Pronajali byste dům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aquarian
21.10.20 09:04
@Bábrdl píše: :lol: Buď se moc dívám na televizi, nebo někdo z rodiny dělá u bezpečnostních složek. Jedno z toho. :mrgreen:

Jestli si myslíš, že si s majitelem bordelu potreses rukou jelito, kopyto, platí to a v případě problémů zamavas smlouvou, jsi fakt naivní.

Co se drog týká. Najdi si jakoukoliv zprávu o razii v bordelu, jakoukoliv. Vždycky je tam zmínka o zadržených drogách. Tyhle dva byznysu k sobě patří.

Ta razie se tam taky dělá kvůli drogám, ne kvůli jiným aktivitám, které protizákonné nejsou.

Kdyby tam nebyly drogy, nebylo by o čem podávat zprávy. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 09:21

Moc děkuji, problémy bych fakt mít nechtěla..

• Citovat
  • Upravit
36556
21.10.20 09:36
@aquarian píše:
Ta razie se tam taky dělá kvůli drogám, ne kvůli jiným aktivitám, které protizákonné nejsou.Kdyby tam nebyly drogy, nebylo by o čem podávat zprávy. ;)

No právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.10.20 09:37
@Anonymní píše:

Záleží na tobě. Klidně ti to může chvíli fungovat a plynout z toho slušný zisk.
Ale s tím, co vím, bych do takového „podnikání“ nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.10.20 11:32
@Anonymní píše:

Problem je, ze uz ted vis o tom, co se tam bude provozovat.
A nejsi protrely kriminalnik, ktery umi bravurne lhat, takze ve chvili, kdy se na to prijde a pujdes k vyslechu, tak to priznas po prvnim zamraceni vysetrovatele a jsi nahrana a dost mozna by ses svezla a odskakala to za napomahani nebo tak neco.
Jine by bylo, kdybys to uz pronajimala a ted zjistila, ze je tam bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.20 13:19

Ono taky záleží kdo to provozuje a jak. Psala jsi veřejný dům což taky může být běžný denní privát, kde to “povede” a smlouvu s tebou sepíše jedna z zúčastněných slečen/paních a bude tam přes den pár holek za kterými budou chodit “návštěvy”. Určitě bych se nebála, že bys byla zatažena do nějakých drog, zásahy v tomhle oboru jsou vyjmečné mám ze svého okolí někoho kdo tohle provozuje, takže si myslím, že něco o tom vím. Pochybuji, že chce někdo ve tvé nemovitosti otevřít bordel s červenými srdíčky v okně a reklamním bilbordem. Ono to vesměs bývá dost diskrétní a problém je tohle provozovat v pronajatém bytě kde si sousedi všimnou a dělají zle.
S exmanželem jsme bydlela v paneláku a vedle nás bydlel pár, žena tohle přes den provozovala, nabízela masáže, ale dělala cokoliv. Bydleli jsme hned vedle a dvakrát nám nějaký pán zaklepal na dveře. Exmanžel otevřel, klient se lekl ani nemluvil a paní sousedka v negližé si ho vtáhla do bytu. Ten její seděl v kuchyni a vykuřoval z okna. V rámci společenství vlastníků z toho bylo halooo, ale za nás kteří jsme bydleli hned vedle, tak jsme nikdy nic neslyšeli a občasné zákazníky jsme potkávali jen přes den, pozdravili a upřímně mi bylo fuk co tam prováděli. Byli tam v podnájmu, paní porodila a odstěhovali se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
21.10.20 14:00
@Petkaelik píše:
Ono taky záleží kdo to provozuje a jak. Psala jsi veřejný dům což taky může být běžný denní privát, kde to “povede” a smlouvu s tebou sepíše jedna z zúčastněných slečen/paních a bude tam přes den pár holek za kterými budou chodit “návštěvy”. Určitě bych se nebála, že bys byla zatažena do nějakých drog, zásahy v tomhle oboru jsou vyjmečné mám ze svého okolí někoho kdo tohle provozuje, takže si myslím, že něco o tom vím. Pochybuji, že chce někdo ve tvé nemovitosti otevřít bordel s červenými srdíčky v okně a reklamním bilbordem. Ono to vesměs bývá dost diskrétní a problém je tohle provozovat v pronajatém bytě kde si sousedi všimnou a dělají zle.
S exmanželem jsme bydlela v paneláku a vedle nás bydlel pár, žena tohle přes den provozovala, nabízela masáže, ale dělala cokoliv. Bydleli jsme hned vedle a dvakrát nám nějaký pán zaklepal na dveře. Exmanžel otevřel, klient se lekl ani nemluvil a paní sousedka v negližé si ho vtáhla do bytu. Ten její seděl v kuchyni a vykuřoval z okna. V rámci společenství vlastníků z toho bylo halooo, ale za nás kteří jsme bydleli hned vedle, tak jsme nikdy nic neslyšeli a občasné zákazníky jsme potkávali jen přes den, pozdravili a upřímně mi bylo fuk co tam prováděli. Byli tam v podnájmu, paní porodila a odstěhovali se.

Tak kdo ví, s kým to měla 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
21.10.20 14:05
@Beckyttine5 píše:
Tak kdo ví, s kým to měla 🤔

Taky me to napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
21.10.20 14:26

Záleží kde ten dům je. Taky pronajímám, a sousedům bych to neudělala. Nepronajala jsem například ani známému, který tam chtěl autodílnu. Bordel by mi taky vadil, takže za mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.20 14:47

Zakladatelko a o jakou částku se jedná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.20 15:08

@Beckyttine5 jojo taky jsem si říkala, že asi pracovní úraz :D to, že je těhotná jsme ani nepoznali, neboť paní byla silná a najednou s kočárkem. Zákazníky měla doma do poslední chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
21.10.20 15:20
@Petkaelik píše:
@Beckyttine5 jojo taky jsem si říkala, že asi pracovní úraz :D to, že je těhotná jsme ani nepoznali, neboť paní byla silná a najednou s kočárkem. Zákazníky měla doma do poslední chvíle.

Tak to je nechutné, mít sex v těhotenství s cizími muži.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.20 15:31
@Petkaelik píše:

Tak někoho to rajcuje…a nejspíš to bylo se svolením manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.20 15:43

@DoktorkaZorkaHorká to jo ten pak po porodu si uvařil kafe do hrníčku, vzal kočár a seděl pod okny na lavičce. Byl rád, že do práce nemusel a žena mohla vydělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
21.10.20 16:06

Tak jestli byla tlustá a nevzhledna, tak mu možná vyhovovalo, že za něj jeho povinnost splní jiní a ještě za to zaplatí. Ale osobně si to fakt neumím představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí