Promoce Karolinum

3686
19.6.14 14:49

Promoce Karolinum

Zdravím! :mavam: Nenašel by se tu někdo, kdo absolvoval (ať už jako host nebo student) promoci v Karolinu? Já jsem ta, co bude promovat a zajímá mě, jestli šaty na fotografii jsou vhodné. Fotka není moc kvalitní, šaty jsou na široká ramínka, materiál splývavý, těsně nad kolena, barva opravdu malinová, v mírném decentním lesku, brož v pase. Můžu vyfotit ještě jednou. Byly drahé, kupované v Neo modě, ale prostě nevím, co mám mít na sobě. Na pozvánce píší vhodný oděv. :nevim: Když jsem si googlila info, tak jsem našla přepis nějakého pořadu o etiketě od pana Špačka s ten bral pomoci jako opravdu velkou událost, a to přímo ve jmenovaném Karolinu, vč toho, že chlapi mají mít oblek. Což je dotaz č. 2, chlap má jen kalhoty a košily, to asi není dostačující, že? Navíc myslím, že ani se košile s dlouhým rukávem bez saka nenosí, ale v tomto opravdu nejsem sběhlá. Na takové akce vůbec nechodíme, tak děkuju za rady. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3686
19.6.14 14:50

Ještě ty fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
19.6.14 14:54

Ahoj, šaty jsou rozhodně dostačující a moc pěkný mimochodem..a přítel, záleží kdy promoci máš, jestli teď, když je teplo a on je jen host, může mít klidně kalhoty, košili..proč by ne..důležitá jsi tam ty:-)ale stejně oblek dřív nebo později využije, takže možná dobrá příležitost ho zakoupit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.6.14 14:54

Ty šaty jsou moc hezké a líbí se mi, na promoci bych si je klidně vzala, pokud se v nich budeš dobře cítít.
A chlap taky promuje? Pokud ano, tak je tmavý oblek, tmavé boty a bílá košile s kravatou nuntostí, o tom žádná. Pokud tam jde jako host, není to asi tak přísné, ale za mě by byl oblek nutný, promoce je velká událost jednou za život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
19.6.14 14:56

Ahoj
tak se tady směji. ja jdu na promoce zítra, sice jako host promuje přítelkyně mého syna a taky nevím co na sebe
ale naše má podobný šaty jako ty jen myslím že jsou vhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668

@Kapaz chlap mel na moji promoci oblek, tatka taky, ale myslím si, ze cerna košile s dlouhým rukávem a černé kalhoty by také prošly. U tech tvých šatu nevím. Přijdou mi, ze se moc nehodí. Já mela taky šaty, ale hodně holek melo kostým nebo kalhoty a vršek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149

Já jsem měla šaty dlouhe černé, ale ty tvoje jsou podle mě ok a hezké. Jestli přítel promuje, tak by oblek mít měl, jinak stačí kalhoty a košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
19.6.14 14:57

Fuj, teď koukám na tu „košilY“, to se moc omlouvám. :mrgreen: Jo, chlap je tam jako host a promoce je právě už příští týden, tak snad ještě něco kloudnýho takhle na rychlo seženeme. :think: Zas výdaj navíc, no. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.6.14 14:58

Měla jsem 2×. Šaty projdou v pohoo. Přítel bude host? Sako by bylo asi vhodnější, ale myslím, že si ho ale nikdo nevšimne. Pokud promuje, tak oblek. V koili by vypadal jak trdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
19.6.14 15:00

Ahoj, než jsem promovala, tak jsem se o tom taky hodně snažila najít. Každopádně se mi hned při pohledu na tvoje šaty vybaví, že není vhodná červená barva. :nevim: Ale nevím, je to asi hlavně na Tobě.
A u chlapa bych určitě hlasovala jednoznačně pro oblek. Je to opravdu slavnostní událost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
19.6.14 15:01

No té barvy se právě taky bojím, proto se tu ptám na názor. Tak už jsem byla v klidu a teď zas nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
19.6.14 15:02

Byla jsem jako host mockrat a dost zalezelo, co to bylo za obor. Nekdy to vetsin holek resila kostymkem v ruznych odstinech sedi, jindy se sesla sbirka dlouhych elegantnich satu. Chlapi teda vzdy v obleku, na tom saku bych trvala i pro cloveka v publiku, uz jen kvuli fotkam, ono se neztrati :) Jinak ja promovala v Betlemske kapli a mela jsem dlouhe saty stejne jako vetsina spoluzacek, na to, ze jsme byly technicky obor, docela modni prehlidka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
19.6.14 15:05

@ugluk Právnická fakulta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30320
19.6.14 15:05

@Kapaz já bych v nich šla. Mě přijdou vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
19.6.14 15:08

Ahoj, já promovala taky v červených šatech, sluší ti to, neboj se toho. Promoce není pohřeb! ;) Asi bych si na sebe nevzala nějakou divočinu jako nějaké letní květované šaty, ale tyto se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze