Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@aquarian píše:
Ta razie se tam taky dělá kvůli drogám, ne kvůli jiným aktivitám, které protizákonné nejsou.Kdyby tam nebyly drogy, nebylo by o čem podávat zprávy.
No právě…
@Anonymní píše:
Moc děkuji, problémy bych fakt mít nechtěla..
Záleží na tobě. Klidně ti to může chvíli fungovat a plynout z toho slušný zisk.
Ale s tím, co vím, bych do takového „podnikání“ nikdy nešla.
@Anonymní píše:
Moc děkuji, problémy bych fakt mít nechtěla..
Problem je, ze uz ted vis o tom, co se tam bude provozovat.
A nejsi protrely kriminalnik, ktery umi bravurne lhat, takze ve chvili, kdy se na to prijde a pujdes k vyslechu, tak to priznas po prvnim zamraceni vysetrovatele a jsi nahrana a dost mozna by ses svezla a odskakala to za napomahani nebo tak neco.
Jine by bylo, kdybys to uz pronajimala a ted zjistila, ze je tam bordel.
Ono taky záleží kdo to provozuje a jak. Psala jsi veřejný dům což taky může být běžný denní privát, kde to “povede” a smlouvu s tebou sepíše jedna z zúčastněných slečen/paních a bude tam přes den pár holek za kterými budou chodit “návštěvy”. Určitě bych se nebála, že bys byla zatažena do nějakých drog, zásahy v tomhle oboru jsou vyjmečné mám ze svého okolí někoho kdo tohle provozuje, takže si myslím, že něco o tom vím. Pochybuji, že chce někdo ve tvé nemovitosti otevřít bordel s červenými srdíčky v okně a reklamním bilbordem. Ono to vesměs bývá dost diskrétní a problém je tohle provozovat v pronajatém bytě kde si sousedi všimnou a dělají zle.
S exmanželem jsme bydlela v paneláku a vedle nás bydlel pár, žena tohle přes den provozovala, nabízela masáže, ale dělala cokoliv. Bydleli jsme hned vedle a dvakrát nám nějaký pán zaklepal na dveře. Exmanžel otevřel, klient se lekl ani nemluvil a paní sousedka v negližé si ho vtáhla do bytu. Ten její seděl v kuchyni a vykuřoval z okna. V rámci společenství vlastníků z toho bylo halooo, ale za nás kteří jsme bydleli hned vedle, tak jsme nikdy nic neslyšeli a občasné zákazníky jsme potkávali jen přes den, pozdravili a upřímně mi bylo fuk co tam prováděli. Byli tam v podnájmu, paní porodila a odstěhovali se.
@Petkaelik píše:
Ono taky záleží kdo to provozuje a jak. Psala jsi veřejný dům což taky může být běžný denní privát, kde to “povede” a smlouvu s tebou sepíše jedna z zúčastněných slečen/paních a bude tam přes den pár holek za kterými budou chodit “návštěvy”. Určitě bych se nebála, že bys byla zatažena do nějakých drog, zásahy v tomhle oboru jsou vyjmečné mám ze svého okolí někoho kdo tohle provozuje, takže si myslím, že něco o tom vím. Pochybuji, že chce někdo ve tvé nemovitosti otevřít bordel s červenými srdíčky v okně a reklamním bilbordem. Ono to vesměs bývá dost diskrétní a problém je tohle provozovat v pronajatém bytě kde si sousedi všimnou a dělají zle.
S exmanželem jsme bydlela v paneláku a vedle nás bydlel pár, žena tohle přes den provozovala, nabízela masáže, ale dělala cokoliv. Bydleli jsme hned vedle a dvakrát nám nějaký pán zaklepal na dveře. Exmanžel otevřel, klient se lekl ani nemluvil a paní sousedka v negližé si ho vtáhla do bytu. Ten její seděl v kuchyni a vykuřoval z okna. V rámci společenství vlastníků z toho bylo halooo, ale za nás kteří jsme bydleli hned vedle, tak jsme nikdy nic neslyšeli a občasné zákazníky jsme potkávali jen přes den, pozdravili a upřímně mi bylo fuk co tam prováděli. Byli tam v podnájmu, paní porodila a odstěhovali se.
Tak kdo ví, s kým to měla 🤔
@Beckyttine5 píše:
Tak kdo ví, s kým to měla 🤔
Taky me to napadlo ![]()
Záleží kde ten dům je. Taky pronajímám, a sousedům bych to neudělala. Nepronajala jsem například ani známému, který tam chtěl autodílnu. Bordel by mi taky vadil, takže za mě ne.
@Beckyttine5 jojo taky jsem si říkala, že asi pracovní úraz
to, že je těhotná jsme ani nepoznali, neboť paní byla silná a najednou s kočárkem. Zákazníky měla doma do poslední chvíle.
@Petkaelik píše:
@Beckyttine5 jojo taky jsem si říkala, že asi pracovní úrazto, že je těhotná jsme ani nepoznali, neboť paní byla silná a najednou s kočárkem. Zákazníky měla doma do poslední chvíle.
Tak to je nechutné, mít sex v těhotenství s cizími muži.. ![]()
@Petkaelik píše:
@Beckyttine5 jojo taky jsem si říkala, že asi pracovní úrazto, že je těhotná jsme ani nepoznali, neboť paní byla silná a najednou s kočárkem. Zákazníky měla doma do poslední chvíle.
Tak někoho to rajcuje…a nejspíš to bylo se svolením manžela…
@DoktorkaZorkaHorká to jo ten pak po porodu si uvařil kafe do hrníčku, vzal kočár a seděl pod okny na lavičce. Byl rád, že do práce nemusel a žena mohla vydělávat.
Tak jestli byla tlustá a nevzhledna, tak mu možná vyhovovalo, že za něj jeho povinnost splní jiní a ještě za to zaplatí. Ale osobně si to fakt neumím představit..
Ta razie se tam taky dělá kvůli drogám, ne kvůli jiným aktivitám, které protizákonné nejsou.
Kdyby tam nebyly drogy, nebylo by o čem podávat zprávy.