Proplatí mi 2x stejné očkování?

10
1.8.18 14:54

Proplatí mi 2x stejne ockovani?

Zdravim :)
Dneska byl malý na dalším ockovani rotavirus.. sestřička mi zase dala o zaplacení doklad.. proplaci to i víckrát pojišťovny? Máme OZP.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4022
1.8.18 15:02
@tamca12 píše:
Zdravim :)
Dneska byl malý na dalším ockovani rotavirus.. sestřička mi zase dala o zaplacení doklad.. proplaci to i víckrát pojišťovny? Máme OZP.. :nevim:

pojistovna proplati jednou rocne urcitou castku…takze pokud je to stejny rok a jiz jste castku vycerpala, tak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
1.8.18 18:25

Sestra musí vystavit doklad o zaplacení, musí jim sedět účetnictví.
A o příspěvku jak píše @KlarkaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.8.18 08:11

Tak jsem to zkusila poslat a schvalili mi to :nevim: ale taky jsem si pak za šla myslet, ze to nevyjde a dneska mi poslali email ze to schvalili a to už jsem tam posílala po 2 .. v červnu první a teď další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
2.8.18 13:11

@tamca12 tak ja mam VZP a proplaci 1×rocne 500,– pokud by castka byla nizsi tak az do vyse castky 500korun…ale to ma kazda pojistovna trochu jinak. Neni podstatne ze se jedna o „stejnou“ vakcinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.8.18 14:58

Tato stojí jedna 1710 a v červnu jsem zadala o proplacení to mi dávno proplatili dokonce i za antikoncepci zároveň a teď jsem to radši zkusila tu druhou požádat tak mi poslali mail ze to je schválené :nevim: já si vzpomnela ze to máme na body a za ty body nám to proplaci. Za to jedno proplacení bylo 500 něco bodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
2.8.18 15:39
@tamca12 píše:
Tato stojí jedna 1710 a v červnu jsem zadala o proplacení to mi dávno proplatili dokonce i za antikoncepci zároveň a teď jsem to radši zkusila tu druhou požádat tak mi poslali mail ze to je schválené :nevim: já si vzpomnela ze to máme na body a za ty body nám to proplaci. Za to jedno proplacení bylo 500 něco bodu :D

pche…tak to je dobry nadstandard :mrgreen: to ja jako tehotna vytriskala z bonusu 2500…jinak 500 max 1000 pokud mam i nejake preockovani a totez na syna…obezni nejsem, cukrovku nemam a jelikoz nekourim a tudiz se nechystam prestat tak dalsi bonusy VZP se me netykaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek