Proplacení výbavičky od otce dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
3.1.14 17:35

@Almira-Alm Kontakt samozřejmě mám, ale nereaguje nikde a hovory si zablokoval pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 17:36

@terinka4444 Momentálně na MU chtěla jsem si ho nahlásit u něj, bohužel nestihlo se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.1.14 17:38

Jen mala technicka ohledne hmotne nouze: sice se v tom neorientuju, ale mam dojem ze hmotka (a mozna i jine davky) je vazana na evidenci na uradu prace, coz zakladatelka asi neni evidovana, kdyz je studentka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.14 17:39

@klarka133 Poslal jsem ti soukromou zprávu (červené políčko vpravo nahoře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 17:47

@Ancze jsem v evidenci dělám kombinovaně VŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
3.1.14 17:50
@klarka133 píše:
@Almira-Alm Kontakt samozřejmě mám, ale nereaguje nikde a hovory si zablokoval pro jistotu…

To je srababa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.1.14 17:52
@klarka133 píše:
@Ancze jsem v evidenci dělám kombinovaně VŠ

Jo tak to jsi v uvodu nenapsala. Tak to potom bys asi mohla neco od statu dostat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 17:57

@Kelsey Bohužel neodpověděl ani na mailu..ani fb..zkusila ho kontaktovat i kamarádka opět žádná reakce, vidím jedině možnost vydat se za ním a nějak ho „sehnat“ což bude zapeklitej oříšek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 17:59

Opravdu ho nechápu, přitom je to člověk co údajně nemohl mít děti, tedy z toho co tvrdil 2 roky našeho vztahu… a děti miluje…třeba mu to ještě někdy dojde i když se obávám že dokud bude jeho máma na tomhle světě já nemám šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.14 18:04
@klarka133 píše:
Opravdu ho nechápu, přitom je to člověk co údajně nemohl mít děti, tedy z toho co tvrdil 2 roky našeho vztahu… a děti miluje…třeba mu to ještě někdy dojde i když se obávám že dokud bude jeho máma na tomhle světě já nemám šanci

Přijde na to, proč jste se rozešli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 18:09

@Bábrdl Jak jsem zmínila - odešel za jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
3.1.14 18:20

@klarka133 A jak je to dlouho, co jste se rozesli? Jinak teda asi jako zatim posledni varianta zbyva, abys za nim vyrazila a zkusila si s nim promluvit, kdyz to nejde jinou cestou. Jeste mne napada, ze asi krome te jeho matky do toho mluvi i ta jeho nova slecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.14 18:21
@klarka133 píše:
@Bábrdl Jak jsem zmínila - odešel za jinou

Tak nikdy není vyloučeno, že zalituje. Zvláště, když s tou druhou bude mít krizi, třeba, když budou dítě chtít a nepůjde to, ale asi za to stejně nestojí, když se k tobě takhle chová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 18:24

@Radulaaa Jeho nová slečna o tom neví - sám řekl jak to zjistí tak o ni přijde. Proto tají její jméno :D Ale vše jednou vyjde na povrch a tím hůř později pro něj pokud neřekne že o tom nevěděl, což mohu vyvrátit já…rozešli jsme se na konci října, vídali jsme se do konce listopadu, kdy jsme uzavřeli tu domluvu, že on vše teď zaplatí výbavičku, přispěje mi i na bydlení, bude u porodu a pak si sedneme a mimosoudně se dohodneme co dál s malým a s námi, že nic není vyloučeno + testy otcovství bez soudu… bohužel někdo to zkazit musel :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.1.14 18:25

@Bábrdl Já vím, ale pořád jsem asi ještě tak blbá, že bych ho vzala na milost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí