Je to vyrážka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13967
29.6.18 15:39

Nestovice to podle me nejsou. Mala je ted ma a vypada to jinak a min. Nemel horecky dva tri dny pred tim ?? To by pak ukazovalo na sestou nemoc (vyrazka vetsinou zacina na brise a zadech). A spalnicky ty nevim jak vypadaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.6.18 15:41

Teplotu vubec neměl. Ta začala až dnes s tou vyrazkou. Na nohou má sem tam puchýřek, tak mi to připadá jako neštovice ale na těle mi to zase neštovice vyvrací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
29.6.18 15:50

Ma vyrazku i na dlanich? Jeste me napadlo ze by to mohlo byt ruka-noha-usta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
29.6.18 15:50

@kashaa jako je pravda, ze teplotou muzou nestovice zacina, ale tech pupinku je proste moooooooooooc. Ty puchyrky se objevuji nekolik dni.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
29.6.18 16:03

Za mě pátá nebo šestá nemoc, nebo ruka noha pusa. Neštovice a spalničky, si myslím, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.6.18 18:03

Všem děkuji za rady. Teď jsme byli na pohotovosti a doktorka mi řekla, že vůbec neví co to je a od čeho to je. Prý mu máme dávat jen něco na teploty a tím byla hotová. Takže vůbec nejsem moudřejší… :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
29.6.18 22:29

Spalnicky to určitě nebudou, za prvé je očkovaný a za druhé k nim nesedí klinicky obraz co píše zakladatelka. První jsou chřipkové příznaky, tt rýma, konjuktivitida a vlastně na konci nemoci 4-6 den se osype… Takže, že by to byly spalnicky je šance minimální.

Dej vědět jak to pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+