Proplacení kurzu na RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proplacení kurzu na RD
Dobrý večer, mám dotaz, jsem na RD a začala jsem chodit na kurz účetnictví, myslíte, že bych mohla mít nárok na proplacení kurzu? Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako od pracáku jakože rekvalifikace?? myslím že ne, tam to většinou jde jen pokud jsi delší dobu v evidenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi na RD, tak by ti ho mohl proplatit zaměstnavatel, u kterého RD čerpáš, když si jako jeho zaměstnankyně zvyšuješ kvalifikaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalinkab píše:
Dobrý večer, mám dotaz, jsem na RD a začala jsem chodit na kurz účetnictví, myslíte, že bych mohla mít nárok na proplacení kurzu? Děkuji za odpovědi
určitě, zkus říct manželovi, ať protřepe peněženku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalinkab Pravděpodobně ti ho nikdo neproplatí. Kurzy obvykle proplácí úřad práce, ovšem musíš být v evidenci. Musí být prostě někdo kdo ty kurzy platí.
Je to rozdělené i podle toho, jakou cílovou skupinu si ten donátor vybral. Svého času byly např. kurzy placené EU, kde cílová skupina byly osoby znevýhodněné na trhu práce - např. ženy na RD, nad 55 roků.
Zeptej se toho, kdo kurz pořádá, zda se kurz neproplácí. POkud by někdo takový byl, pořadatel kurzu ti to rád poví, mívají to obvykle dobře zmapované, protože snáz se zaplní kurz, kam pošle úřad práce dvacet lidí, než kurz, který čeká na lidi „z ulice“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
(Jo, a čekám několikastránkové ovace za to, že jsem bez keců, ironie a rádobyvtipných příspěvků (že jo, Hani.br) odpověděla k tématu.)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia napiš si adminovi, aby ti umazal černý puntík za domácí úkoly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Neblbni, on si toho ještě nevšimnul, přece na sebe zbytečně neupozorním. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
@Virginia I ty, Brutte?
Víš co, já už mám strach napsat větu bez chyby, abych nebyla za dokonalou.
Natož přidat ironický komentář nebo tak něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Hani, nepíše se Brutus s jedním t?? ![]()
A už tam máme po ptákách, prej víc empatie.
Já snad začnu zjišťovat rodinnou, psychickou a fyzickou kondici tazatelky před odpovědí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit