11. týden bolest v podbřišku

1206
3.1.14 14:20

11. týden bolest v podbřišku

Zdravím holky, jsem v 11. týdnu a dnes mě trápí docela velká bolest v podbřišku, ne jenom nějaké píchání nebo chvilková bolest, ale taková ta rozsáhlá bolest, jakoby se mi podbřiškem rozlévalo teplo, je to hodně podobné předmenstruační bolesti…žádné krvácení ani špinění, jen silnější bezbarvý výtok…je to tak nějak normální nebo se mám bát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
3.1.14 14:21

:nevim: předmenstruační bolesti jsem měla celé těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
3.1.14 14:22

@dani24687 : já právě jen občas nějaké píchnutí, takže tohle mě celkem překvapilo :/ navíc jsem před 3 roky potratila, takže možná teď zbytečně plaším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
3.1.14 14:25

Mě v těhotenství taky bolelo v podbřišku když jsem se na to ptala doktora tak mi říkal že je to z toho jak se to tam roztahuje a připravuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
3.1.14 14:27

@Veveruska87 : díky, tak jen ať se připravuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25210
3.1.14 14:27

Ahoj, všechno je to normální, měla jsem to u obou a diskuzi na toto téma je tu nespočet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 16:53
@jsem.to.ja píše:
Zdravím holky, jsem v 11. týdnu a dnes mě trápí docela velká bolest v podbřišku, ne jenom nějaké píchání nebo chvilková bolest, ale taková ta rozsáhlá bolest, jakoby se mi podbřiškem rozlévalo teplo, je to hodně podobné předmenstruační bolesti…žádné krvácení ani špinění, jen silnější bezbarvý výtok…je to tak nějak normální nebo se mám bát?

taky to tak mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.11.14 21:03

bolest v podbřišku 11. týden

Ahoj holky,
dnes jsem 10+2 a také se objevily typické menstruační bolesti. Já mám vysvětlení hned 2 - 1. trpívám na bolesti zad a sem tam nějaký skříplý nerv který pak vystřeluje do břicha. Vždy když mi manžel namasíruje záda nějakou kafrovou mastí je druhý den po bolesti. vysvětlení číslo 2 - na ultrazvuku před 16 dny byla asi 5 cm cysta na vaječníku - takže buď se zvětšuje nebo praskla nebo uvidíme. Zítra jdu na ultrazvuk, tak držte pěstičky. Pa a všem gratuluji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.18 17:40

Jsem 11+4tt a cely tyden je mi tak nejak nanic. Hidne me boli v krizi, mam bolesti podobne tem menstruacnim a jsem celkove takova hodne unavena. Tri dny jsem mela tmave hnedy vytok. Doktor mi dnes na utz rekl, ze je vse ok, srdickonbije a nic zleho nenasel. Ale predepsal mi Utrogedtan 3-2-3. Prijde mi to dost velke davkovani na to, ze je vse v poradku. Bohuzel jsem byla tak vystresovana, ze jsem se doktora poradne na nic nezeptala :( holky, mate nektera zkusenost. Mam strach, od vcerejska me to brisko tak nejak celkove boli a mam pocit jako bych to kazdou chvili mela dostat, rozleva se mi takove jakoby tepli v brise a porad boli.

• Citovat
  • Upravit
26747
4.5.18 17:50

8 utrogestanu denně 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.18 17:57
@Bubla_Bučková píše:
8 utrogestanu denně 8o 8o 8o

To me prave vydesilo ty davky… Pritom je to skvely doktor, primar na ivf. Ale nejak to nechapu, kdyz tvrdil, ze je vse ok. nekrvacim, jen obcas tmave hnede spineni

• Citovat
  • Upravit
26747
4.5.18 17:59

Hlavně mne je blbě ze dvou denně, tak to hodně štěstí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.18 18:04
@Bubla_Bučková píše:
Hlavně mne je blbě ze dvou denně, tak to hodně štěstí :nevim:

Tak ted vazne nevim co mam delat. V jine diskuzi jsem se docetla, ze max je 2-2-2. No mam o mrnouska strach, kdxz je mi tak nedobre. To, ze mi bude zle vydrzim, ale abych mu jeste nejak neublizila :(

• Citovat
  • Upravit
29.1.21 18:03

Dobrý večer chci se zeptat, zítra bych měla být v 11tt včera mě začlo bolet na pravé straně v podbřišku a začla jsem špinit růžově a dnes taky trošku teď je to celkem dobře jenom strach protože sem v zahraničí a nemám šanci se dostat k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí