Prosím co je to za štipance?

3
26.8.20 00:06

Prosím co je to za štipance ?

Dobrý den, prosím o radu. Dala jsem malého 3 rok spát, budila jsem ho na záchod a najednou si na jeho těle všimla štipancu nebo jaké si vyrážky nevíte co by to mohlo být? Před moc dekuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
26.8.20 00:22

Ty jo, to vypadá na štípance, nemáte doma kočku, psa? Jestli to není od blechy. Uvidíš ráno, jestli jich bude víc a jak se to bude zvětšovat. Většinou je na štípance od blechy alergická reakce a udělají se velké oteklé fleky.Nebo jestli z toho nevyleze něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.8.20 00:24

Neprošel dneska koprivama? Nebo mě to dřív občas dělaly nějaké luční trávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.20 00:43

Doma kočku máme, ale do pokojičku nemůže, a hlavně se mu to stalo dneska poprvé a to v pokojicku. Přenesla sjem malého k nám do ložnice a lehla si do jeho postele tak uvidíme jestli budu taky poštípána. Myslíte, zže by to třeba mohl být komár? Kocoura jsem teď šla narychlo prohledat a nic jsem nenašla dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.8.20 00:44

Mi to přijde spíš jako kopřivka než štípance… Takže bych mazala tekutým pudrem a dávala B vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.20 00:48

Ještě par fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.8.20 01:20

@Mona9394 tady u těch fotek se přikláním k té kopřivce, u těch prvních to bylo jako štípance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.8.20 04:35

Sametky neboli svilusky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.8.20 05:27

Dcerka ji právě má (kopřivka). Vždy se udelaji pupínky, které se následně slejou do červených fleku a jsou ve středu bílé a červeně ohraničené. Dělají se různě po těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
26.8.20 05:57

Dcera měla loni téměř to samé… Byla to kopřivka jak blázen. Reakce na jód. Vždy když spala tak se jí udělaly ložiska, která po probuzení do hodinky zmizela… Pak nic neměla a další se jí udělaly zase ve spánku jinde… Trvalo to asi 3 dny… Tak uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatka666
26.8.20 06:50

Podle mě je to alergická reakce, dala bych Zodak

• Citovat
  • Upravit
62
26.8.20 07:34

Jak píše Veny89… Přesně. Nám už to trvá asi týden, s tím, že jsem byly 4 dny v nemocnici na kapacce a stále se jí to dělá. Pravděpodobně po merunce se tak stalo. Prý se to dlouho „vyplavuje“ z tělíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
26.8.20 09:03

@P.Klaudie a taky se vám to dělá jen po spinkání a pak to mizí a znova a znova…? Já jsem na to tehdy čučela jak péro… :think: malé to začínalo od hlavy a končilo u noh… Ten první den po noci vypadala, že spadla mezi vosy… :zed: jak měla oteklý obličej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.8.20 09:51

Prý se to dělá nejvíc na těch místech, kde je to otlacene nebo když se kůže zahřeje. Dcerce se to dělalo také nejvíc po spaní, ale rozhodně i přes den. Nebo stačí, aby se rozcilila a ty pupínky víc zrudnou, pak rychle zmizí. Také jsem koukala jako blázen. Teploty ani jednou neměla a nezdá se, že by ji to svedělo. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.8.20 09:53

Jo a byla celá červená. Nejvíce nohy, bříško a ruce. Děsivý. I mezi nohama, chudinka :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí