Jak zařídit porod stejně?

2529
9.7.14 18:48

Jak zařídit porod stejně?

.

Příspěvek upraven 23.02.20 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
9.7.14 18:51

Jakýkoliv zásah do porodu může mít za následek komplikaci. Navíc jsi provorodička, vyvolávaný porod většinou je mnohem bolestivější a ne tak pohodový. Navíc porod spouští dítě ve chvíli, kdy je připraveno. Takže vyvolávání porodu proto, abych byla s kamarádkou v porodnici je skutečně hloupost a myslím, že z tohoto důvodu ti to žádný doktor neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.7.14 18:51

To fakt nevim, nechala bych to na přírodě ;) Náhoda je ale blbec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11626
9.7.14 18:53

Taky jsem měla s kamarádkou stejně termín a nakonec jí to vyvolaly o týden dříve a to moje zlatíčko nechtělo ven.Pak nám to bylo docela líto, že jsme se nesešly v porodnici.Ale co se dalo dělat

Příspěvek upraven 09.07.14 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
9.7.14 18:54

@marpesakova tak kvuli kamarádce bych toto teda neřešila
Podle me je to naprostá blbost
Hlavne termín porodu je orientační datum, aby ta z vás která ho ma později nakonec narodila dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Dobrovolně si nechat vyvolat porod může jen ten, ktery o porodu nic nevi.

vyvolavany porod je velky zasah do organismu a strašně bolí, nástup je intenzivní, tělo a miminko se nema šanci na něj připravit. Riskují se další komplikace.

je to pitomost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791

Ono sice máte TP jen o 5 dní rozdíl, ale taky se může stát, že třeba kamarádka bude rodit o 3 týdny dřív a ty o týden přenášet. A z 5 dní je najednou měsíc rozdíl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
9.7.14 18:55

@Petra Z

i to se může stát :D

jak říkám, je to jen otázka z legrace a zajímavosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.7.14 19:00

Tak mě se to povedlo s kamarádkou. Ona měla termín o 14 dní dřív a rodila v termínu. Mě malou o 14 dní dřív museli vyvolávat. Děti se nám narodili ve stejný den :pankac: a to jsme si ze začátku dělaly jen srandu, že se tam sejdeme…ale nějak to zařizovat, tak do toho bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.7.14 19:01
@Plomba píše:
Ono sice máte TP jen o 5 dní rozdíl, ale taky se může stát, že třeba kamarádka bude rodit o 3 týdny dřív a ty o týden přenášet. A z 5 dní je najednou měsíc rozdíl ;)

Přesně tak. Něco takového bych vůbec neřešila. Nejlepší je nechat miminko, aby se sama rozhodlo, kdy se vylodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.7.14 19:04

@marpesakova My jsme s kamarádkou měly termín od sebe dva týdny. Já dřív než ona.Ona u první dcery přenášela skoro 3 týdny-nějak pozapomněli začít včas porod vyvolávat…a já poprvé rodila předčasně. Tak jsme se celé těhotenství smály, že jsme jen dva týdny od sebe a děti budou nejspíš narozeny v rozmezí dvou až třech měsíců. Mě strašili opět s předčasným porodem.
A výsledek? Holky jsou od sebe necelý jeden den, byly jsme spolu v porodnici a zadařilo se že i na stejném pokoji. :lol:
A ještě jsem se na porodním sále sešla se spolužačkou, která rodila dvě hodiny přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.7.14 19:06

O to bych se rozhodně nesnažila. A nemusíte taky dočkat termínu. S kamarádkou jsem měla termín v jeden den a nakonec jsou děti o 3 týdny od sebe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.14 19:07

Nechala bych to na dítěti. Kluk se narodil 15 dnů před termínem a trefil se tím do chlapovým narozenin :mrgreen: Je pravda, že jsem si od začátku těhotenství dělali doma srandu, že by se mohl trefit do chlapových nebo mamčiných narozenin, ale nikdo to nebral nějak vážně a nehrotil to. To že to takhle vyšlo mi docvaklo až v porodnici.

• Citovat
  • Upravit
9022
9.7.14 19:10

Nás bylo v práci 5 holek, z toho 2 jsme otěhotněly stejně a měly termín o 3 dny, celé těhu si dělaly legraci, abychom porodily stejně a nakonec to nečekaně vyšlo, kluci jsou od sebe o hodinu. Měly jsme společný 2-lůžkový nadstandard, ale nakonec to žádná výhra nebyla, protože zatímco moje miminko bylo klidné a většinou jen spinkalo, její řvalo snad od momentu, co vylezlo z dělohy a většinu času jsme se nevyspaly a řešilo se pořád dokola její mimi.
Dneska už jsem rozhodnutá mít pokoj sama pro sebe a v klidu se sžít :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
9.7.14 19:11

My máme s nejlepší kamarádkou termín porodu od sebe asi 5 měsíců. A i když se známe skoro 25 let, ani mě nenapadne na ni s porodem čekat :mrgreen: Ale vážně - skrz takovou koninu bych se nijak nezalamovala. Uvidíš, že až to na tebe přijde, že je opravdu nereálné chtít něco pozastavit nebo tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí