Proplacení očkování u VOZP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.11.13 20:30

Proplacení očkování u VOZP

Ahoj holky, malá na roce dostala poslední dávku vakcíny Prevenar 13.Každá vakcína stála 450Kč. Myslíte že by VOZP proplácela toto očkování, teda jen určitou část? Pokud ano, co mám vše na pojišťovnu poslat? Vyplňují se i nějaké formuláře? Nikdy jsem o nic nežádala tak v tom tápu, dík za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
5.11.13 20:39

Ahoj, stačí se podívat na jejich stránky. Mají to tam pěkně popsané a i formuláře ke stažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.11.13 21:49

Přesně jdi na jejich stránky, proplatili mi rovnátka a očkování budu také nárokovat, vše jsme našla na netu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.13 13:19

@lekmisa Jo koukala jsem tam ale nějak to nemůžu dočíst. Nevím zda není Prevenar 13 povinné hrazené očkování :(,to bych nárok na proplacení neměla. Nevyznám se v tom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.11.13 14:55

Prevenar 13 částečně hradí pojištovna, takže se na něj bonus od Vozp nevztahuje.
Přispívá na třeba klíšťovku, žloutenku, rotavira, meningokoka atd. Promiň, jsem si tvůj příspěvek špatně přečetla. Příští rok budou synovi 3roky, tak mu nechám dát klíšťovku, tu si pak nechám proplatit, myslím, že je to až po třetí vakcíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 12:56

@lekmisa Dík to jsem potřebovala vědět, jestli jo nebo ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.2.15 11:11

Ahoj holky, dneska mě celkem naštvali v pojišťovně, že mi neproplatí příspěvek na rotaviry, jelikož jsme byli očkovaní 29. prosince (čtvrtek) a já jsem jim ty doklady zaslala až 5.ledna tohoto roku…že za loňský rok mi to už neproplatí. No nenaštvalo by vás to? Ne že bych nějak lpěla na těch penězích, ale jak se říká každá koruna dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.2.15 12:25

VoZP to má na webových stránkách uvedeno už rok, že musí být doklady dodány do 31.12. za rok 2014 a i na rok 2015, dříve to stačilo do 31.1. Takové mají holt podmínky, proto jsem letos všechny podklady zasílala už 18.12, protože i přes svátky není jistota, že to pošta doručí včas.
Jinak letos mají další podmínku, že doklad o zaplacení nesmí být starší než tuším že 3 měsíc, třeba na příspěvek na plavání jsem je posílala jednou za rok, ale pokud to chci proplatit, budu to muset poslat včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek