Prohlídka u gynekologa při špinění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4367
8.8.17 16:38

@Kristyna183 pokud je to jednou a nejsou zadne dalsi obtize, je to kratkodobe, tak nereste. Mohl by to byt nejaky vykyv hormonu, nekdy to zpusobi i ovulace, cokoli, ale nemusi to byt nutne k reseni.
Pokud by se to opakovalo, neni od veci to probrat s lekarem, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 17:04

Ahoj, asi bude znít můj dotaz hloupě, ale stejně. Jsem přes měsíc objednaná na preventivní prohlídku a také jsem ráda, že mi vyšlo hlídání dítěte. Nikoho tady nemám, tak si moje mamka vzala v práci volno, že zítra přijede hlídat. No a dneska začínám špinit. Od porodu (9m) jsem neměla ms, tak jsem ji ani nečekala. Myslíte, že by bylo hodně blbé jít na preventivní prohlídku, na stěry, když by se to ještě nerozjelo v krvácení a špinila bych? Vím, není to ideální, ale odvolávat hlídání a přeobjednávat se mi moc nechce.

• Citovat
  • Upravit
19988
1.10.17 17:17

Asi bych si tam zavolala a zeptala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 17:48

@lachtanice86 Taky mě to napadlo. Ale protože je neděle a zítra když si zavolám, případně se objednám ma jindy, tak stejně se mamka se požene 150km zbytečně. Nebo jestli jí mám zavolat, ať nejezdí a shánět hlídání na jiný termín. Tak jsem byla spíš zvědavá, jestli má někdo zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
5908
1.10.17 17:53

Šla bych tam, neumím si představit, že by tě kvůli tomu doktor odmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
1.10.17 18:08

@Paola21 nejde o to ze by ji odmitl, ale o to ze nekterestery nelze s MS udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
1.10.17 18:12
@Anonymní píše:
Ahoj, asi bude znít můj dotaz hloupě, ale stejně. Jsem přes měsíc objednaná na preventivní prohlídku a také jsem ráda, že mi vyšlo hlídání dítěte. Nikoho tady nemám, tak si moje mamka vzala v práci volno, že zítra přijede hlídat. No a dneska začínám špinit. Od porodu (9m) jsem neměla ms, tak jsem ji ani nečekala. Myslíte, že by bylo hodně blbé jít na preventivní prohlídku, na stěry, když by se to ještě nerozjelo v krvácení a špinila bych? Vím, není to ideální, ale odvolávat hlídání a přeobjednávat se mi moc nechce.

K dotazu ja bych sla, mela jsem minule u dr take pron
Blem se spinenim uprostred cyklu, stery udelal s tim ze uvidi jestli se nebudou muset delat znovu a bylo to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
1.10.17 18:27
@Hermina.p píše:
@Paola21 nejde o to ze by ji odmitl, ale o to ze nekterestery nelze s MS udelat…

tak zakladatelka nemá zatím „pravou“ MS, jen se jí blíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
1.10.17 18:34

Tak bych asi šla. Když se ms rozjede tak nepůjdete a polud bude jen spineni řekla bych jim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 19:28

Dobře, děkuji. Tak pokud zůstane jen to slabounké špinění, tak tam vyrazím i za cenu, že bych se případně na stěry dostavila jindy. Když se rozkrvácím, tak to odložím rovnou.
Děkuji všem :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí