Promoce Karolinum
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já bych asi volila jinou barvu. U nás si vzala červené šaty zrovna holka, která měla i proslov, a pak jí tam dost lidí pomlouvalo, že byla oblečená nevhodně. Spíš jsou to opravdu tmavé barvy, kostýmky nebo nějaké „usedlejší“ šaty, nejčastěji černá. Délka aspoň ke kolenům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz Promoce Karolinum dej do ggoglu a podivej se na obrazky. Ziskas predstavu, i o prostredi. Je to opravdu velmi honosna udalost, osobne bych do malinove nesla, ale nejsem blondyna, fotky zkresluji… Oblekla bych se tak, jak bych sla do narodniho. Sako u hosta bych neresila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz a jestli mas stale stejne peknou postavu jako na fotkach, tak bych v tech satech sla. Presne jak tu nekdo psal - neni to pohreb ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz pokud resis, zda ano nebo ne, šla bych do něčeho jiného. Chtěla bych si promoci užít, ne řešit, zda se moje šaty hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vladěn píše:
@Kapaz pokud resis, zda ano nebo ne, šla bych do něčeho jiného. Chtěla bych si promoci užít, ne řešit, zda se moje šaty hodí.
jiste mas pravdu, nejake „ale“ tam zrejme je
a nez se furt srovnavat, vid?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz Promovala jsem tam, šaty podle mě v pohodě, klidně si je vezmi, se slavnostní kabelkou v tom nevidím problém… Ovšem chlap by podle mě i v publiku sako mít měl, kalhoty s košilí je faux pas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promovala jsem v Karolinu před 14 lety. Měla jsem tmavě modré pouzdrové šaty + sáčko, ostatní holky něco podobného nebo dlouhé šaty, většinou tmavší barvy.
Pravda, od té doby se móda i společenské konvence poněkud změnily, ale já bych na promoci volila něco jiného. Tyhle šaty jsou moc hezké, třeba na svatbu super, ale podle mě se na promoci nehodí. Stejně tak u chlapa, i jen hosta, bych vyžadovala oblek nebo alespoň sako, košili, kalhoty. Jsem prostě konzerva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz ty šaty jsou pěkné a určitě vhodné. Učeš si nějaký pěkný účes k tomu a budeš slavnostní i na slavné Karolinum určitě dost. POkud chlap promuje taky, rozhodně to chce oblek. Pokud tam jde jen s tebou jako doprovod, stačí i jen košile a kravata. Až tak se to u těch rodinných příslušníků a kamarádů nebere. Záleží na vás. Ale bude tam spousta focení, tak si to rozmyslete. Můj přítel měl oblek
Segřin jen košili a i bez kravaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, koupila jsem s krásné společenské šaty na státnice, a myslela jsem že si je vezmu i na promoce, ale ted čtu že květované vzory se moc nehodí, ale jinak materiál, střih a mají i spodničku fakt jsou společenské - nejsou to nějaké letní k vodě..co myslíte? naše škola nám žádné instrukce k tomu nedala,,,FAST VUT v Brně
http://www.orsay.com/…7118698.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě přijdou v pohodě. Spousta spolužaček promovala v různě barevných šatech a sukních s halenkami. Myslím, že vyčnívat nijak nebudeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promovala jsem na Karlovce 2× a nikdo tam takové výrazné šaty neměl. Za mě se to opravdu moc nehodí. Ale jsou pěkné
Spíš něco decentnějšího by to chtělo, něco jednobarevného, černá, nebo ne moc výrazná barva. Nic vyloženě sexy - výstřih, mini, síťování…Určitě punčochy a lodičky. Žádné letní páskové boty. Tak nám to aspon bylo řečeno. Ty Vaše šaty jsou super třeba na svatbu, určitě je ještě využijete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promoce je slavnostní a měla by to být oslavná a radostná událost ne? né jako pohřeb že. a přitom na různých stránkách píší pokud možno jednobarevné modré nebo béžové,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednobarevné mám vínové, ale ty mají celkem výstřih. já tam ty prsa jako mám..:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit