Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
tobě jako že je 17?
a ještě nemáš menstruaci? a co ti dělali a a na co se ptali v 15? tak si vzpomeň a to stejné se děje v 17
@ibis píše: Více
asi Majka z Gurun, v 17 spadla z Marsu ![]()
nebo zvědavý panáček troll?
Jedná se o klasické komplexní vyšetření, žádný fisting až po loket.
Dotaz na pravidelnost menstruace je běžný, v daném věku by již měla být pravidelná. O pohlavním životě se s vámi nikdo bavit nebude, někteří lékaři se zmíní o zásadách bezpečnosti, ale mně to přijde divné. V době probíhající menstruace se moč standardně nevyšetřuje.
@stinga píše: Více
No, dost úsměvné to opravdu bylo… ![]()
I můj syn už dávno ví, co taková prohlídka u pediatra obnáší… a i kdyby byl opačného pohlaví, tak by se na tak přihlouplé a úplně přirozené věci, vůbec neptal.
@Černá Madonna píše: Více
jak divoké odpovědi někdo může čekat z tohohle dotazu? ![]()
@Černá Madonna píše: Více
já už se dnes podle něčeho v úplně jiné diskusi a v uzavřence nedivím vůbec ničemu, jsou tu dvojití agenti
Njn, to je asi ta možnost internetových anonymních diskuzí, kde si všichni nacházíme to, co nás nějakým způsobem naplňuje.
![]()
Bude to probíhat úplně stejně jako v 15.
Na menstruaci se má doktorka ptala už od 13: zda už ji mám, v kolika letech poprvé, zda je pravidelná.
Pokud máš menstruaci, tak moč nenos, radši se přeobjednej na jiný termín.
Pokud ti najdou krev v moči, tak to bývá známka infekce, takže nejspíš by ti na to nasadili léky.
Já bych řekla, že je to stejný autor, který tu zakládá podobné diskuse. Co na 15 leté, budou koukat na prsa, jindy na penis atd.
Ahoj, příští týden mě čeká 17leta prohlídka a zajímá me, co se tam dělá a na co se mám připravit. Ptají se tam na menstruaci? nebo jestli jsem měla už styk a byla na gynde?
A ještě me zajímá, jestli se tam musí nest moč a jestli můžu tu moč přinést, když mám menstruaci? A co by se dělo dál, kdyby mi v moci našli krev?