Prosím, ať nejsem těhotná

3
21.6.16 18:08

Prosím ať nejsem těhotná ?

Jsem mladá a byla jsem s přítelem v posteli 10.6. Neměla jsem pohlavní styk, ale pokusil se mi ho tam zasunout asi 1 cm max. 1,5 cm. Panenskou blánu mám prasklou od jízdy na koni. Od tě doby mám strach. První nevolnost jsem měla 12.6. a to jsem byla celý den unavená a nebylo mi nejlíp. Potom jsem každý den ráno cca 0.5 hodiny měla nevolnosti až do dnes, kdy ne. Takže necelé 2 týdny. Těhotenský test jsem si dělala 13.6., což je brzo. 12.6. jsem měla mít menses, ale mám ho normálně nepravidelný a to hodně. Menses jsem nakonec dostala 16.6. Normálně silnou jako obvykle. Pořád ji mám což je také normální. Máma nic neví a nesmí se nic dozvědět. Druhý test si budu dělat až mi menses skončí. Stres jsem mohla mít jen z absolovenstkých zkoušek, které jsem dělala 20.6. Také je možné, že mám špatnou matraci. Sprchuju se horkou vodou a občas si dám kafe jako normálně. Mám strach. Kamarádka mi řekla, že pujde na gyndu, tak bych tam mohla jít s ní, jen na kontrolu. Myslíte, že mě vezmou bez rodiče, ale s dospělou osobou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
21.6.16 18:10

Co řešíš, když jsi dostala normální menstruaci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.6.16 18:11

@Gab21 hele podle toho popisu bych byla v klidu těhotenství by byla sakra obrovská náhoda, vlastně je to celkem nemožný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
21.6.16 18:12

Řekla bych úpal, ale tropy začínají až zítra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.6.16 18:13
@LennaZS píše: Řekla bych úpal, ale tropy začínají až zítra :think:

Dneska byl první letní den a venku fakt horko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869

Sorry, ale řechtám se tu jako blázen

těhotná nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Gab21 ne, nevezmou to. Druha věc, to aby jsi byla těhotná se mi zda velice nepravděpodobné. Mas normálně menstruaci a,,zasunutí" bylo relativně krátce pred menstruaci. Takze vidim to jako nepravděpodobné a navíc, druhy den mit hned nevolnosti je blbost! Ty mas nejdřív 2-3 týdny po oplodnění. Ovsem jestli jsi nespletla datum, ze to cosi mělo byt 10.5. což i pres menstruaci je těhotenství nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.6.16 18:14

Ze to nekomu stoji a ty nervy :lol: ne, tehotna vazne nejsi, ale pro zachovani tveho dusovniho zdravi doporucuju si jit nechat predepsat HA a priteli rict, at pouzije kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
21.6.16 18:15

@chipsa hele, máš pravdu. Teď lezu z bazénu a ziram na tuto diskuzi jak puk. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.6.16 18:16
@LennaZS píše:
@chipsa hele, máš pravdu. Teď lezu z bazénu a ziram na tuto diskuzi jak puk. 8o

Počkej až začnou prázdniny, pubertáci se budou nudit a bude se to tu hemžit zajímavými dotazy :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
21.6.16 18:19

@chipsa mně stačil dnešní zážitek, kdy si dcera domů dovedla kamarádku a blbly ve vodě. Ta debata jedenáctiletých holek byla ale na vyšší úrovni než tento dnešní dotaz. A to jsem si fakt říkala, že nebudu tady hnusna, sarkastická a že nebudu lidi shazovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
21.6.16 18:19

A jak s případným těhotenstvím souvisi matrace, sprcha a kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.6.16 18:21
@LennaZS píše:
@chipsa mně stačil dnešní zážitek, kdy si dcera domů dovedla kamarádku a blbly ve vodě. Ta debata jedenáctiletých holek byla ale na vyšší úrovni než tento dnešní dotaz. A to jsem si fakt říkala, že nebudu tady hnusna, sarkastická a že nebudu lidi shazovat. :(

No jo no, holt asi dnešním pubertákům nikdo nevysvětlí základní pojmy. Za nás teda jsme měli přednášku ve škole, tuším v osmé třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.6.16 18:33

Tak holky, je mozne, ze si zakladatelka dela legraci, ale je take mozne, ze jestli jeste existuje bravicko, jako byvalo za mych casu, tak se logicky boji. Ja jeste pred 10 lety resila jaka je moznost otehotneni i kdyz ke styku vubec nedoslo (co kdyby se mu to dostalo na ruku a z te do mne, ze? A pred 10 lety mi tahlo pomalu na 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.6.16 18:35
@trpaslinka píše:
Tak holky, je mozne, ze si zakladatelka dela legraci, ale je take mozne, ze jestli jeste existuje bravicko, jako byvalo za mych casu, tak se logicky boji. Ja jeste pred 10 lety resila jaka je moznost otehotneni i kdyz ke styku vubec nedoslo (co kdyby se mu to dostalo na ruku a z te do mne, ze? A pred 10 lety mi tahlo pomalu na 30.

Jenže dneska máš pokročilejší dobu. Žádné tajnosti a dostupný internet. Si myslím, že dnešní mládež by měla být pokročilejší, než my za dob bravíčka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí