10denní miminko nemůže usnout

421
15.7.14 10:15

10ti denni miminko nemuze usnout...

Ahoj holky, muj maly v noci ne a ne spat. Po koupani trva dve hodiny nez ho uspim, porad chce prso, pak ho vyplivuje, pak znovu chce, krouti se knoura, dudlik nechce, plinu pres hlavu taky ne…je se mnou od vcera v posteli, taky nepomohlo, ani pevne zavinuti, hladim ho poustim uspavac a i tak to trva. Spi potom tri hodky, a nanovo ale. s tim ze uspavani tentokrat trva 3 a nekdy i 4 hodiny, na to, aby se mi za hodinu a pul vzbudil zbovu. Pres den spi tak 6.hodin. Mam strach aby nemel malo naspane, o me nejde, ale ty miminka se nejvic vyvijeji ve spanku ne? Poradte mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
15.7.14 10:20

Nepotřebuje se vykakat? Zkusila bych rourku. Možná má přehozený den a noc, to se časem srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.7.14 10:25

Bílý šum jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.7.14 10:27
@omites píše:
Bílý šum jsi zkoušela?

chtěla jsem napsat to samý. U nás to zabíralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.7.14 10:29

@omites @lleennttiillkkaa holky, to je ten Uspávač, to je šum na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.7.14 10:30

@georgesab je to jeste pidizvicek, urcite se neboj ze by mel malo spanku a malo se vyvijel, holt jsou deti co spinkaji a co ne. nase dcera pres den temer nespala do 5.mesice, ale s usinanim vecer a ted uz i pres den problemy nema…ja myslim ze se to urovna samo, je to jeste male miminko a chce byt u tebe. vzit do postele jsi zkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.7.14 10:36
@omites píše:
Bílý šum jsi zkoušela?

Jojo zkousela a nic…zabalit do zavinovacky na. pevno taky necgce ani mi to nejde peru se s nim kdyz chci dat dolu rucicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
15.7.14 10:38

Myslím, že můžeš být v klidu, náš mladý měl režim hodinu vzhůru, hodinu spaní celé čestinedělí, ve dne i v noci, takže na mimčo, které spí 3 hodiny v kuse bych si fakt nestěžovala.
Já ho musím uspávat doteď, jinak než u prsa neusne, je mu 8 měsíců, spí jen v noci, když si dá přes den hodinku spánku, tak slavím. Každé mimi je jiné, prostě se přizpůsob jeho potřebám a je to.

• Citovat
  • Upravit
20518
15.7.14 10:41

Může klidně být, že má přehozený biorytmus - zvláště, když přes den spí tak hodně. To se časem srovná, jen musíš být trpělivá.

Ještě - je přání maminky, aby miminko pěkně spinkalo třeba osm hodin v kuse a ideálně v noci. Ale ne každé je takové a opravdu je normální, že pospává třeba po třech hodinách. není s etřeba kvůli tomu hroutit - je třeba to prostě vydržet a sladit se s miminkem.

Dovolíte-li, tohle já měla doma, když miminko nespalo v noci a dvouletej prďous už nespal po obědě. Tři měsíce jsem vypadala jak zombie.

Příspěvek upraven 15.07.14 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.7.14 10:41

Jo posledni dva dny spi se mnou a taky.nic, budi se knoura, dudlika nechce sum taky ne kojim skoro hodinu s malyma prestavkama, uz ani brknout ho. nedavam,.protoze u prsu usne a tim brknutim ho probudim a zase nanovo…Malejo miluju, je.to andilek muj, vybojovane miminko, ale jde mi o nej, chci aby spinkal a spokojene prospival…a trha mi srdce kdyu nebim jaka je pricina jeho neklidneho spanku. Davam mu i plinku kterou mam ceoy den u sebe ktera voni po me a po mlicku, a nic, kdyz usne tak na. hodinku, nekdy se vzbudi pp 45 minutach… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.7.14 10:53

Ahoj u nás nejvíc zabíralo houpání na gymnastickém míči, to syna krásně ukolíbalo. Jinak neboj, to se časem srovná :lol: takhle malé miminko ještě nepozná kdy je den a kdy noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.7.14 11:09

Tohle je naprosto normální. Máš úplně čerstvé miminko, málokteré chrní tři hodiny, vzbudí se na kojení a pak zase upadá do limbu… Je na světě krátce, musí si vybudovat nějaký rytmus bdění a spánku, všechno si vypěstovat a naučit. ČHodně čerstvých miminek jen tak pospává u prsu, na mámě, po chvilce se zase budí… Mě prvorozený první tři měsíce nespal téměř vůbec. Dokázal být vzhůru klidně šest hodin v kuse a pak usnul na krátkých 20 minut po té, co jsem ho po X pokusech a hodinách vyloženě uhoupala do bezvědomí. Chtělo to prostě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.14 11:35

Jsem si pripomnela ty silene zacatky a vycepani. U nas se nekolik mesicu jen houpalo a natrasalo. Manzel mel na to talent a delal u toho sssssssss. Natrasal vic hlavicku nez telicko a mala zavirala oci. Pak jsem vynesla do byu kocarek a houpala pri vareni, u pc a u cisteni zubu a delala sssss obcas kombinace s bilym sumem. Tak jednou tydne miruply nervy, nacpala jsem mimi do autosedacky a jezdila kolem bloku. To spala okmzite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
17.7.14 21:48

Nám pomáhalo malickeho chovat do klubicka a hopsat s nim na gymnastickem míči, a to dost vysoko. Poradila nám to sestřičky na RHB. A fakt to fungovalo. Určité se Ti maličký srovná do šestinedělí, my naštěstí v noci alespoň tři hodiny v kuse spali, ale po šestinedělí už i dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí