Prokakané pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
14.12.15 20:48

Prokakané pleny

Ahoj :) chci se poradit..mám holčičku (6 týdnů) a první týdny kakala každý den třeba i 6× za den, teď nekaká třeba týden. Vím že je to běžné, ale po té delší době pak udělá takovou nadílku, že to má až na krku :lol:…tak mě zajímá PROČ je schopná týden nekakat a pak to naráz všechno dohání??? :think: :lol: když to mlíčko všechno ztráví tak kde se to v ní bere??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.12.15 20:50

@Sim-sim prostě to ber, že je to normální. Většinu stráví, pak ale něco ven musí :mrgreen: nikdy mi nenapadlo špekulovat o tom, proč je to potom tolik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
14.12.15 20:54

Na tohle jsou super plinky, co maji na zadech gumicku. Myslim, ze to delavala jedna rada huggies a ty drazsi tesco pliny. Jinak to je uplne normalni, nikdy me nenapadlo nad tim vic hloubat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
14.12.15 21:03

Též nehloubám. Dítě kadilo od narození pořád a pak ve dvou měsících jak když utne a pouští to najednou po čtyřech dnech. Ale látkovka mi to nikam nepustí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.12.15 21:07

Taky nad tím radši nepřemýšlím. a viz příspěvek výše, látkovky většinou odolaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
14.12.15 21:08

Já si zas říkám, jak může miminko po několika dnech nekadění nakonec páchnout jak tchoř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
14.12.15 21:11

@Nsoci no a to pockej az zacnete s prikrmy. To je teprve darda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.15 21:47
@Nsoci píše:
Já si zas říkám, jak může miminko po několika dnech nekadění nakonec páchnout jak tchoř :mrgreen:

no když to tak dlouho schovává, tak se nediv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.12.15 21:54

No me prislo normalni, ze kdyz nekadi kazdou chvilku, tak je toho pak vic…to neni o tom, ze vsechno stravi a pak po tydnu se ji najednou ve strevech neco udela :D Ja to spis chapu tak, ze na zacatku to streva moc neumi zpracovavat, dite je vicemene takovy prutokac - co jde dovnitr, jde zase rychle ven. Postupem casu toho zpracivava vic a vic a nestravene zbytky zustavaji, nez jich je tolik, ze jdou ven. Anglictina ma na to hezky vyraz „poo explosion“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
14.12.15 22:44

@Sim-sim nevím jestli to mají i menší velikosti - my teď používáme 4, ale jsou na to super plenky z DM, mají vzadu gumičku jak píše @nozu. Jinak v tomhle věku mi malý kakal klidně i 1 x za 10 dní a doktorka říkala, že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
14.12.15 22:51

Jo teď na 3,5 měsících mi syn začal dělat nadílku jednou za 2-3dny ve dvou až třech dávkách. Naštěstí látkovky to nepustí ze svrchňáků ven :pankac: Smrdí hrozně ale pořád je to lepší než průjem u psa který se objeví ráno hned po odchodu do práce. Když se vrátím tak se dá poznat posloupnost nadílek. Asi díky tomu manželovi nevadí přebalování. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.5.16 23:13

Hezký večer, máte prosím přímo tip na značku plenek s tou gumičkou? Babylove to od Vincka skoro pokaždé pustí obsah až na záda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí