Andersenem. Chci aby si to užili. Tak kdyby vás nějaký program napadl, tak ho napište. Každý nápad se počítá. Předem děkuji za odpověď.
jen si lámej hlavičku, je to tvůj úkol, ne náš ![]()
@Anonymní píše:
Jsem v deváté třídě. Dostali jsme za úkol vymyslet program pro prvňáčky a páťáky na noc s Andersenem. Chci aby si to užili. Ale nemám s malými dětmi zkušenost, takže nevím co jebaví atd. Tak kdyby vás nějaký program napadl, tak ho napište. Každý nápad se počítá. Předem děkuji za odpověď.Příspěvek upraven 21.02.23 v 14:58
jedničku pak shrábneš ty nebo řekneš, at ti ji nedávají, protože to není tvoje práce? Navíc je to proti pravidlům, pochybuju, že by ti bylo 16
Divím se, že nevíš, co tě bavilo před 4 roky..
Výroba záložek, hledačka s úkoly, vytvoř si svuj komiks
U nás byl úspěch stezka odvahy po škole a venku v areálu. Ale to záleží kolik se účastní dospělých. My jsme 2 nebo max. 3 na dvě třídy. Jeden rok jsem se skupinou šla hrát večerní vybíjenou do tělocvičny. A druhá skupina měla jiný program. Pak se to vystřídalo.
Házení mokré houby po učitelích (maji na sobě pláštěnku a nemusí se mířit na obličej).
Jsem v deváté třídě. Dostali jsme za úkol vymyslet program pro prvňáčky a páťáky na noc s Andersenem. Chci aby si to užili. Ale nemám s malými dětmi zkušenost, takže nevím co jebaví atd. Tak kdyby vás nějaký program napadl, tak ho napište. Každý nápad se počítá. Předem děkuji za odpověď.
Příspěvek upraven 21.02.23 v 14:58