Očistky - stále krvácím

549
11.7.14 12:55

očistky-stále krvácím

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli je normální abych pořád krvácela a to jsem 5 týdnů po přirozeném porodu… Chvílema jsem už jen špinila a pak se to zas rozjelo…chvíli víc, chvíli skor nic,,, a ted krvácím zase docela silně…přirovnala bych to ke střední až lehce silnější MS… Nic mě nebolí… Bojím se aby tam nebylo něco špatně. Už jsem objednaná na vyšetření, ale ráda bych věděla co t omůže být…bojím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšák1187
11.7.14 12:59

Já byla po CS a očistky jsem měla celé šestinedělí, taky se to střídalo, chvilku nic a pak zase silněji, myslím že je to normální, na kontrole po šestinedělí bylo vše ok

• Citovat
  • Upravit
9266
11.7.14 13:00

Ahoj, ja to mela podobne. Ke konci i par dni cisto a pak se to zase rozjelo, nic dramatickeho, ale preci. Preslo to uplne az dva dny pred kontrolou po sestinedeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
11.7.14 13:02

@Marky983 Měla jsem to také tak, hrůzou, co se děje a co bude s miminkem a starším dítkem, pokud budu muset do nemocnice jsem u doktora na prohlídce omdlela:-) Takže klid, měla jsem jen vyšší sliznici, dostala jsem u gynekoložky nějakou injekci, pak tuším ascorutin, ten stahuje cévy, nic víc, do týdne byl klid. Po třetím těhotenství jsem špinila téměř 9 týdnů, to už jsem někdy po 8 týdnech šla k doktorce opět, ale už klidná, říkala, že sliznice je v pořádku, že mám prostě jen vydržet. Chce to kontrolu ultrazvukem na gyndě, tam uvidí, co se v děloze děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
11.7.14 13:03

Taky jsem 5 týdnů po porodu. Už se zdálo, že to skončilo, ale včera se to opět rozjelo. :? Ale myslím si, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.7.14 13:09

Je to normální. Měla jsem to stejně po obou porodech. Krvácela jsem 4-5týdnů s přestvkami, sem tam jse špinila do cca 2m po porodu. Krvácela jsemhlavně po námaze (měla jsem po druhém pordu muže v nemocnici, takžedíví, topení, děti a to vše jse musela sama). K dr si pro klid zajdi, ale nejspíš to nic nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
11.7.14 13:18

@Marky983 Já krvácela cca 6 týdnů po porodu, na kontrolou jsem šla až po té, tedy někdy v 8. týdnu po porodu. Byla to otrava, ale myslela jsem, že je to celkem normální. Kontrola u gynekologa byla v pořádku. Tak snad to u tebe bude také tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.7.14 13:26

Ja celych 6 tydnu a pak hned ms :zed: takze joo, mozny to je a normalni taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.7.14 13:30

Příspěvek upraven 04.06.16 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
11.7.14 13:40

Ahojky, jo je to normální, já krvácela 5 týdnů a kousek, pak týden nic, během toho proběhla i kontrola po 6ti nedělí, a poté jsem opět začala špinit až krvácet, a dohromady jsem z toho měla takové 10ti nedělí, že jsem si říkala, že se znova objednám k doktorce, ale přešlo to. Nevím jestli jsem to měla už spojené s normální menstruací nebo né, tu jsem zaznamenala až později o měsíc. Takže je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
11.7.14 13:40

Ja krvacela jen 4 tydny ale po tydnu klidu jsem hned dostala MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.7.14 13:47

Ahoj, je to normální. Já jsem krvácela celé šestinedělí, byla jsem vyplašená co to pořád je ale doktorka říkala že je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.7.14 19:38

Tak holky… mám v děloze kus placenty..jsem po prohlídce :( V pondělí me uspí a jdu na kyretáž :(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.7.14 20:39

@Marky983 Jejda, to je mi líto. Ještě že jsi šla na tu prohlídku a přišlo se na to. Jen mi vrtá hlavou že ti tam zůstala placenta :think:. Nám v porodnici před odjezdem domů dělali ultrazvuk aby se podívali že je děloha čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
11.7.14 20:50

@Marky983 :hug: :hug: :hug: to bude dobrý, hlavně na sebe teď dávej pozor, a to ti nedělali v porodnici UTZ než tě propustili 8o 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100