Propuštění po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
16.7.14 21:22

Zeptat se můžeš, za to nic nedáš. Kamarádka rodila CS minulý týden ve čtvrtek a domů ji pustili v neděli, na stehy si má dojít už normálně ke svojí dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.7.14 21:22

Rodila jsem v Neratovicích (3×) a domů šla čtvrtý den. Maličkou mi dovezli hned po došití. Jsem ráda za dobrou volbu porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.7.14 21:33

Tak CS jsem nerodila, ale 6 dní je teda fakt hodně, pokud je všechno ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.7.14 21:36

Me pustili 5.den, zeptala jsem se a pustili me, jinak bych sla 6. Stehy mi vyndali na gynde 10.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
16.7.14 21:39

@RoseK Tak to udělám, zeptám se. Protože doma mi pomůže s malým manžel, takže si paradoxně víc ulevim, než kdybych byla ještě v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
16.7.14 21:41

V Brně se normálně pouští 4.den. Stehy jsou vstřebatelné a dren taky většinou nedávají. Takže není co řešit. Šest dní je hodně, pokud se cítíš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
16.7.14 21:48

@Evullka Ahoj, já rodila v pátek v poledne a v úterý dopoledne už mě propustili. Pokud jste oba bez potíží, nevidím v tom problém.

• Citovat
  • Upravit
1394
16.7.14 22:06

Ahojky, ja rodila akutním císařem ve středu pozdě večer, na jipce jsem nebyla, druhý den ráno jsem hned vstala, malou mi dali kolem poledne, ale byl tam se mnou manžel, večer kolem 8 jsem malou dala zpět sestrám, po dvou hodinách mi ji daly zpátky, že jdou k císaři, že by byla na sesterne sama. Od té doby jsem měla malou porad u sebe. Domu jsem šla v podělí ráno. Stehy jsem měla samovstřebáváci, jen mi sestra než jsem šla domů ustrihla uzlíky na koncích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.7.14 22:11

Já jsem rodila dvojčata (donošená) akutním CS v sobotu ráno a ve středu nás pustili domů.
Pokud je matka i děti OK, tak není důvod tam trčet tak dlouho. Na stehy jsem byla po 8 dnech u svého gyn.dr. (v papírech jsem měla napsáno, že tam mám jít za 7-10 dnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
16.7.14 22:13

@Evullka rodila jsem v nedeli a ve ct rano jsem sla domu, proc az 6.ty den?!

• Citovat
  • Upravit
10287
16.7.14 22:23
@farska píše:
Hele:
rodivam cisarem v patek-a v pondeli jsem regulerne propoustena domu. Bylo to tak po 3. i 4.cisari.
Vse zalezi na isndividualnim zdravotnim stavu a spolupraci/ochote osetrujicich.

po 4 sekci 8o. asi nežije v ČR co :roll: ptám se protože bych ráda šla ještě do jednoho těhotenství, ale až na mého gynekologa se na to nikdo moc valně netváří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.7.14 22:35

Malou jsem rodila v pátek císařem a v pondělí ráno jsem už byla doma, zkus se poptat doktorů, třeba tě pustí, za zeptání nic nedáš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
16.7.14 22:41

Prvního syna jsem rodila akutním císařem v po dopoledne, v so mě propustili a v ne jsem si zajela na vyndání stehů. Druhého jsem rodila plánovaným císařem v pá a v út jsme šli domů, na stehy jsem šla v so.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
16.7.14 23:37

A jaké jste to měly s následnou rekonvalecenci? Některé píšete, že druhý den jste vyskočily jako kalupinky:-)všechna čest. Tak fit nejsem, zvednu se( sice pomalu a bolestivě),ale zvednu, na wc si dojdu, pro malýho taky, postaram se, ale představa, že si musím lehat na postel a vstávat x krát po sobě je vražedná. To raději sedím. Jizva mně teda táhne, tak chodím v předklonu, to se dá. Spím zatím jen rovně. Tohle všechno je normální, že?
A jeden intimní dotaz, cítily jste jizvu při stolici? Jelikož ji cítím, tak raději volím tekutou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
17.7.14 06:27

Ahoj v breclavi pousti pokud je vse ok po normalnim 4 den a po cisari 5 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie