Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. 6.6. jsem byla na iui. Začala jsem testovat 13.6., byl tam sotva viditelný dušík, který se držel do 16.6., kdy už byl trochu znatelnější a vylezl v limitu. 18. a 19. jsem testovala testem baby top test citlivost 10. Dnes jsem testovala jako předtím testem od dr. maxe. Ale nějak se mi nezná, že ty poslední dny čárka ani nesílí? Myslíte, že je to takhle v pořádku? Kdy bych se měla objednat do car na ultrazvuk?
Vždyť ti to pěkně sílí, poslední test je nejsilnější. Jinak můžu doplnit mou aktuální zkušenost, od čtvrtka mi nesílí čárka na maxovi, dnes jsem udělala mamatest a vyšel jasně pozitivní. Tak můžeš ještě zkusit další značku, ale podle mě ti zesílila krásně.
Já myslím, že testy krásně sílí, poslední je nejsilnější
Navíc jsem tady četla, že HCG roste dvojnásobně po 2-3 dnech, takže ze začátku to sílení asi nebude moc patrné, když budeš testovat den co den. ![]()
Mě přijde, že ty poslední tři dny je čárka stejná, uvidím testnu zítra, snad bude čárečka o něco silnější a objednám se do sanusu na kontrolu. Kéž by to už vyšlo, snažíme se skoro tři roky a tohle jsou mé první pozitivní testy, tak bych o to nerada přišla ![]()
@Elvinerha zbytečně se stresuješ testováním každý den.. sílí - ob dva dny
navíc stačí, aby ses víc napila a hned to bude slabší.. nešil, vypadá to dobře ![]()
@Elvinerha přesně tak, sílí ob dva dny, proto je čárka tři dny skoro stejná. Navíc je ještě docela brzo, já jsem měla stejně silnou čárku jako kontrolní až asi po 10 dnech od vynechání MS.
Na utz se objednej až tak za 2 týdny, pokud to vydržíš, tak i později. Dřívější a častější kontroly stejně nejsou k ničemu, nic se nedá ovlivnit.
Tak jsem byla dnes na odberu a hcg jsem mela 214,6 myslite ze je tahle hodnota ok? jsem 15 dni po iui. V patek jdu znovu tak uvidim jak to stoupne ![]()
Ahoj holky, prosím o radu, zda také vidíte šílení čárky
jen pro informaci, 14. Dc mi pichla sestra pregnyl, tak nevím zda to na to má vliv.
První test je vpravo
1. 28. Dc ráno
2. 28. Dc odpo
3. 29. Ráno
4. 30. Ráno
Díky za radu
@Terinka1991 Jo jo, to je těhotenství. Gratuluji
Nemá cenu testovat 2× denně, raději testuj ob den, to čárka bude viditelněji sílit ![]()
@Petule030 super
no to odpoledne jsem testovala, ptz sem byla v takovem šoku, že sem tomu nechtela věřit
v pondělí jdu na krev tak to bude jistota
Omlouvám se možná za hloupí dotaz, ale nechci nic podcenit. Použila jsem test Seenow na první fotce je po 1 dnů zpoždění a na druhé 3 den. Přijde mi že čárka je na něm pořád stejná. Ověřila jsem mamatestem, kde je druhá čárka krásně vidět.
je to v pořádku ,že tak pomalu roste čárka? ![]()
@Katar tri dny od vynechani bych cekala silnejsi carku,ale nic neni ztraceno
testovala bych ve stredu stejnym testem jako prvni den. Popripade digitalni tester. ![]()
@Katar píše:
Omlouvám se možná za hloupí dotaz, ale nechci nic podcenit. Použila jsem test Seenow na první fotce je po 1 dnů zpoždění a na druhé 3 den. Přijde mi že čárka je na něm pořád stejná. Ověřila jsem mamatestem, kde je druhá čárka krásně vidět.je to v pořádku ,že tak pomalu roste čárka?
Proto je nejlepší testovat se vždy stejnou značkou. Dle mě je tam