Program pro prvnáčky a páťáky

Anonymní
21.2.23 14:40

Program pro prvnáčky a páťáky

Jsem v deváté třídě. Dostali jsme za úkol vymyslet program pro prvňáčky a páťáky na noc s Andersenem. Chci aby si to užili. Ale nemám s malými dětmi zkušenost, takže nevím co jebaví atd. Tak kdyby vás nějaký program napadl, tak ho napište. Každý nápad se počítá. Předem děkuji za odpověď.

Příspěvek upraven 21.02.23 v 14:58

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80052
21.2.23 14:47
@Anonymní píše:
Jsem v deváté třídě. Dostali jsme za úkol vymyslet program pro prvňáčky a páťáky na noc s Andersenem. Chci aby si to užili. Tak kdyby vás nějaký program napadl, tak ho napište. Každý nápad se počítá. Předem děkuji za odpověď.

jen si lámej hlavičku, je to tvůj úkol, ne náš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66394
21.2.23 15:28
@Anonymní píše:
Jsem v deváté třídě. Dostali jsme za úkol vymyslet program pro prvňáčky a páťáky na noc s Andersenem. Chci aby si to užili. Ale nemám s malými dětmi zkušenost, takže nevím co jebaví atd. Tak kdyby vás nějaký program napadl, tak ho napište. Každý nápad se počítá. Předem děkuji za odpověď.Příspěvek upraven 21.02.23 v 14:58

jedničku pak shrábneš ty nebo řekneš, at ti ji nedávají, protože to není tvoje práce? Navíc je to proti pravidlům, pochybuju, že by ti bylo 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.23 15:32

@vokishka
Není to na známky. Je to dobrovolná akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17108
21.2.23 15:46

Divím se, že nevíš, co tě bavilo před 4 roky..

Výroba záložek, hledačka s úkoly, vytvoř si svuj komiks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.2.23 16:06

U nás byl úspěch stezka odvahy po škole a venku v areálu. Ale to záleží kolik se účastní dospělých. My jsme 2 nebo max. 3 na dvě třídy. Jeden rok jsem se skupinou šla hrát večerní vybíjenou do tělocvičny. A druhá skupina měla jiný program. Pak se to vystřídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.2.23 16:09

Tématické scénky si připravit a sehrát pro ty menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
21.2.23 16:14

Házení mokré houby po učitelích (maji na sobě pláštěnku a nemusí se mířit na obličej).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi