Sílení čárky na tt

951
20.6.16 09:16

Sílení čárky na tt

Ahoj holky. 6.6. jsem byla na iui. Začala jsem testovat 13.6., byl tam sotva viditelný dušík, který se držel do 16.6., kdy už byl trochu znatelnější a vylezl v limitu. 18. a 19. jsem testovala testem baby top test citlivost 10. Dnes jsem testovala jako předtím testem od dr. maxe. Ale nějak se mi nezná, že ty poslední dny čárka ani nesílí? Myslíte, že je to takhle v pořádku? Kdy bych se měla objednat do car na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13177
20.6.16 09:37

Vždyť ti to pěkně sílí, poslední test je nejsilnější. Jinak můžu doplnit mou aktuální zkušenost, od čtvrtka mi nesílí čárka na maxovi, dnes jsem udělala mamatest a vyšel jasně pozitivní. Tak můžeš ještě zkusit další značku, ale podle mě ti zesílila krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.6.16 09:43

Já myslím, že testy krásně sílí, poslední je nejsilnější :) Navíc jsem tady četla, že HCG roste dvojnásobně po 2-3 dnech, takže ze začátku to sílení asi nebude moc patrné, když budeš testovat den co den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.6.16 10:50

Mě přijde, že ty poslední tři dny je čárka stejná, uvidím testnu zítra, snad bude čárečka o něco silnější a objednám se do sanusu na kontrolu. Kéž by to už vyšlo, snažíme se skoro tři roky a tohle jsou mé první pozitivní testy, tak bych o to nerada přišla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.6.16 11:15

@Elvinerha zbytečně se stresuješ testováním každý den.. sílí - ob dva dny :nevim: navíc stačí, aby ses víc napila a hned to bude slabší.. nešil, vypadá to dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
20.6.16 15:53

@Elvinerha přesně tak, sílí ob dva dny, proto je čárka tři dny skoro stejná. Navíc je ještě docela brzo, já jsem měla stejně silnou čárku jako kontrolní až asi po 10 dnech od vynechání MS.
Na utz se objednej až tak za 2 týdny, pokud to vydržíš, tak i později. Dřívější a častější kontroly stejně nejsou k ničemu, nic se nedá ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
21.6.16 15:34

Tak jsem byla dnes na odberu a hcg jsem mela 214,6 myslite ze je tahle hodnota ok? jsem 15 dni po iui. V patek jdu znovu tak uvidim jak to stoupne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
21.6.16 22:07

Ano, je to ok ;-). Jsi těhotná, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
22.6.16 07:40

Děkuju :-) čarka už zase sílí, tak snad je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 06:10

Ahoj holky, prosím o radu, zda také vidíte šílení čárky :) jen pro informaci, 14. Dc mi pichla sestra pregnyl, tak nevím zda to na to má vliv.
První test je vpravo
1. 28. Dc ráno
2. 28. Dc odpo
3. 29. Ráno
4. 30. Ráno
Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.6.16 10:08

@Terinka1991 Jo jo, to je těhotenství. Gratuluji :kytka: Nemá cenu testovat 2× denně, raději testuj ob den, to čárka bude viditelněji sílit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 11:22

@Petule030 super :) no to odpoledne jsem testovala, ptz sem byla v takovem šoku, že sem tomu nechtela věřit :) v pondělí jdu na krev tak to bude jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.12.18 05:49

Omlouvám se možná za hloupí dotaz, ale nechci nic podcenit. Použila jsem test Seenow na první fotce je po 1 dnů zpoždění a na druhé 3 den. Přijde mi že čárka je na něm pořád stejná. Ověřila jsem mamatestem, kde je druhá čárka krásně vidět. :nevim: je to v pořádku ,že tak pomalu roste čárka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
17.12.18 06:25

@Katar tri dny od vynechani bych cekala silnejsi carku,ale nic neni ztraceno ;) testovala bych ve stredu stejnym testem jako prvni den. Popripade digitalni tester. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
17.12.18 06:26
@Katar píše:
Omlouvám se možná za hloupí dotaz, ale nechci nic podcenit. Použila jsem test Seenow na první fotce je po 1 dnů zpoždění a na druhé 3 den. Přijde mi že čárka je na něm pořád stejná. Ověřila jsem mamatestem, kde je druhá čárka krásně vidět. :nevim: je to v pořádku ,že tak pomalu roste čárka? :nevim:

Proto je nejlepší testovat se vždy stejnou značkou. Dle mě je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital